HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Dankzij de goede hulp van Hosting2go is de verhuizing van onze website gelukt. Snel en adequaat reageren dat was precies waar wij behoefte aan hadden. Veel dank hiervoor zonder hulp was dit zeker niet gelukt.

7 september 2015 13:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik liep even vast met het verwijzen naar de domeinnaam van de website. Even een Ticket aangemaakt, vraag gesteld en snel een antwoord terug. Super zoals de jongens mij geholpen hebben. Vooral zo door gaan. Nogmaals bedankt.

5 september 2015 10:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Snelle en juiste afhandeling van mijn probleem. Top!

2 september 2015 17:59
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Al jaren klant en een zeer tevreden klant. Men denkt met de klant mee waar nodig en is bereid extra's te doen om het makkelijker te maken voor de klant.

Top service en vooral zo doorgaan!

20 augustus 2015 12:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Al jaren erg goede ervaringen als webdesigner. Ik host al mijn websites bij Hosting2go en raad het al mijn klanten aan. TOP!

6 augustus 2015 22:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Goede ervaringen met Hosting2Go. Vooral prettig is de snelle reacties op vragen of problemen via de tickets, soms zelf in het weekend een reactie zodat je verder kunt.

28 juli 2015 13:37
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ben zeer tevreden. Heb inmiddels 5x een hulpvraag gesteld. Allemaal goed en snel beantwoord,

26 juli 2015 22:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Super Support !!
Verschillende keren wat probleempjes / moeilijkheden gehad, en altijd snel en goed geholpen.
'Zéker aan te raden.

13 juli 2015 13:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik ben met verschillende websites al vele jaren gebruiker van H2G. Bij een probleem zorgt de helpdesk er altijd voor dat het naar volle tevredenheid wordt opgelost. Chapeau!

12 juli 2015 11:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Zeer goede helpdesk als je iets niet snapt ofzo. Haast nooit problemen, al meerdere jaren. Heb er meerdere websites en raad het ook aan bij klanten.

6 juli 2015 10:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Had problemen met mijn FTP programma, op een vaag manier kon ik niet inlogen een ook al typte in alles goed in maar geen verbinding.

Na goeden hulp van : Guido Hoogsteder: Jeroen Franken: Kees Bruurmijn.

Is het weer gelukt en kan ik weer inloggen met mijn FTP programma.

Dus dank voor de goeden hulp.

23 juni 2015 14:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Zeer goede helpdesk,aanrader,al jaren tevreden.

14 juni 2015 11:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Super snelle service, zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Jullie hebben ons echt geweldig geholpen.

5 juni 2015 20:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

De helpdesk is zeer klantvriendelijk en accuraat. Als er iets dreigt mis te gaan met het opbouwen van een website, weten de mensen van de helpdesk snel de juiste oplossing aan te dragen. Ik ben een zeer tevreden klant!

4 juni 2015 22:40
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Net voor het weekend kampte ik met een probleem voor mijn website. Hosting2GO reageerde supersnel op mijn bericht en heeft vrijdag in de late uurtjes en zelfs op zaterdag hun best gedaan om het probleem te verhelpen. Helemaal Top! complimenten aan Jeroen Franken voor het mee te denken en oplossen van het probleem! Top bedrijf.

3 juni 2015 11:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0