HostingWijzer

Flexwebhosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 56 ervaringen achtergelaten door klanten van Flexwebhosting . De gemiddelde, algemene beoordeling die Flexwebhosting heeft gekregen is 6,8.

0 10
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 1

Al jaren klant bij Flexwebhosting en al jaren tevreden. Diverse domeinnamen bij hun en diverse pakketten. In service en in support scoren ze wat mij aangaat een dikke 10+

3 maart 2020 13:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Al jaren huur ik een virtual server bij FlexWebHosting om zelf hosting aan te bieden aan mijn klanten. Ondanks dat het unmanaged is, wat zoveel inhoudt dat ik zelf de server dien te onderhouden en van updates moet voorzien waar nodig, staan ze altijd klaar voor adviezen, antwoorden op vragen en het helpen bij diverse problemen. Pas als ze echt werkzaamheden moeten uitvoeren die ik zelf aanvraag en eigenlijk bij een managed server horen, brengen ze kosten in rekening. Kosten die overigens ook enorm meevallen en waarover ze vooraf zeer duidelijk over zijn, dus geen verrassingen. Top service en technisch gezien wat je van een dergelijke partij mag verwachten.
Ik ben zeer tevreden met FlexWebHosting en zal nog jaren klant blijven als het aan mij ligt.

19 februari 2020 10:49
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Mensen met kennis van zaken - ik ben erg tevreden met alle diensten die ik af neem bij FXW

6 februari 2020 10:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 4

Honderd procent tevreden! Correcte service, altijd bereid mee te denken met het zoeken naar oplossingen, ook bij de meest onbenullige vragen krijg ik een helpende hand. En snel ook, wat ik super fijn vind.
Een dikke tien dus voor Flexwebhosting!

5 februari 2020 14:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 2

Al jaren klant en dat met meerdere domeinnamen.

5 februari 2020 12:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik host mijn webshop al jaren bij FXW, en in al die jaren heb ik de meest uiteenlopende problemen en vraagstukken bij de klantenservice en technische dienst neergelegd. Van SPAM problemen tot advies over specifieke software updates, van SSL installatie tot voor mij wel het belangrijkste: supersnelle hulp bij storingen in de webshop.

Verder heb ik meerdere keren om advies gevraagd voor de best mogelijke server-setup voor mijn webshop, en dat heeft tweemaal een goedkoper advies opgeleverd.
Dat noem ik pas service! :)

5 februari 2020 11:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 2

Al jaren tot volle tevredenheid bij Flexwebhosting. Goede service, betaalbare prijs, automatische updates van belangrijke programma's en top hulp bij problemen. Goed voor de beginnende starter en degene die een website hier gehost heeft (zoals ik, een 70+er.

5 februari 2020 11:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Je betaald voor kwaliteit en service kort gezegd.
Keurige telefonische support, makkelijk inloggen en domeinnamen registreren of opzeggen van domeinnamen. Zit er nu al ruim 7 jaar. Ga ook er ook niet weg met mijn bedrijf. Daarom wijd ik er hier een review aan.

Voorheen een goedkopere hosting gehad, maar ja dan krijg je dus een hulpforum waar je alles zelf uren mag uitpluizen. Hulp/bellen? Dat was er niet.

Zelf ben ik niet heel technisch onderlegd met websites bouwen en heb daarom voor Flexwebhosting gekozen. Ze hebben me altijd keurig geholpen aan de telefoon of met een online ticket systeem.

11 januari 2020 07:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Zeer capabele en hard werkende partij die mij al jaren voorziet van kwaliteitshosting en support. Als webdesigner, hoster en reseller ben ik altijd blij dat ik deze partij achter mij staat voor de backend en alle zaken die daarbij komen kijken. Aanrader!

26 november 2019 21:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Sinds 2007 wordt mijn hosting verzorgd door Flexweb. Ik ben zeer tevreden, vooral over de technische ondersteuning. Wannneer er zich een problem voordoet dan wordt het meteen verholpen. Zeer competitief! 100% aanbevolen!

12 november 2019 13:17
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik ben zowat 15 jaar lid van Flexwebhosting.
De eerste pakweg 10 jaar geen problemen gehad en meerdere sites draaien. Het was toen relatief goedkoop en ik tevreden.
De afgelopen 5 jaar meerdere problemen gehad oa met facturatie.
Met de invoering van de beveiligde site https vragen ze bizar hoge prijzen voor een upgrade. Dat ik nu ook 3 euro per maand (dat is 40 per jaar) zou moeten betalen voor een eenvoudig spamfilter die ergens anders gratis is, vind ik niet okay. Verder ziet de omgeving, control panel, er verouderd uit. Ik ga tzt over stappen.
De support is verder okay.

14 oktober 2019 13:13
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik ben zeer tevreden!

17 april 2019 10:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik heb nu ongeveer 5 jaar twee Managed VPS servers bij Flexwebhosting. Ik ben erg tevreden over snelheid en service. Nooit een probleem mee gehad. Ik ben zeer tevreden over de support. Je krijg snel antwoord via een ticketsysteem of live chat. je kan ze ook bellen als je dat fijner vind.
Ik kan Flexwebhosting aanraden als je een goede hosting partner zoekt.

Max Scherjon
Websus

9 april 2019 09:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Geen idee hoelang ik al met FWH werk. Maar minstens 10 jaar zeker. Nooit problemen en met het jaar beter. Flitsend snelle service, ook bij het overzetten van pakketten. Die slechte ervaringen die een enkele andere heeft herken ik helemaal niet. Dus ik blijf.

20 maart 2019 16:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 1

Sinds 7 jaar heb ik zelf een bedrijf en elk jaar méér klanten. Op Google staan VIER reviews. Mensen klagen (terecht of niet) maar als ze tevreden zijn hoor je ze zelden. Ook sinds 7 jaar ben ik Flex klant en ja, er is wel eens wat maar ik ben zeer tevreden over hun uitstekende klantenservice en de snelle technische ondersteuning. Niets dan lof van mij!

19 maart 2019 16:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0