HostingWijzer

Bluehost

Prijs
0,0
Kwaliteit
0,0
Support
0,0
Algemeen
0,0
Telefonische helpdesk
888-401-467
Support
legal@bluehost.com.
Website
https://www.bluehost.com/
Over Bluehost

OVER BLUEHOST

Bluehost is een in de jaren 90 door Matt Heaton opgericht hosting bedrijf dat zich bevind in Amerika. Voor velen zal Matt Heaton waarschijnlijk als onbekende worden gezien, maar in de wereld van hosting staat Matt Heaton bekend als ware pionier op dit gebied. Bluehost is dan ook jaren lang één van de grootste hosting bedrijven ter wereld geweest van middelgrote tot kleinere websites. Bluehost staat bekend als zeer innovatieve webhosting met wereldwijd meer dan 2 miljoen domeinen dat het host.

PAKKETTEN VAN BLUEHOST

Bluehost beschikt over 3 verschillende hosting pakketten met ieder zo zijn voordelen en in verschillende prijsklasse. Wanneer u kiest voor het duurste hosting pakket kun je beschikken over een onbeperkt aantal domeinen dat je kan gebruiken en registreren bij Bluehost.

Bluehost heeft 3 hostingpakketten met prijzen van € 3,35 tot € 5,90 per maand en schijfruimte vanaf 50 mb tot 9.999 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 0,0 en het hoogste cijfer een 0,0, de gemiddelde score van Bluehost is een 0,0.