HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Vragen worden snel opgepakt. Mijn vragen zijn meestal technisch en vergen soms aanpassingen aan de servers. Hier steken ze tijd in om het te onderzoeken en maken dit snel voor elkaar zodat mijn site ook met de nieuwste plugins kan werken!

31 mei 2015 21:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Geweldig geholpen door de helpdesk hierdoor is de verhuizing van de site soepel verlopen, niet alleen de oplossing aandragen voor het gestelde probleem maar ook de uitleg waarom de fout ontstaat.

29 mei 2015 17:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Na jarenlange tevredenheid en hulp via email, deze week geholpen via de telefoon. Dit betrof een vrij technische vraag omtrent SSL. Goed geholpen!

21 mei 2015 16:33
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben zeer tevreden over de bereikbaarheid en professionele support van de Hosting2Go Helpdesk.
Na mijn kreet om hulp heeft Jeroen Franken met zijn expertise het probleem kunnen terugkoppelen en nu loopt de webshop weer zoals deze al jaren doet...Als een trein!

Hosting2Go Helpdesk, een dikke pluim

Dank jullie wel =)

21 mei 2015 13:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Razendsnel geholpen. Zelfs op zondag.

3 mei 2015 21:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ongelooflijke snelle en goede service van de helpdesk.
Ik ben een complete beginner in het bouwen van websites, elke fout of vraag die ik heb is dezelfde dag nog hersteld of ze geven advies hoe het eenvoudig op te lossen.
Voor absolute beginners dus een uitstekende host
niets dan lof voor de mensen van hosting2go

29 april 2015 22:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Super tevreden, altijd direct antwoord. Maak ook voor mijn cliënt websites en geef de hosting altijd aan Hosting2go.!

15 april 2015 11:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Hosting2go is echt een zeer degelijk en betrouwbaar bedrijf.
Site draait daar al jaren probleemloos.
Ik maakte zelf een fout bij het updaten van m'n site, de helpdesk van Hosting2go gaf me snel de juiste oplossing.
Top geregeld.

13 april 2015 13:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Altijd even denken, stap ik over op een andere Hosting.
Op een vrijdagavond de stap genomen en de website geplaatst, Pagina kreeg ik wel zichtbaar maar problemen met laden. Een avond gepuzzeld, ook de duidelijke handleiding geraadpleegd maar de vraag vrijdagavond laat aan de helpdesk gesteld; Zaterdagmiddag kreeg ik het bericht dat ik de mappen verkeerd geordend had maar dat alles nu weer perfect draait, wat een weekendservice!!!

29 maart 2015 14:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Sinds 2008 ben ik klant bij Hosting2Go met een website die eerst een paar jaar bij een webhost in de USA had gedraaid. De verhuizing verliep vlot en vlekkeloos. Een nieuwe website kort nadat ik klant werd. Beide sites heb ik zelf als amateur gebouwd met het toen vrij populaire Frontpage. Later heb ik er met php in zitten knutselen.
Problemen met Hosting2Go heb ik nooit gehad. Van downtime heb ik nimmer iets gemerkt.
De enkele keren dat ik met - voor mij - onoplosbare vragen zat werd ik werkelijk binnen de kortste tijd terzijde gestaan door de Helpdesk, zoals nu recent weer is gebleken. Zelfs toen hun tijd-budget werd overschreden, en dat moet aardig wat zijn geweest als ik zo zie wat er zich via hun tickets heeft afgespeeld, kreeg ik nog de helpende hand toegestoken. Proficiat Hosting2Go.

20 maart 2015 05:28
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Super hostingsbedrijf. Altijd uitstekende en snelle response - vandaag binnen 6 minuten! Geweldige service. Wij maken al ruim zeven jaar gebruik van de services van Hosting2go (voor meerdere websites) en hebben nog nooit problemen gehad. Als er iets onverwacht anders loopt dan verwacht, is het altijd snel en goed opgelost.

12 maart 2015 14:40
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Vriendelijk, snelle respons, en zeer kundig. Als het ware een collega erbij. We zijn zeer structureel op een duidelijke wijze geholpen alsof we een extra collega hadden. En wel een soort wizkids die alles weten waar wij niet uitkwamen. Een hosting provider die meer is dan hosting alleen! Een uiterst tevreden klant van Hosting2GO's technische ondersteuning.

12 maart 2015 10:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Als jaren breng ik als ondernemer nieuwe sites onder bij Hosting2Go. Vandaag waren er problemen met een van de sites. Na een korte e-mail bericht aan de klantenservice was alles binnen een paar uur opgelost. Zal Hosting2Go zeker bij anderen aanbevelen.

25 februari 2015 17:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik heb nu al een aantal keren hulp gevraagd aan hosting2go en ben super goed geholpen.
Zelfs met de website zelf hebben ze geholpen super.
Bedankt hosting2go

19 februari 2015 14:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben zelf al een paar weken bezig om mijn website van Joomla 2.5.28 te upgraden naar Joomla 3.3.6. Na verwoede pogingen met Joomla forum om dit probleem op te lossen Heb ik het probleem aangekaart bij servicedesk van Hosting2go . Het bleek dat het omzetten van Joomla 1.6 en 1.x naar 2.x er diverse libarie bestanden zijn blijven hangen en de service afdeling heeft dit probleem opgelost. Zeker een pluim waard.

11 februari 2015 16:45
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0