HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snelle service en top geregeld!

22 november 2019 14:05
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Jolanda en Lindsey hebben mij vandaag super goed te woord gestaan, bedankt voor alle medewerking. Argeweb ook een mooie en gezellige dag toegewenst!

21 november 2019 12:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Het was even wennen aan de nieuwe "omgeving", immers (weer) eenvoudig beheer, administratie, facturering. Veilige email, snelle servers.
De keuze viel op Argeweb omdat wij daarnaast prijs stellen op persoonlijk contact, per telefoon, email of via de servicedesk.
Na twee weken "klant" zijn alle verhuizingen gerealiseerd, domeinen, hosting, SSL, email voor alle pakketten van onze relaties.
Ons compliment m.b.t. tot de soepele wijze waarop de verhuizingen correct en snel zijn verlopen, met name de uiterst vriendelijke en snelle servicedesk. “How they do it”, de gebruiksaanwijzingen zouden wat duidelijker kunnen zijn, echter is de support direct klaar om oplossingen te vinden en daadwerkelijk behulpzaam te zijn.
Dit hadden wij (veel) eerder moeten doen.
Geweldig idee om nieuwe klanten te verassen met een briefkaartje trouwens.

19 november 2019 16:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Geen ervaring. Het betreft een dienst die geimigreerd is van ut KPN. Afhandeling van gestelde vragen snel en doeltreffend..

19 november 2019 09:52
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima en vriendelijk!

18 november 2019 16:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Nadat ik zelf een foutje had gemaakt met meerdere domein namen te registreren, had ik meteen het gratis support nummer gebeld en ben daar echt fijn geholpen.
Chapeau!

13 november 2019 16:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Dank Argeweb voor jullie ontzettend prettige en duidelijke hulp. En ook nog eens met geduld. Top!

13 november 2019 10:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

snelle goede hulp

12 november 2019 17:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Argeweb is het XS4ALL onder de Hosting providers qua support. Voor niet (cTLD) domeinnamen koop ik hier mijn domeinnamen in. Waardoor de prijs ook een 10/10 krijgt.

12 november 2019 10:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Mevrouw Lindsey, was echt vriendelijke en als er problemen zijn wilden zij graag met haar manager overleggen voor een passende oplossing.

Argeweb kan je bellen als je er niet uit komt met vragen over de hosting en domeinnaam. Top van Argeweb is ook dat je ze kan bellen dan vergeleken andere hosting partijen.

Uitstekende service, zet hem op!

11 november 2019 22:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik heb daarnet gesproken met een medewerker i.v.m. de opzegging van de domeinregistratie en hosting. Zeer vriendelijke en professionele dame. Zij kwam direct met een goede oplossing.

11 november 2019 14:35
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

steeds snelle vriendelijke hulp ook bij domme vragen ...

11 november 2019 10:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Goede service, snelle afhandeling en ruime keuze aan opties.

11 november 2019 08:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Het eerste persoonlijke contact was er binnen 1 minuut. Ik was er verbaasd van! Vriendelijk welkom en duidelijk uitleg op mijn eerste vragen.

8 november 2019 14:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

De support die ik van Niels en Busra vandaag heb ontvangen was vakkundig en ze hebben mij gerustgesteld zodat ik ook meteen ben overgestapt.

8 november 2019 13:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0