HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 521 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Heb al enige tijd een server bij Argeweb. Waardeloze klantenservice. Sturen verkeerde gegevens en support is zeer traag met reageren. Ook de server valt regelmatig uit.

25 september 2018 19:06
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Al jaren lang klant bij Argeweb Het fijne is dat je digitaal veel kunt regelen. Als vaste klant heb je het vertrouwen van Argeweb en kan je ook in het weekend zaken regelen.

30 augustus 2018 15:36
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vandaag telefonisch contact gehad over het vergroten van mijn mailbox; heb heel deskundig en adequaat advies gekregen en was zeer tevreden over het resultaat.

30 augustus 2018 15:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Kwaliteit kost een beetje maar levert je uiteindelijk heel veel voordeel op.

30 augustus 2018 11:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snel, to the point en fijn in het contact!

28 augustus 2018 10:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

so far so good

28 augustus 2018 10:48
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik geef een 10 voor de klantenservice

27 augustus 2018 15:20
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ben door u zeer goed geholpen, alle respect voor uw geduld en
de zeer rustige en prettige manier waarop uw medewerker mij
heeft geholpen met het installeren van mijn nieuwe microsoft office.
Alleen had ik dit nooit voor elkaar gekregen.( gezien mijn leeftijd van 85 jaar)
Nogmaals heel hartelijk dank, en ik wens u alle goeds en succes voor de toekomst.
Blijf vooral zo doorgaan.
met vriendelijke groet,
W.P.J.M. van Baest

26 augustus 2018 19:55
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Al jaren tevreden klant!

De paar keer dat ik support nodig had, altijd vriendelijk en keurig te woord gestaan. Zowel per mail als telefonisch.

Op naar de volgende paar jaar!

26 augustus 2018 13:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Ik ben webmaster en maak veel gebruik van de rankingcoach van Argeweb ben hier zeer tevreden over, geen op of aanmerkingen.

Kortom zeer goed

26 augustus 2018 12:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Al jaren vaste klant bij Argeweb met diverse bedrijven en sites. Alles is vlot geregeld en als je eens een vraag hebt word je snel en kundig geholpen

24 augustus 2018 09:35
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goedemorgen, ik heb de afgelopen weken enkele malen contact gehad met jullie bedrijf, een paar keer van domeinnaam veranderd:-).......iedere keer zeer toegankelijk, hulpvaardig, aardig en goed geholpen, dank, was fijn, AvD

23 augustus 2018 10:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

aardige & bekwame telefonische hulp

21 augustus 2018 22:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Ik heb goede ervaring met Argeweb om zijn het bouwen van website 's en Hosting pakketten en ook Argeweb heeft een goede prijs en kwaliteit 's verhouding en ook de support van Argeweb heeft klant vriendelijke medewerkers die antwoorden kunnen geven op al je vragen en daarom geef ik Argeweb voor al zijn service diensten een cijfer 10 .

21 augustus 2018 18:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Wordt direct zonder wachrttijden correct geholpen.
Er wordt oplossend gericht gewerkt

21 augustus 2018 13:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">