HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 321 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,9.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ik heb meerdere site's bij Hosting2go.

Werken allemaal probleemloos, als ik een vraag stel is er snel antwoord. Uitleg en hulp is dan goed.

Voor mij de perfecte prijs/kwaliteit combi.

11 september 2018 14:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb hier een vrij slechte ervaring mee. Ze gebruiken een onhandig zelfgemaakt portaal, je moet een aanvraag voor een ssl handmatige met een formulier aanvragen en de prijzen zijn ook niet geweldig.

9 september 2018 13:06
Support
5,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
3,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Inloggen om bij de helpdesk te komen is zwaar irritant, ik had al meteen een slecht gevoel. Maar de helpdesk is echt super goed, ik had mijn wordpress goed verknalt na een update.

De helpdesk van hosting2go heeft een backup voor me teruggezet en zelfs alle updates bijgewerkt in mijn wordpress.

Ik kreeg meteen wat tips hoe ik het de volgende keer niet verknoei. Fingers crossed en anders krijgen ze gewoon weer een ticket hahaha

Ik raad ze echt aan!

24 juli 2018 21:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Indien je geen telefonische support hebt; dien je op zijn minst wel online direct goede hulp te bieden. Maar: Ik zit nu al 2 uur te wachten op assistentie met mijn helpdesk ticket. Het betreft daarnaast een zeer urgent probleem waardoor ik nu als bedrijf mijn klanten niet meer van dienst kan zijn. Er wordt niet gereageert. De bereikbaarheid vd zgn helpdesk vindt ik zwaar ondermaats. En loop op deze wijze werk schade op

25 juni 2018 11:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Deze goede review gaat voornamelijk over de uitmuntende support.
Doen zelfs meer dan ze zouden "moeten" doen!

28 mei 2018 15:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Al heel lang klant en bijna nooit wat te vragen, tot voor kort. Iemand wilde mijn domeinnaam met .com gaan gebruiken, daar had ik toch even een vraag over.Snel antwoord gelukkig.
Ook prima hulp gehad met het instellen van SSL op mijn site. Hopelijk duurt het lang voor ik weer wat te vragen heb, dat betekent dat alles goed werkt.

25 mei 2018 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Heel helder geformuleerde hulp, supersnel ook en bijzonder goede service!

22 mei 2018 18:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Het verhuizen bij Hosting2Go maken ze onmogelijk. Zolang je klant bent willen ze helpen, maar zodra je aangeeft te willen verhuizen helpen ze nergens meer bij. Ze zetten meteen alles op zwart. We kunnen niet meer bij de bestanden en het controlepanel. Ook is het domein in quarantaine geplaatst waardoor het niet kan worden verhuisd.

7 april 2018 16:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Onlangs had ik een probleem (door mijzelf veroorzaakt) en werd daar vakkundig, effectief en met veel geduld doorheen geloodst.
Petje af. Mijn domeinen heb ik kennelijk op de juiste plek ondergebracht.

25 maart 2018 21:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

We zijn geenklant enineens word er geld van onze rekening afgeschreven. Dit hebben we gestorneerd en vanaf dat moment krijgen we mails dat we moeten betalen. Vooraf nooit iets gehoord.
En nu blijkthet dat je ze niet kan bellen....
Echt K..

16 maart 2018 09:16
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik kan iedereen hosting2go als provider aanraden! De support is werkelijk fantastisch en supersnel! Ik heb hier nu meerdere websites draaien, en iedere keer wanneer een vraag of probleem heb (hoe simpel ook) wordt ik snel en goed geholpen. Ik vond het eerst best een beetje lastig dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn, maar met deze snelle en adequate vorm van support is dat ook absoluut niet nodig. Ga zo door hosting2go!

23 februari 2018 16:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Zoals altijd.......WEER super goed geholpen !
Hoe digibeet je ook ben.
De service staat op 10 bij Hosting 2 GO.
Je hier nog echt klant en mens.
Heel tevreden en dankbaar.
Groeten Kees Geluk

22 februari 2018 20:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Super geholpen bij het opnieuw instellen van mijn e-mail op laptop en tablet. Daarna nog een leuke attentie ontvangen. Hosting2go is zeker een aanrader.

20 februari 2018 09:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Je leert een leverancier pas kennen wanneer er problemen zijn. En die hoeven niet eens door die leverancier zelf te worden veroorzaakt.

In ons geval konden we de site via het FTP protocol opeens niet meer bereiken. Dat kan een groot probleem vormen wanneer je de inhoud van jouw site wilt aanpassen.

In ons geval bleek het probleem bij onze eigen nieuwe router te liggen, waarin in de catacomben van het menu een instelling "af leverancier" verkeerd stond. Hoewel het probleem dus helemaal niet bij Hosting2Go lag, hebben ze tot het einde meegedacht, net zo lang tot het probleem was opgelost! Dat is service!

6 februari 2018 00:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Bij problemen die ondervond met Joomla Web Site (de site was niet meer bereikbaar en inloggen werkte niet meer) heeft Hosting2go gezocht waar beide fouten zaten en die opgelost.
Dit scheelde bij erg veel werk, het opnieuw opzetten van de site.
Ik ben Hosting2go erg dankbaar voor hun inzet.

4 februari 2018 17:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0