HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snelle reactie op mijn vraag. Inhoudelijk ook heel duidelijk en klantvriendelijk. Meedenken en super support.
Al veel goede ervaringen gehad met de support van Argeweb, alles wordt altijd razendsnel opgelost of beantwoord. Fijn dat ze ook met je meedenken, en je tegemoet komen als vaste klant.
Heel tevreden, en raadt iedereen Argeweb aan als hosting.

12 februari 2018 15:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Betreft diverse supportgesprekken

9 februari 2018 21:26
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Uitstekend geholpen met het instellen van mijn nieuwe mailaccount en supersnel!

9 februari 2018 18:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Al jaren klant en super tevreden.

Ga zo door. FIJN WEEKEND

9 februari 2018 12:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ben al 2 weken klant van jullie, in die 2bweken server 3 x offline met ruim 3 uur biet beschikbaar. Dat is veelste veel

7 februari 2018 07:26
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Perfecte keuze! In het verleden was ik klant van Argeweb en overweeg nu weer klant te worden.

11 september 2017 14:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

mijn ervaring met argeweb is eigenlijk altijd goed geweest; ben niet zo handig met het internetgebeuren, bij argeweb leggen ze het helder uit, nemen ze de tijd; en is eigenlijk het hele klantencontact erg aangenaam

11 september 2017 13:29
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima ervaringen met Argeweb tot nu toe. Ik kan Argeweb van harte aanbevelen!

8 september 2017 19:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

prima

8 september 2017 16:19
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima. Niet heel veel gebruikt.

6 september 2017 14:42
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
4,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Prima service en goed bereikbaar.

5 september 2017 15:10
Support
5,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
4,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Aantal keer contact met Argeweb. Zowel voor als na de aankoop van hosting. Word tot nu toe altijd zeer goed geholpen! Top!

25 maart 2015 13:14
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Altijd weer die stilzwijgende verlenging zonder een berichtje op het moment dat het afloopt. De zogenaamde Catch-22.

Je kunt niet gewoon een domein laten aflopen, stel: domein voor een kort lopende actie (zet dit in je outlook!)

WAARDELOOS!!

19 augustus 2014 10:34
Support
1,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad met Argeweb. Vooral de service, zowel telefonisch als per mail erg goed. Zojuist een tweede hosting pakket bij hen afgesloten.

24 januari 2014 17:59
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Veel voor weinig! De kosten zijn heel erg laag en daarvoor krijg je heel erg veel terug. Verder vriendelijke en bekwame hulpdeskmedewerksters.

Echt een aanrader voor iedereen.

24 januari 2014 08:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0