HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Kwalitatieve, Goedkope en Professionele hostingbedrijf met ervaring!

5 januari 2020 21:55
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Hallo Jordi,
Vanaf het begin van het bouwen van de nieuwe site zijn we perfect geholpen. Het was laagdrempelig en we voelden ons begrepen.
Erg bedankt voor de fijne hulp.

30 december 2019 15:40
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vieze truuks
Een absurdde domein naam zoeken resulteerd in een prijs verhoging een paar dagen later. All hun spam in je inbox maar de factuur in de spam box. (allemaal door mijn email provider natuurlijk.) Incasso op mijn dak met extra incasso kosten. Als je wil betalen is het kenmerk onbruikbaar. Alle argeweb diensten opzeggen. Onmogelijk (probeer het later nog eens) communicatie via een ticket systeem resulteert in de oproep te betalen. Geen sorry voor alle vuilen truuk. Weg blijven bij die club.

30 december 2019 03:30
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Wij hebben met de officiële Nederlandse website, van de Engelse muziekband Cradle Of Filth, op 08-11-2019 een contract getekend bij de Argeweb Design Service, om de nieuwe versie van onze 20 jaar oude website: '' www.cradleoffilth.nl '', te laten bouwen en te onderhouden. Argeweb is wat ons betreft het beste hostingbedrijf van Nederland, wij zijn er al bij jaar en dag klant.

24 december 2019 15:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede service!

23 december 2019 15:43
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik wilde vandaag een aantal domeinnamen opzeggen en dat is direct door Lindsey van de klantenservice geregeld. Grote klasse. Ik heb vele domeinnamen er wordt altijd prima geholpen.

20 december 2019 16:29
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer goede ervaringen met Argeweb, heb wel eens tussen door andere geprobeerd, echter de service en bereikbaarheid is hier gewoon top! Zelfs een keer in het weekend geholpen, toen mijn mail box gehackt was.

19 december 2019 21:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

De website is erg klantvriendelijk en de webmaster kan er makkelijk meewerken.
Bij vragen worden wij door zeer deskundige/vriendelijke mensen te woord gestaan. Zij hebben een luisterend oor en trachten zoveel mogelijk tot oplossingen te komen.

18 december 2019 17:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima support bij de overstap. Was niet makkelijk om precies in beeld te krijgen wat ik nodig had, maar de medewerkers van Argeweb hebben goed doorgevraagd en zijn ook de overdracht blijven bewaken. Ik ben helemaal tevreden!

18 december 2019 11:25
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Support was wederom snel en voortreffelijk!

16 december 2019 13:12
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 4

Telefonische Helpdesk (Niels)
Vriendelijk, goed verstaanbaar, bereid om te helpen.
Goede analytische vragen om tot een juiste probleemstelling te komen.
Vraag doorverwezen naar collega (Jordi).
Afhandeling: Probleem opgelost binnen een halve werkdag.

13 december 2019 21:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

helemaal top!

13 december 2019 14:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snelle hulp

12 december 2019 13:09
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Top kwaliteit: altijd bereikbaar via de telefoon!

11 december 2019 20:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snel, duidelijk, netjes, behulpzaam

11 december 2019 13:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0