HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Het voelde alsof @hosting2go bij mij aan tafel zat. In korte tijd was mijn probleem met de SSL verbinding opgelost! Ik ben erg tevreden met jullie service!

15 april 2016 17:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Zeer goede service bij problemen, en zeer prettig communiceren met de medewerkers.

8 april 2016 12:08
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Hosting2Go kan ik uit eigen ervaring zeer zeker aan iedereen aanbevelen ! Je wordt met je vragen zeer snel en kundig geholpen en eventueel helpen je ze met oplossingen/aanpassingen zodat je website probleemloos draait.
En dat voor die prijs geweldig ! Zit nu meer dan 4 jaar bij Hosting2Go en heb nog geen moment spijt gehad.

3 maart 2016 23:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Net weer prima geholpen door de helpdesk.
ben zeer tevreden en heb nog geen slechte ervaringen gehad.

23 februari 2016 16:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Zeer betrouwbare provider die ook nog eens heel erg voor je klaar staan als er iets is of als je een vraag heb. Snel een antwoord en altijd bereid je te helpen. Super!!

1 februari 2016 15:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Inmiddels ben ik met meerdere domains al ruim 6 jaar een tevreden klant van Hosting2Go.
Ik had opeens een probleem met het posten van zeer grote content pagina's (boven de 500kb aan tekst).
Nadat ik een ticket had gemaakt kreeg ik binnen een uur al een reactie met puntjes die ik zelf kon testen/proberen.
Deze zaken had ik al gedaan maar ik begrijp zeer goed dat je juist door uitsluiten snel in de richting van het probleem komt.
Ik heb op verzoek een account op mijn website gemaakt zodat een medewerker het probleem kon reproduceren met als gevolg dat dezelfde dag mijn probleem was opgelost.
De oorzaak lag in een technisch configuratiebestand dat nu aangepast is voor mij.
Heel fijn om op deze manier snelle technische ondersteuning te krijgen van Hosting2Go!!

29 januari 2016 10:51
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Mijn site was gehackt, waarschijnlijk door een fout in Joomla. Ik had geen backuo op mijn thuiscomputer. In een aantal stappen ben ik proima geholpen en was mijn site weer on line.

22 januari 2016 22:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Slechte service ooit... De servers vallen er steeds uit en geen enkele compensatieregeling

6 januari 2016 14:04
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik zit al jaren bij Hosting2go en heb een hele goede band met de support desk.
Neem nou bijvoorbeeld het instellen van de PHP versie. Bij anderen providers moet vanaf php 5.3 een account upgrade worden aangevraagd. Of eerst een ticket aangemaakt worden. Bij Hosting2go begrijpen ze de noodzaak van dejuiste PHP versie en hebben dit in het instel scherm beschikbaar gemaakt. Simpel aanklikken welke versie gewenst is. Makkelijk kan het niet. Ik vind ze helemaal top!

30 december 2015 14:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Had problemen met miin website. Kon geen updates meer ophalen een geen plugins installeren.
Een ticket geplaatst. En zelfs de zondag na Kerst het probleem opgelost. Super!!!!!

28 december 2015 11:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Verhuisd van KPN naar Hosting2Go. KPN had er een zooitje van gemaakt, maar dankzij de hulp va Hosting2Go werkt alles nu weer.

27 november 2015 09:31
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Super goed geholpen door Hosting@Go ! Al een paar jaar klant en tot nu toe altijd fijn en snel geholpen. Ontdekte vrijdag een probleem, zaterdag avond een mail gestuurd en zondag morgen was het opgelost. Hoe tof!

23 november 2015 16:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik ben erg tevreden over jullie service!
Ik heb ook al jaren een privé hostingpakket bij jullie en ben echt blij met jullie service en jullie gaan ook erg mee in de vooruit gaande techniek en verbeteringen!

18 november 2015 16:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Support via ticketsysteem verloopt erg snel en problemen worden serieus en snel opgepakt!
Prima webhoster voor een reeële prijs!

24 september 2015 21:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Betaalbare hosting zonder problemen. Werkt eigenlijk altijd prima.
De helpdesk is snel en accuraat.
Dus DIK tevreden.

15 september 2015 09:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0