HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Perfecte Service

26 februari 2020 20:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Al jaren klant bij Argeweb en voorheen Prioserve.
Eigenlijk nooit echt klachten. Hier en daar een probleem maar altijd netjes beantwoord en/of opgelost.

24 februari 2020 15:54
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Hartelijk dank voor de goede en snelle service Cassandra! Echt top!

21 februari 2020 16:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Erg klantvriendelijk

15 februari 2020 13:34
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Altijd geweldig!

14 februari 2020 14:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Tijdens de verplichte migratie van KPN naar Argeweb bijzonder goed geholpen. Website is overgezet naar een andere domeinnaam, en er is SSL aan toegevoegd; iets wat ik al langer wilde. Argeweb komt afspraken goed na, en er zijn voldoende opties om e.e.a. in te stellen. Mailboxen mogen standaard wel groter, of bijv. een shared 25GB space zoals bij Freedom Internet. Hoe dan ook erg tevreden met Argeweb.

14 februari 2020 12:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Kundig, niet te duur, wordt altijd netjes geholpen!

10 februari 2020 16:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Fantastische service, super pro-actief!

7 februari 2020 21:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Medewerker Wouter Rombout heeft alle moeite genomen om mijn website te repareren. Hij hield mij correct op de hoogte over de vorderingen.

7 februari 2020 19:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik ben echt meer dan blij met dit bedrijf. Geen vraag is te veel en je wordt super goed geholpen. Wel zo fijn als je een digibeet bent zoals ik dat ben. Ieder zijn kwaliteiten. Of het prijstechnisch goed is.... weet ik eerlijk gezegd niet. Ik vind het bedrag op jaarbasis vergelijkbaar met mijn oude provider maar de service is echt 10 x beter. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

5 februari 2020 10:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Er gaat nog wel eens iets mis, maar het wordt altijd perfect opgelost! Niets dan lof voor het supportteam!!!

4 februari 2020 17:32
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Top wat een snelle en goede service wordt er verleent via Argeweb.

4 februari 2020 08:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Super service met redirecten en altijd elke vraag vriendelijk uitgebreid en correct beantwoord!

3 februari 2020 16:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Casandra is een topper!

3 februari 2020 12:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Jeffrey heeft mij als digibeet (maar toch met website) geweldig geholpen bij instellen outlook voor email.Goed geluisterd en geduldig met prima resultaat

30 januari 2020 18:24
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0