HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 521 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super service!

15 januari 2020 19:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Onze ervaring, zeker in de aftersales, is top.

15 januari 2020 18:21
Support
10,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Probleem was snel opgelost door Mariëlle, dank hiervoor!

15 januari 2020 10:36
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Onze particuliere website nu zo’n 15 jaar bij Argeweb.
Het kost even iets meer.
Maar als er een vraag cq probleem is van onze kant, dan worden we supersnel, beleefd en zéér goed geholpen.
We blijven bij Argeweb vanwege deze prima service.
Peter en Linda Hootsen






14 januari 2020 23:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

prima uitleg over de verhuizing van ons domein. Rustige en beleefde dame aan de telefoon.

14 januari 2020 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Een zeer goede hostingbedrijf. Misschien niet de goedkoopste, maar wel solide en veilig.

11 januari 2020 13:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super snel geholpen en het probleem opgelost. Prima service.

10 januari 2020 15:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Domeinnamen verhuisd naar Argeweb maar vergeten de DNS mee te sturen. Website, mail niets was meer bereikbaar. Binnen no time was dit gelukkig weer opgelost. Bedankt voor de super snelle service.

10 januari 2020 11:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Nog steeds erg tevreden met Argeweb, support is heel goed, snel, terzake kundig, en je krijgt persoonlijke aandacht. Houden zo, niks meer aan doen.

7 januari 2020 10:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Kwalitatieve, Goedkope en Professionele hostingbedrijf met ervaring!

5 januari 2020 21:55
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Hallo Jordi,
Vanaf het begin van het bouwen van de nieuwe site zijn we perfect geholpen. Het was laagdrempelig en we voelden ons begrepen.
Erg bedankt voor de fijne hulp.

30 december 2019 15:40
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vieze truuks
Een absurdde domein naam zoeken resulteerd in een prijs verhoging een paar dagen later. All hun spam in je inbox maar de factuur in de spam box. (allemaal door mijn email provider natuurlijk.) Incasso op mijn dak met extra incasso kosten. Als je wil betalen is het kenmerk onbruikbaar. Alle argeweb diensten opzeggen. Onmogelijk (probeer het later nog eens) communicatie via een ticket systeem resulteert in de oproep te betalen. Geen sorry voor alle vuilen truuk. Weg blijven bij die club.

30 december 2019 03:30
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Wij hebben met de officiële Nederlandse website, van de Engelse muziekband Cradle Of Filth, op 08-11-2019 een contract getekend bij de Argeweb Design Service, om de nieuwe versie van onze 20 jaar oude website: '' www.cradleoffilth.nl '', te laten bouwen en te onderhouden. Argeweb is wat ons betreft het beste hostingbedrijf van Nederland, wij zijn er al bij jaar en dag klant.

24 december 2019 15:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede service!

23 december 2019 15:43
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik wilde vandaag een aantal domeinnamen opzeggen en dat is direct door Lindsey van de klantenservice geregeld. Grote klasse. Ik heb vele domeinnamen er wordt altijd prima geholpen.

20 december 2019 16:29
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">