HostingWijzer

Flexwebhosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 49 ervaringen achtergelaten door klanten van Flexwebhosting . De gemiddelde, algemene beoordeling die Flexwebhosting heeft gekregen is 6,4.

0 10
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Je betaald voor kwaliteit en service kort gezegd.
Keurige telefonische support, makkelijk inloggen en domeinnamen registreren of opzeggen van domeinnamen. Zit er nu al ruim 7 jaar. Ga ook er ook niet weg met mijn bedrijf. Daarom wijd ik er hier een review aan.

Voorheen een goedkopere hosting gehad, maar ja dan krijg je dus een hulpforum waar je alles zelf uren mag uitpluizen. Hulp/bellen? Dat was er niet.

Zelf ben ik niet heel technisch onderlegd met websites bouwen en heb daarom voor Flexwebhosting gekozen. Ze hebben me altijd keurig geholpen aan de telefoon of met een online ticket systeem.

11 januari 2020 07:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Zeer capabele en hard werkende partij die mij al jaren voorziet van kwaliteitshosting en support. Als webdesigner, hoster en reseller ben ik altijd blij dat ik deze partij achter mij staat voor de backend en alle zaken die daarbij komen kijken. Aanrader!

26 november 2019 21:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Sinds 2007 wordt mijn hosting verzorgd door Flexweb. Ik ben zeer tevreden, vooral over de technische ondersteuning. Wannneer er zich een problem voordoet dan wordt het meteen verholpen. Zeer competitief! 100% aanbevolen!

12 november 2019 13:17
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik ben zowat 15 jaar lid van Flexwebhosting.
De eerste pakweg 10 jaar geen problemen gehad en meerdere sites draaien. Het was toen relatief goedkoop en ik tevreden.
De afgelopen 5 jaar meerdere problemen gehad oa met facturatie.
Met de invoering van de beveiligde site https vragen ze bizar hoge prijzen voor een upgrade. Dat ik nu ook 3 euro per maand (dat is 40 per jaar) zou moeten betalen voor een eenvoudig spamfilter die ergens anders gratis is, vind ik niet okay. Verder ziet de omgeving, control panel, er verouderd uit. Ik ga tzt over stappen.
De support is verder okay.

14 oktober 2019 13:13
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik ben zeer tevreden!

17 april 2019 10:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik heb nu ongeveer 5 jaar twee Managed VPS servers bij Flexwebhosting. Ik ben erg tevreden over snelheid en service. Nooit een probleem mee gehad. Ik ben zeer tevreden over de support. Je krijg snel antwoord via een ticketsysteem of live chat. je kan ze ook bellen als je dat fijner vind.
Ik kan Flexwebhosting aanraden als je een goede hosting partner zoekt.

Max Scherjon
Websus

9 april 2019 09:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Geen idee hoelang ik al met FWH werk. Maar minstens 10 jaar zeker. Nooit problemen en met het jaar beter. Flitsend snelle service, ook bij het overzetten van pakketten. Die slechte ervaringen die een enkele andere heeft herken ik helemaal niet. Dus ik blijf.

20 maart 2019 16:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 1

Sinds 7 jaar heb ik zelf een bedrijf en elk jaar méér klanten. Op Google staan VIER reviews. Mensen klagen (terecht of niet) maar als ze tevreden zijn hoor je ze zelden. Ook sinds 7 jaar ben ik Flex klant en ja, er is wel eens wat maar ik ben zeer tevreden over hun uitstekende klantenservice en de snelle technische ondersteuning. Niets dan lof van mij!

19 maart 2019 16:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik heb al 8 jaar mijn bedrijf niet meer. elke keer krijg ik weer een factuur. Bel op dat ik al 3 keer opgezegd heb krijg ik een vaag verhaal dat het in hun systeem staat. Nu krijg ik klantenservice aan de lijn nou die praat door mij heen om dat ik wil uitleggen wat irritatie opleverd. Nou als je op wil zeggen nou succes wanjt ze gaan gelijk dreigen met incasso.

1 februari 2019 11:02
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik heb voor mijzelf en voor anderen op 6 accounts aan en af rond de 30 websites draaien bij FXW (FlexWebHosting). Wij zijn 5 jaar geleden na zorgvuldige studie overgestapt op Flexwebhosting, toen we een eigen VPS nodig hadden. Wij zijn altijd heel erg tevreden geweest. Wij hebben diverse verschillende FXW pakketten gebruikt, van het eenvoudigste instappakket tot eigen servers. Onze beste ervaringen zijn met de Premium SSD en de eigen VPS, maar de andere werken ook prima.

Toevallig vandaag een vergelijkende test gedaan met zeer vergelijkbare pakketten bij Web-Oke en bij Flexwebhosting. Bij Flexwebhosting was de snelheid om een bepaalde site te openen 1,61 seconden. Dit was bij Web-Oke 15,66 seconden, dus bijna 10x zo snel bij Flexwebhosting, bijna 10x zo traag bij Web-Oke. De twee sites waren van elkaar gekloond, en dus in alle opzichten identiek.

Support is altijd super geweest bij Flexwebhosting, althans voor ons. Ze doen zonder klagen vaak genoeg meer dan m.i. van een provider verwacht mag worden. Ik snap dus niet helemaal waar de slechte reviews vandaan komen. Maar wij blijven bij Flexwebhosting, omdat zij ons zo uitstekend ontzorgen en doen wat ze beloven.

15 oktober 2018 17:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Sinds jaren ongeveer 34 VPS'en draaien bij FXW / Flexwebhosting.

Op een aantal VPS'en draaien veel technische problemen en mankementen. Deels aan ons te wijten, maar grotendeels aan incorrecte settings en logs.

Na meermaals contact is een afspraak gemaakt om meer diskruimte toe te kennen. Deze afspraak heeft ongeveer 13,5 maand gelopen.

Echter dient zich een nieuw probleem voor, waarin een redelijk incompetente salesmedeweker het gesprek aan wil gaan, met als doel wederom te moeten upgraden. Waar dit niet comform afspraak is.

Conclusie van het gesprek: wij als klant, spreken onwaarheden en uitzonderingen kunnen en mogen niet gemaakt worden. Daar na 5 minuten duidelijk was, dat een volwassen en zakelijk geprek niet te voeren valt met sales FXW, het gesprek gestopt.

De bewijslast zal ik te samen met een logboek van de afgelopen 24 maanden aan problemen delen met het bedrijf na migratie inclusief kostenraming. Het vertrouwen gaat mij boven een schriftelijk bewijs, en dit is zowel commercieel als technisch ver te zoeken bij FXW.


Te samen met achterhaalde technische oplossingen, niet marktconforme prijzen en incompetent personeel stopt hier de samenwerking.

Nu migreren naar een andere partij met alle servers en kan ik enkel het advies geven aan iedereen die deze partij overweegt: Niet doen!

Kies voor een gedegen partij met voldoende schaalgrote en kwaliteit. Deze partij is in mijn ogen een groot kanshebber op omvallen.

29 augustus 2018 11:51
Support
3,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket XL

Na jarenlang met 11 domeinen en websites tot volle tevredenheid bij Flexwebhosting te hebben gezeten met ons bedrijf werd 1 van onze site plotseling op zwart gezet. De communicatie hierover was ronduit slecht te noemen. Men vond het nog niet eens een telefoontje waardig om ons hierover in kennis te stellen. We hebben besloten per direct over te stappen. Onze nieuwe host biedt betere beveiliging en is bovendien veel goedkoper. Dankjewel Flexweb !

9 augustus 2018 11:00
Support
4,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
4,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 1

Jarenlang goede ervaringen. Bij het overzetten van mijn data van oude naar nieuwe server is mijn website op zwart gezet omdat gebruikersnaam / wachtwoord te onveilig waren. Goed dat hier op gelet wordt. MInpunt dat deze actie niet gecommuniceerd wordt zodat tijdig actie door mij kan worden ondernomen. Vervolgens wel behulpzame medewerker helpdesk.

5 augustus 2018 15:54
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
4,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 2

Super!!
Beste provider voor dedicated IP address, support, prijs/kwaliteit verhouding, snelle en professionele feedback.
Ik ben reseller en kan niets negatiefs zeggen na meer dan 4j al klant te zijn

4 juli 2018 17:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 1

Netjes voor verloopdatum pakket aangegeven dat ik niet wil verlengen. Word enkel naar algemene voorwaarden verwezen, en dat factuur betaald dient te worden voor een periode die nog helemaal niet begonnen is. Waar is klantvriendelijkheid gebleven?

Verder betreffende kwaliteit: hostingplatform is sterk verouderd.

5 juni 2018 15:32
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0