HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer prettig contact en zeer doeltreffend geholpen.
Alle lof!.

10 december 2019 17:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
1,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

vriendelijk correct en snel

5 december 2019 10:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik had een probleem met het installeren van Wordpress. hiervoor een ticket aangemaakt en binnen een dag had ik antwoord. Argeweb had Wordpress netjes voor mij geïnstalleerd. Bedankt.

4 december 2019 13:27
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

opvallend vind ik dat Argeweb ook werkelijk een opvolging heeft gedaan na het laatste client tevredenheidsonderzoek. Dit betekende in mijn situatie dat waar ik over een onderdeel minder tevreden was, dit actief is opgepakt en ik met doorzettingsvermogen vanuit Argeweb, tot tevredenheid ben geholpen. Complimenten daarvoor.

4 december 2019 11:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Zoals altijd een service, hulp en uitleg.

4 december 2019 10:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Erg goede service, de servers zijn snel en 99.9% in the air. Dus echt een aanrader

3 december 2019 18:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Al jaren super blij met Argeweb.

2 december 2019 12:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

betrouwbaar niet te duur goede feedback

2 december 2019 05:01
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Iedere keer dat ik hulp nodig heb, staat er snel iemand telefonisch voor me klaar die mij met raad en daad, geduldig en vriendelijk te woord staat. Er volgt altijd een oplossing waarmee ik altijd tevreden ben. Fijn gevoel als er als klant goed voor je gezorgd wordt!!!

29 november 2019 23:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

De huidige ervaringen die ik tot op heden heb gehad zijn niet anders dan zeer positief te noemen. Service, reactie snelheid en oplossingsgerichtheid is zeer goed

29 november 2019 15:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer behulpzaam geholpen en snel antwoord gekregen.

29 november 2019 14:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Bij ieder probleem vinden ze snel de juiste oplossing

28 november 2019 16:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Snelle en goede oplossing voor ons probleem. Erg teverden over de afwikkeling.

28 november 2019 10:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Snelle service en alles wordt vlot opgezet.

Per ongeluk had ik installatie service afgenomen. Toen ik vlot gebeld werd om mij te helpen met installeren gaf ik aan dat ik dat niet nodig had en kreeg de kosten voor de service die ik niet nodig had terug. Zeer netjes, aangeboden op eigen initiatief! @Jeffrey

Het regelen van een SSL certificaat ging uitstekend, mooi om te merken dat als je contact opneemt men ook weet wie je bent en waar je voor belt. @Solange

Daarnaast vlotte respons op vragen en inhoudelijk goede antwoorden. Er is betrokkenheid bij wat je doet en men denkt goed mee. @Jordi

Dik tevreden dus!

27 november 2019 10:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima, vriendelijk geholpen en 'probleem' gelijk opgelost!

26 november 2019 09:33
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0