HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 521 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Denkt effectief mee met direct resultaat.

9 augustus 2018 14:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Eindelijk een bedrijf waar je vlug een menselijke stem aan de telefoon krijgt.
Reden voor ons om Argeweb als provider te kiezen.
Ik hoop dat het zo blijft.

9 augustus 2018 11:39
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

We hebben nu 4x een site gebouwd met argeweb en alles steeds Top geregeld. Zeer goed in de communicatie en het hand geschreven kaartje is erg attent.

8 augustus 2018 21:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

top service

8 augustus 2018 13:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Alleen maar goede ervaring. Argeweb medewerkers zijn heel vriendelijk en hulpzaam. De prijzen en kwaliteit vergelijken met andere webhostingpakketten, zijn die van Argeweb veel beter en betaalbaar

7 augustus 2018 16:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik werd erg goed geholpen met het overzetten van mijn website.

7 augustus 2018 14:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Altijd goed bereikbaar, Veel kennis, vriendelijk en geduldig. Topservice!

6 augustus 2018 14:35
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

altijd top.. zo kan ik altijd de kleinste dingetjes fout doen, en dan net even dat hele belangrijke bestandje.. verplaatsen of wissen.. en dan even bellen.. en ze herstellen de boel! top dank

6 augustus 2018 14:27
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede en snelle service

4 augustus 2018 20:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik heb al jarenlang accounts bij Argeweb (voorheen bij Prioserve). Onlangs wat lastige migraties van pakketten uitgevoerd en ben daarbij zeer goed geholpen! Accuraat, snel en deskundige dienstverlening. Top!

1 augustus 2018 14:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

erg behulpzaam

26 juli 2018 12:39
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Eigenlijk kan ik nog niet zo veel zeggen over de service en kwaliteit van Argeweb. Het enige wat ik tot nu toe gedaan heb is domeinnamen registreren en parkeren. Maar na mijn eerste registratie kreeg ik een handgeschreven kaartje om me welkom te heten als klant en de uitnodiging om contact op te nemen als ik hulp nodig had. Dat was zo’n aangename verrassing, juist voor een bedrijf dat alles online lijkt te doen. Ook het vriendelijke telefoontje een paar dagen later en de belofte dat ik altijd contact op kan nemen voor advies op het moment dat ik zo ver ben dat ik actief ga worden met een van de domeinnamen, geven mij een heel goed gevoel dat er goede ondersteuning is in de wirwar van online diensten.

26 juli 2018 12:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prettig geholpen door Xandra. Ze is vriendelijk, klantgericht, geduldig en coachend. Een 10!

25 juli 2018 12:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super service !

23 juli 2018 13:27
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

duidelijk
vriendelijk
behulpzaam

19 juli 2018 09:29
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">