HostingWijzer

Domeinwinkel

Prijs
8,3
Kwaliteit
8,6
Support
8,9
Algemeen
8,7
Telefonische helpdesk
n.v.t
Support
info@domeinwinkel.nl
Website
http://www.domeinwinkel.nl/
Over Domeinwinkel

Domeinwinkel is al ruim 10 jaar dé betrouwbare aanbieder van snelle webhosting en domeinnamen. Goede en betrouwbare diensten en het aanbieden van verschillende webhosting pakketten vormen naast de mogelijkheid tot domeinnaam registreren onze dienstverlening.Je kunt zelf je unieke domeinnaam registreren en beheren via je webhostingpakket. Of dit nu een NL domein of een ander domein is maakt niet uit, want je hebt de keuze uit zowel gangbare als exotische domeinnamen.

De keuze voor een snel en betrouwbaar webhostingpakket is ook snel gemaakt. Kies de hosting die het beste bij je past en registreer deze samen met je favoriete domein. Bij domeinwinkel ben je op de juiste plek voor snelle en betrouwbare webhosting en een groot aanbod van domeinnamen die je makkelijk en snel kan beheren en registreren.

Domeinwinkel heeft 9 hosting pakketten met prijzen van € 0,99 tot € 12,09 per maand en schijfruimte vanaf 0 mb tot 12.000 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 8,3 en het hoogste cijfer een 8,9, de gemiddelde score van Domeinwinkel is een 8,6.