HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Ik ben al vele jaren klant voor diverse websites en ik ben telkens weer positief verrast door de snelheid en de service van Argeweb!

21 januari 2014 16:03
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Prima service, met veel geduld te woord gestaan en het probleem opgelost.

21 januari 2014 12:56
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik ben al jaren klant en neem met plezier meerdere paketten af voor verschillende domeinen. Ik ben uitermate,tevreden over de helpdesk, die mij altijd uitstekend te woord staat en Super snel helpt! Ook is er laatst een bijzondere vervelende administratieve kwestie met veel zorgvuldigheid en oog voor mij als klant opgelost.

21 januari 2014 07:00
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Heden ben ik goed geholpen door support met het restoren van een database. Ook de hulp van support met het verhuizen naar een ander domein was klasse.

16 januari 2014 13:40
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Super product en organisatie. Doen wat ze zeggen en helpen snel.

14 januari 2014 19:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Duidelijk, helder en betrouwbaar

8 mei 2012 13:51
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Zeer vriendelijk en hulpzaam!

2 mei 2012 21:02
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

2 mei 2012 21:00
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
9,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

1 punt voor verbetering vatbaar: Issue mbt het Affiliateprogramma. Dit werkt niet altijd goed en is daardoor onduidelijk hoe dit werkt.

1 mei 2012 19:49
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ben zeer tevreden, dienst is gewoon altijd beschikbaar, en daar gaat het in hoofdzaak om. Telefonische hulp gaat erg ver, men weet waarover men spreekt. Super! Echter ondanks ik er haast geen gebruik van maak, is de webmail niet meer van deze tijd, en ben zelfs van mening dat deze slecht functioneerd.

1 mei 2012 19:46
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Argeweb reageert snel op verzoeken via mail of telefoon. Medewerkers staan je deskundig en vriendelijk te woord.
Website en webhostingssite/omgeving is duidelijk en klantvriendelijk

26 april 2012 10:06
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Een goede provider met een zeer gunstige prijs. Reacties worden doorgaans snel beantwoord, soms zelfs in het weekend en/of 's avonds.

Het afsluiten van nieuwe producten gaat heel simpel en snel.

25 april 2012 15:51
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Nu 4 maanden reseller bij Argeweb en ik moet zeggen.... de Kennis en Service is uitstekend te noemen, ze leveren mooie producten tegen een prima prijs ! De uptime en verbinding is uitstekend te noemen. Je bedrijfs website verdient een goede hosting provider ! Omdat ik zelf hoge eisen stelt aan mijn diensten die ik lever aan mijn klanten vind ik het erg belangrijk een hosting partij te hebben waar ik op kan vertrouwen !

25 april 2012 15:46
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Met Argeweb werken is een verademing. Goede ondersteuning, duidelijke uitleg, simpel in gebruik, altijd bereikbaar. Niet alleen particulier, maar ook zakelijk als webhosting provider aan te raden!

25 april 2012 15:41
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Heb inmiddels twee domeinamen ondergebracht bij Argeweb. Een website zelf gebouwd en via ftp geplaatst, de ander met de sitebuilder gemaakt beiden met succes.
Servicegraad is hoog en helpdesk werkt perfect en is uitermate klantvriendelijk.
Problemen worden snel en adequaat opgelost.
Misschien is Argeweb niet de goedkoopste, heb dat niet onderzocht, maar ze leveren een hoge kwaliteit voor het geld.

24 april 2012 22:34
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 8,0