HostingWijzer

bhosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 29 ervaringen achtergelaten door klanten van bhosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die bhosted heeft gekregen is 8,8.

0 10
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hosting 1GB

Ben tevreden klant. Heb sinds kort al mijn domeinnamen naar bHosted verhuisd en daar ook een klein Hostingpakket onder gehangen. Prijs daarvan is prima, ook omdat je meerdere sites ermee kan maken en SSL erbij zit bijvoorbeeld. Domeinnamen zijn ietsje duurder dan elders. De (telefonische) support is snel en vriendelijk en eventueel instellingsproblemen zijn snel verholpen. Ze gaan wel uit van enige voorkennis als ze iets uitleggen of ook de instructies die je online kan vinden. Soms vind ik het e.e.a. wat verwarrend, maar met de hulp komt het goed.

7 november 2019 09:21
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hosting 1GB

Prima begeleiding bij overstap en top service bij vragen.
Door deze behulpzame mensen was overstappen een fluitje van een cent

24 oktober 2019 11:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hosting 1GB

Goedkoopste webhosting die nodejs aanbied, responsetijd is dikke prima. Binnen kantooruren gebeld voor advies over nodejs in combinatie met apache, snel en kundig antwoord.

11 oktober 2019 12:13
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hosting 1GB

Ik ben zelf digilectisch of digibetisch, hoe je het ook noemen wil en ben mezelf alles aan het leren, omdat ik geen hulp kan vinden en aardig op leeftijd ben, zocht ik naar een goedkope en goede provider voor mijn 2e domein.
Ben super de suup goed geholpen door de jongens (misschien zijn er ook meisjes (nog niet ontdekt)). Ze hielpen me heel goed en ben tot heden heel tevreden over ze.

1 september 2019 10:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hosting 2GB

Ik word altijd zó snel geholpen! Ik bel voor de meest simpele vragen waar ik niet uit kom. Ben nou eenmaal geen nerd. En ik word dan heel snel en vakkundig geholpen en nemen mijn probleem dan heel serieus! Echt een aanrader!!

6 juni 2019 09:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hosting 1GB

Nadat ik 15 jaar klant was van een webhosting bedrijf stopte de eigenaar. Een kennis raadde me bHosted aan. Die hebben op geweldig wijze mijn emailadressen en website verhuisd. Binnen enkele dagen alles overgezet. En tijdens kantooruren soms binnen 2 minuten een antwoord op vragen of verzoeken. Als deze service zo blijft, zit ik hier over 15 jaar nog steeds. Zeer tevreden tot nu toe.

10 mei 2019 20:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hosting 50GB

Weer een nieuwe registratie aangevraagd (voor ons nummer 12), wat opstart problemen die de jongens van Bhosted binnen een uur na navraag opgelost hebben. Wij zijn geen IT experts maar kunnen veel zelf oplossen door de perfecte hulpprogramma's bij Bhosted.

10 januari 2019 09:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Mail-only pakket

Momenteel gebruik ik alleen nog e-mail. De website heb ik niet meer nodig. Maar de website werkte altijd toen ik er nog wel eentje gebruikte, en mijn e-mail kan ik altijd zonder problemen ophalen en versturen via bHosted. De helpdesk 1 keertje nodig gehad om mijn e-mail in te stellen. Toen werd ik netjes en professioneel te woord gestaan.

9 augustus 2018 16:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hosting 1GB

De wenige keren dat ik support nodig had, waren ze er... en konden mij direct helpen. Zeer goede hulpverlening

8 augustus 2018 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Als grafisch ontwerper wil ik een hostingpakket op maat voor mijn klanten. Bij Bhosted gaat dat snel en bij vragen wordt ik snel en goed geholpen.

2 juli 2018 17:27
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Erg goedkoop en prima service. Telefonisch goed bereikbaar en nooit moeilijk doen. Zijn bereid om mee te denken en hulp te bieden of dingen te regelen.
Prima Service.

20 december 2017 21:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Ik ben partner bij een klein advocatenkantoor. Wij streven ernaar om onze diensten steeds meer online aan te bieden, waarbij integratie van web met backoffice steeds belangrijker wordt.
Eerst namen wij onze hosting diensten af via een groot ICT-bedrijf. Daar was het vaak lang wachten op antwoord en zodra vragen iets verder gingen dan de bekende standaardvragen, was het erg lang wachten op een antwoord, laat staan op een oplossing.
We zijn dus verhuisd naar bHosted.nl. Hun pakketten zijn makkelijk de beheren. De helpdesk is snel en vriendelijk en de prijs is zee acceptabel. We hebben nog geen moment spijt en raden iedereen bHosted.nl aan!

14 juli 2017 20:10
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Tot voor kort geen enkel probleem met bhosted, ik raadde mijn klanten aan om naar hun toe te gaan als ze hosting nodig hadden. Tot gisteren. Eén van mijn accounts is door hun verhuisd naar een andere omgeving en sindsdien is alles mis. Kan al meer dan een dag geen mail ontvangen (ook geen webmail) en mijn sites geven continue foutmeldingen, gebroken pagina's en 404-errors. Heb al regelmatig aan de bel getrokken via de helpdesk maar krijg het idee dat er niks aan gedaan wordt.
Heel vervelend omdat dit o.a. om een zakelijke site en een zakelijk e-mailaccount gaat.
Net gebeld met de helpdesk, maar de telefonische helpdesk is niet aanwezig. Geen idee of er iets aan de problemen die ik ervaar gedaan wordt.
Erg teleurgesteld.

20 juli 2016 15:46
Support
3,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Snel contact bij vragen, efficiënte antwoorden. Prettige ervaring dus!

20 juli 2016 08:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Bedankt voor de hulp. Om alles voor elkaar te krijgen gezien ik beginnende web site bouwer ben hebben jullie mij met alles zeer goed geholpen heel veel dank daarvoor
Dus een dikke 10 voor bhosted

22 juni 2016 15:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0