HostingWijzer

Hosting2GO

Prijs
8,4
Kwaliteit
8,8
Support
8,9
Algemeen
8,7
Telefonische helpdesk
n.v.t
Support
n.v.t.
Website
https://www.hosting2go.nl/
Over Hosting2GO

Hosting2GO biedt sinds 2005 onbezorgde webhosting en losse domeinnaamregistratie. Wij helpen door altijd met onze kennis voor de klant klaar te staan. Snelheid staat voorop en er wordt met slimme oplossingen en persoonlijke service gewerkt.

Hosting moet zo simpel mogelijk zijn. Daarom lanceer je bijvoorbeeld binnen ons hostingplatform met een paar kliks een website of blog. Dat kan bijvoorbeeld door het installeren van Web Apps, zoals WordPress, Joomla, Drupal of Magento.

De huidige klanten geven gemiddeld een 9.2 voor de diensten en de uitgebreide deskundige support. Vragen worden supersnel beantwoord, gemiddeld al binnen 30 minuten.

De Linux-servers van Hosting2GO staan in het datacenter in Helmond, waar premium functionaliteiten via shared hosting worden aangeboden. Alles klimaatneutraal!

Wat bieden we aan
Er worden meerdere diensten aangeboden, van domeinregistratie (DNSSEC) en basis Webhosting tot Premium Webhosting. Daarbij krijg je onder meer onbeperkte opslag en dataverkeer, SSL en SSD.

Met het SiteBuilder Plus CMS maak je op basis van één van de 100+ thema’s binnen no-time een website.

Het Barracuda spamfilter houdt, zonder dat je daar zelf nog iets voor hoeft in te stellen, vrijwel alle ongewenste e-mail tegen. Kortweg, alle hostingdiensten voor jouw online aanwezigheid.

Hosting2GO heeft 0 hostingpakketten met prijzen van € tot € per maand en schijfruimte vanaf None mb tot None mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 8,4 en het hoogste cijfer een 8,9, de gemiddelde score van Hosting2GO is een 8,7.