HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik heb al jarenlang accounts bij Argeweb (voorheen bij Prioserve). Onlangs wat lastige migraties van pakketten uitgevoerd en ben daarbij zeer goed geholpen! Accuraat, snel en deskundige dienstverlening. Top!

1 augustus 2018 14:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

erg behulpzaam

26 juli 2018 12:39
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Eigenlijk kan ik nog niet zo veel zeggen over de service en kwaliteit van Argeweb. Het enige wat ik tot nu toe gedaan heb is domeinnamen registreren en parkeren. Maar na mijn eerste registratie kreeg ik een handgeschreven kaartje om me welkom te heten als klant en de uitnodiging om contact op te nemen als ik hulp nodig had. Dat was zo’n aangename verrassing, juist voor een bedrijf dat alles online lijkt te doen. Ook het vriendelijke telefoontje een paar dagen later en de belofte dat ik altijd contact op kan nemen voor advies op het moment dat ik zo ver ben dat ik actief ga worden met een van de domeinnamen, geven mij een heel goed gevoel dat er goede ondersteuning is in de wirwar van online diensten.

26 juli 2018 12:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prettig geholpen door Xandra. Ze is vriendelijk, klantgericht, geduldig en coachend. Een 10!

25 juli 2018 12:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super service !

23 juli 2018 13:27
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

duidelijk
vriendelijk
behulpzaam

19 juli 2018 09:29
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Al bijna 15 jaar ben ik klant van Argeweb, zakelijk en privé. Nooit problemen, altijd goede support, perfect!
En ja: het kan goedkoper. Maar Argeweb is zijn prijs dubbel en dwars waard!

14 juli 2018 11:31
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Super ervaring en snelle hulp van de support

13 juli 2018 22:58
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Argeweb denkt altijd mee en is altijd telefonisch bereikbaar.

13 juli 2018 16:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik ben op een bijzonder coulante wijze geholpen met een probleem. Met de oplossing die mij geboden is ben ik enorm blij en siert uw medewerkster.
een tevreden klant.

12 juli 2018 13:44
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Redelijk goede prijs-kwaliteitsverhouding. Goede uptime en snelle servers. Qua support is de bereikbaarheid en snelheid goed.
In hun online beheer kun je redelijk veel inzien en zijn de meeste doorsnee zaken wel te regelen. Voor power users zal dat niet genoeg zijn, en er lijken gestaag wel steeds meer controls bij te komen.
Al met al goed aan te bevelen hoster. Algemeen samengevat: snel, bereikbaar, betrouwbaar en redelijke prijs.

9 juli 2018 11:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima (telefonische !) klantenservice uitstekend bereikbaar met vriendelijke en capabele medewerkers. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer aanbevolen!

7 juli 2018 11:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima en vriendelijk geholpen.

15 februari 2018 10:10
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Heel vriendelijk geholpen en gelijk begrepen!

14 februari 2018 13:18
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Hele goede en snelle hulp

12 februari 2018 15:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0