HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Al jaren maak ik naar volle tevredenheid gebruik van diensten van Argeweb.
Bij vragen of technische uitdagingen wordt er snel en proactief met mij meegedacht. Prima service!

8 november 2019 12:23
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

goed ervaring met de administratie. werd snel en vriendelijk geholpen

8 november 2019 11:28
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Al jaren klant, absoluut een aanrader waar klantvriendelijkheid en service met een hoofdletter worden geschreven.

7 november 2019 17:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Soms ga je de fout in en haal je jouw server overhoop.
Dan is het fijn dat er back-ups worden gemaakt. En heerlijk als deze snel weer terug worden geplaatst.
Top dienstverlening. Deskundig en prima communicatie.

7 november 2019 16:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik moest telefonisch onze website e.d. opzeggen.....wat voor mij als een toch wat oudere, met al die termen waar ik niet zo van op de hoogte ben, best een beetje chaotische onderneming was. Maar hoera....ik werd heel goed begrepen wat de bedoeling was en de vragen die ik had werden goed beantwoord en geadviseerd......ik heel blij !

7 november 2019 16:30
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snel en doeltreffend antwoord en hulp

5 november 2019 15:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik heb geen enkele negatieve ervaring met Argeweb, maar wel vele positieve. Elke vraag wordt snel en deskundig beantwoord en soms meteen al opgelost. Het contact is prettig en het antwoord werd altijd afgestemd op mijn niveau van deskundigheid - of gebrek daaraan :) . Ook de administratie hebben ze blijkbaar prima in orde, want alles loopt altijd perfect. Een top provider!!

4 november 2019 18:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

fijne meedenkende klantenservice

4 november 2019 12:30
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

In de transitie van KPN naar Argeweb Is niet alles op juiste wijze verlopen. Maar de buitengewoon prettige en adequate wijze waarop het probleem door een zeer vriendelijke dame van Argeweb is aangepakt en snel is opgelost, verdient een groot compliment!

1 november 2019 17:48
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Goed contact

1 november 2019 14:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Support is geweldig. Snel, kennis van zaken, no-nonsense, correct en recht op z'n doel af.

Diensten werken als een trein. Altijd

1 november 2019 14:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Goede service en support!

1 november 2019 13:44
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

De klantenservice heeft er snel voor gezorgd dat ik mijn website makkelijk kan wijzigen. Een ander bedrijf had daar 2 dagen voor nodig en had het euvel nog niet gevonden!!!
Ga zo door!!!

1 november 2019 12:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Prima. Als ik het weer nodig heb kom ik zeker bij jullie terug.. Super, vriendelijke, meedenkende dame aan de telefoon.

31 oktober 2019 17:54
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer tevreden met de service

30 oktober 2019 18:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0