HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 521 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer goede ervaringen met Argeweb, heb wel eens tussen door andere geprobeerd, echter de service en bereikbaarheid is hier gewoon top! Zelfs een keer in het weekend geholpen, toen mijn mail box gehackt was.

19 december 2019 21:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

De website is erg klantvriendelijk en de webmaster kan er makkelijk meewerken.
Bij vragen worden wij door zeer deskundige/vriendelijke mensen te woord gestaan. Zij hebben een luisterend oor en trachten zoveel mogelijk tot oplossingen te komen.

18 december 2019 17:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima support bij de overstap. Was niet makkelijk om precies in beeld te krijgen wat ik nodig had, maar de medewerkers van Argeweb hebben goed doorgevraagd en zijn ook de overdracht blijven bewaken. Ik ben helemaal tevreden!

18 december 2019 11:25
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Support was wederom snel en voortreffelijk!

16 december 2019 13:12
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 4

Telefonische Helpdesk (Niels)
Vriendelijk, goed verstaanbaar, bereid om te helpen.
Goede analytische vragen om tot een juiste probleemstelling te komen.
Vraag doorverwezen naar collega (Jordi).
Afhandeling: Probleem opgelost binnen een halve werkdag.

13 december 2019 21:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

helemaal top!

13 december 2019 14:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snelle hulp

12 december 2019 13:09
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Top kwaliteit: altijd bereikbaar via de telefoon!

11 december 2019 20:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snel, duidelijk, netjes, behulpzaam

11 december 2019 13:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer prettig contact en zeer doeltreffend geholpen.
Alle lof!.

10 december 2019 17:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
1,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

vriendelijk correct en snel

5 december 2019 10:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik had een probleem met het installeren van Wordpress. hiervoor een ticket aangemaakt en binnen een dag had ik antwoord. Argeweb had Wordpress netjes voor mij geïnstalleerd. Bedankt.

4 december 2019 13:27
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

opvallend vind ik dat Argeweb ook werkelijk een opvolging heeft gedaan na het laatste client tevredenheidsonderzoek. Dit betekende in mijn situatie dat waar ik over een onderdeel minder tevreden was, dit actief is opgepakt en ik met doorzettingsvermogen vanuit Argeweb, tot tevredenheid ben geholpen. Complimenten daarvoor.

4 december 2019 11:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Zoals altijd een service, hulp en uitleg.

4 december 2019 10:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Erg goede service, de servers zijn snel en 99.9% in the air. Dus echt een aanrader

3 december 2019 18:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">