HostingWijzer

Hosted.nl

Prijs
7,4
Kwaliteit
7,2
Support
7,1
Algemeen
7,0
Telefonische helpdesk
(0)316 7124
Support
info@hosted.nl
Website
http://www.hosted.nl/
Over Hosted.nl

Wij leveren diverse hostingdiensten voor allerlei verschillende markten. Zo bieden wij hosting aan voor particulieren en de zakelijke markt. Dan kunt u denken aan virtuele servers, dedicated servers en overige diensten. Mocht u hier naar op zoek zijn, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen u een onafhankelijk en degelijk advies geven voor uw wensen.
Hosted.nl is een kerngezonde, gedreven en innovatieve onderneming, die financieel onafhankelijk is. Onze klanten variëren van lokale middenstanders, tot particulieren en grote bedrijven. Ook zijn wij graag van dienst voor clubs, verenigingen, scholen en stichtingen. Hosted.nl richt zich voornamelijk op de Benelux, maar zegt geen ‘nee’ tegen een samenwerking in landen buiten de Benelux.
Wij hebben de beschikking over uitstekende servers en maken gebruik van de juiste merken, zoals EMC, HP, Cisco en Dell. Problemen oplossen en de techniek achter de website in de gaten houden, dat zijn zaken waar wij ons graag mee bezighouden. Wij zoeken uw probleem op en bedenken een passende oplossing. Bij een website komt immers veel meer kijken dan alleen het onderhoud. Indien er onverwachts problemen ontstaan, dan zijn wij in staat om snel actie te ondernemen. Bij Hosted.nl haalt u alles uit uw website wat erin zit. U kunt gerust en helemaal vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers, wij hebben namelijk passie voor ons werk en nemen elke vraag serieus!

Hosted.nl heeft 5 hosting pakketten met prijzen van € 1,80 tot € 18,14 per maand en schijfruimte vanaf 100 mb tot 2.000 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 7,0 en het hoogste cijfer een 7,4, de gemiddelde score van Hosted.nl is een 7,2.