HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 305 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 9,0.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

ik zit nu al weer 8 jaar bij Hosting2GO
ik moet zeggen dat hun helpdesk ook na al die jaren nog steeds een verademing is. Hoe vreemd je vraag ook mag zijn, ze komen meteen met een oplossing

12 januari 2018 08:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Een super snelle en duidelijke service. Ik heb zelf weinig verstand van websites maken, maar m.b.v. Hosting2go kom ik er elke keer weer uit. Een dikke pluim van mijn kant af!

11 januari 2018 14:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Super service! Ik heb zelf weinig verstand van een boel zaken met betrekking tot mijn site en hosting, maar hosting2go helpt echt super! Op alle vragen hadden zij een antwoord en ze hebben meerdere dingen voor mij opgelost.

18 december 2017 18:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Wat is er aan de hand ?

4 december 2017 20:24
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Door een systeem of configuratie fout was er een extreem hoog traffic gebruik op mijn account.
Waarschijnlijk was er een mail server niet goed geconfigureerd.
Het dataverkeer liep in de TB's, waardoor het systeem een fikse factuur genereerde.
Hosting2go is zo netjes geweest om dit te compenseren.
Pluim voor hosting2go voor de nette oplossing.

2 november 2017 21:17
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben nieuw bij Hosting2go en ik heb spijt van de aankoop van mijn pakket. Als het kon vroeg ik mijn geld direct terug.
De helpdesk is telefonisch niet bereikbaar; alleen via tickets. De website is gebruiksonvriendelijk.
Als ik mail wil koppelen aan mijn gmail volg ik hun handleiding, waarin staat dat ik veel foutmeldingen met negeren; dit komt erg onbetrouwbaar over. Als ik naar het control panel ga, staat er gelijk dat mijn site mogelijk in gevaar is ivm SSL certificaat. Als ik deze wil moet ik extra betalen, terwijl het er bij andere aanbieders gratis bij zit.
De sitebuilder staat tussen mijn opties bij de website, maar als ik er op klik staat er dat ik daar ook extra voor moet betalen. Ook dat is bij veel andere aanbieders inbegrepen.

16 oktober 2017 10:50
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Omdat mijn oude webmaster was gestopt,kon ik niet meer bij mijn gegevens en in mijn site kome.
Hosting 2Go, heeft dit allemaal voor mij opgelost.
Erg blij mee !
Groet

11 oktober 2017 09:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Hosting2go is de perfecte provider voor zowel prive als de zakelijke markt. Even wennen dat alles zo super snel gaat hier.

GRATIS SSL op het premium pakket, samen met de server op ssd en onbeperkte ruimte geeft een behoorlijk onbeperkt gevoel.

Bedankt joggies, ga zo door. Ik wordt hier blij van.

25 september 2017 15:14
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Sinds 2007 ben ik klant bij Hosting2go. In die jaren een paar keer wat problemen ervaren waardoor ik het support team heb moeten benaderen.
Al die keren ben ik ontzettend snel en goed geholpen, zo ook vandaag. Ik had blijkbaar ergens een typfout gemaakt waardoor emails aan mij geadresseerd weer terug kwamen bij de afzender.

Binnen 10 min na plaatsen van mijn ticket kreeg ik al antwoord en inmiddels is dankzij hun hulp het probleem verholpen.

Ook de prijs en kwaliteit vind ik prima bij Hosting2go, kortom ik ben een tevreden klant en zal dit ook in de toekomst blijven

12 september 2017 16:41
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Zeer snelle en goede reactie van helpdesk. Ze denken echt met je mee en zetten dat extra stapje voor je.

4 september 2017 15:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Wegens omstandigheden gestopt met domein en hosting door Hosting2GO.
Vanaf 2006 tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Hosting2GO.
Als je vragen of hulp nodig hebt word je snel ,vriendelijk en netjes geholpen door de medewerkers.
Ook het opzeggen is snel en zonder problemen verlopen.
Mocht ik in de toekomst weer gebruik willen maken van Webhosting zal ik zeker en vast weer gebruik maken van Hosting2GO.
Bedankt Bart voor al de jaren van prettige samenwerking.

Groetjes Nico E.

28 juli 2017 19:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ik ben heel tevreden zou niet anders willen! Helpdesk is ook geweldig!

28 juli 2017 11:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Primaire reactie, reageren via chat. Dit wordt niets, maar toch maar geprobeerd. Dank zij Jordy en Bart proces vrij soepel verlopen. Toen het even dreigde wat te lang te duren stelden zij voor digitaal over mijn schouders heen te kijken. Gelukkig niet nodig geweest. Probleem opgelost. Jongens tof gedaan!!!

26 juli 2017 22:18
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ben uiterst tevreden over het functioneren van de dienstverlening ('helpdesk').
Er wordt snel en adekwaat gereageerd.
Soms denk ik dat mijn vragen vaak erg simpel, basaal zijn maar de antwoorden erop zijn steeds zeer correct.
Het geeft me alles bij elkaar een gerust gevoel op een voor mij nieuwe, vrij onbekende weg.
De ervaring neemt met rasse schreden toe.

Dank je wel!

11 juli 2017 02:41
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Alle lof voor Jordy en Bart van Hosting2Go, die een technisch probleem in mijn website uitstekend hebben opgelost! De communicatie per mail hierover was vriendelijk, begripvol en adequaat. Hartelijk dank!

30 juni 2017 23:46
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0