HostingWijzer

Hensel hosting reviews vergelijken

Er zijn 31 ervaringen achtergelaten door klanten van Hensel. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hensel heeft gekregen is 8,9.

0 10
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel Small Business

Jaren geleden tevreden klant geweest bij Hensel Hosting, moest toen verhuizen i.v.m. bouw van mijn nieuwe website. Ik ben blij dat ik inmiddels weer terug ben. Persoonlijk contact, zeer snelle en goede service. Ik kan Hensel Hosting zeker aanbevelen.

9 november 2018 14:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel anders

Snel antwoord op vragen. Voor de niet ICTer in begrijpelijke taal. Geven goed advies, overzichtelijke site.

24 november 2017 14:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel anders

Heel prettig en accuraat geholpen bij overzetten van mijn site van sub- naar hoofddomein, met allerhande nuttige tips voor plugins om de transitie soepel te laten verlopen. Veel geleerd!

16 oktober 2017 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel anders

Even paniek, omdat wij als net gestarte onderneming nog worstelden met mailadressen, maar gelukkig is dit allemaal super snel verholpen. Zeer tevreden over de snelle en adequate opvolging door Hensel.

29 augustus 2017 16:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel anders

Altijd snelle respons. Doen meer dan je verwacht en denken altijd met je mee.

20 juni 2017 08:02
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel anders

Altijd snelle en duidelijke uitleg bij problemen. Top service!

25 mei 2017 00:25
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel anders

Ik ben weer heel goed en snel geholpen toen na een update een van mijn websites het ineens niet meer deed. Een geruststellend idee dat er altijd redding in nood is.

5 januari 2017 12:42
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel anders

Reageren altijd snel en lossen je probleem gewoon op

22 december 2016 11:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel anders

Email verzenden vanuit onze Windows- & Android phone's als wel vanuit de tablet was (KPN provider) plotseling niet meer mogelijk.
De Instellingen van de serverpoort (SMTP server) moeten anders ingesteld worden. Echter KPN kon niet zeggen hoe.
Ik werd verwezen naar de info voor de telefoons en tablet. Maar ook dat gaf geen soelaas.
Een E-mail naar mijn Web-hosting provider Hensel en daarop een zeer snelle response met de juiste instellingen en binnen 2 minuten werkte alles perfect.
Hartelijk dank Web-hosting Hensel voor deze snelle service.

18 november 2016 13:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel anders

Topprovider. Snelle service, flexibel, denkt mee, en ook nog eens zeer betaalbaar!

20 september 2016 15:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel Professional

Zeer snel en behulpzaam bij vragen en oplossen van problemen. Aanrader!

6 september 2016 17:44
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel Professional

Altijd snelle response ij vragen, met goede, pro-actieve antwoorden.Top!

31 maart 2016 13:47
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel anders

De attente, persoonlijke, adequate service en snelle support, in combinatie met de groene stroom die ze gebruiken, maakt dat ik al sinds 2011 tevreden klant ben bij Hensel Hosting.

Wanneer je een vraag hebt, stuur je een mail en wordt er supersnel gereageerd (meestal binnen een kwartier), indien nodig wordt er via remote-control (Teamviewer) met je meegekeken.

Kortom: aanrader!

25 januari 2016 13:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel anders

Al veel hosts gehad in mijn leven, maar Hensel is de eerste en enige die meedenkt, helpt en je uit de brand helpt.

15 januari 2016 10:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hensel

Hensel review door

Ervaring met hostingpakket:
Hensel anders

Ik ben altijd heel tevreden met Hensel Hosting. DE service is snel, persoonlijk, ze helpen je echt.

16 oktober 2015 19:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0