HostingWijzer

Cloud86

Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
Algemeen
10,0
Telefonische helpdesk
058-20383
Support
info@cloud86.nl
Website
https://cloud86.nl/webhosting/
Over Cloud86

In 2003 stapten wij de hostingwereld in met één missie: webhosting aanbieden tegen een eerlijke prijs zonder concessies te doen op kwaliteit en service. Inmiddels, ruim 15 jaar verder, weten we precies hoe we onze klanten kunnen helpen aan online succes.

Dit doen we door ons te richten op de 5 belangrijkste pijlers in de webhostingmarkt:

1. Uptime en snelheid

Een van de meest voorkomende problemen is dat een website of applicatie een trage responstijd heeft waardoor bezoekers afhaken of de gebruikersvriendelijkheid van de applicatie sterk afneemt. Wanneer je website traag reageert kost dit bijvoorbeeld een webshop aantoonbaar omzet. Omzet die keihard nodig is om de business te laten groeien of continueren. Middels een High-Available platform en enterprise SSD's zorgen we dat de uptime en snelheid van onze servers gegarandeerd zijn.

2. Enterprise hardware

Techniek staat bij ons centraal. Bij Cloud86 investeren wij hevig in technieken die niet alleen toebehoren tot "proven technology", maar ook waarvan wij zeker weten dat de performance van deze techniek altijd optimaal is. Wij maken daarom ook uitsluitend gebruik van HP Enterprise Proliant servers, HP Enterprise 3PAR SSD arrays en VMware virtualisatie. Je vertrouwt tenslotte niet voor niets op onze kennis en expertise als het aankomt op het bieden van cloud- en hostingdiensten.

3. Telefonische bereikbaarheid

Onze klantenservice is niet weggestopt achter een chat of ticketsysteem. Hoewel je ons uiteraard prima kunt bereiken middels een ticketsysteem of e-mail aan onze klantenservice, zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Sommige vragen lenen zich nu eenmaal voor kort en snel contact en dan is het fijn dat je je hostingprovider telefonisch kunt bereiken wanneer je zelf net op de weg zit of geen computer in de buurt hebt.

4. Geen overbelaste servers

Met al onze ervaring in hosting zijn we zeer bewust van de limieten van onze servers. Bij het plaatsen van meerdere klanten op een webserver houden we rekening met groeiende websites en zorgen we er voor dat er altijd voldoende servercapaciteit aanwezig is. Wanneer servers overbelast worden en er teveel klanten op een server worden geplaatst zal dat steeds vaker leiden tot performance problemen en het risico op storingen vergroten. Daarom houden we het aantal klanten per server beperkt.

5. Nederlandse datacenters

Al onze hardware wordt zelfstandig aangeschaft en geplaatst in Nederlandse datacenters. Wij zijn geen reseller van grote public clouddiensten. Alleen op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle data in Nederland blijft en wij tegelijkertijd direct op storingen kunnen acteren door niet afhankelijk te zijn van derden. Voor problemen met de beschikbaarheid van de diensten kun je ons altijd direct bellen.
Wij nemen geen enkele risico's met jouw data.

Cloud86 heeft 9 hostingpakketten met prijzen van € 1,95 tot € 25,98 per maand en schijfruimte vanaf 5 mb tot 99.999 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 10,0 en het hoogste cijfer een 10,0, de gemiddelde score van Cloud86 is een 10,0.