HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Mijn partner probeerde al 7 jaar op te zeggen. Je kan geen telefonisch of mail contact met ze hebben. Je kan alleen inloggen op hun site met klant nr of e-mail adres met ww. Als je dit niet meer hebt zijn ze onbereikbaar. Waardeloze (=GEEN) service in ons geval dus.

11 februari 2015 11:03
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Al jarenlang met veel website met veel plezier bij Hosting2go.
Snelle en goede service en een prima hostingpakket !

9 februari 2015 11:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Zelfs op zaterdagavond en zondag na sluiting van de helpdesk heeft hosting2go ons uit de brand geholpen!!

8 februari 2015 20:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik kan dingen moeilijk verwoorden, maar als het om snelheid en service gaat staan ze gedeeltelijk met 1 andere webhosting op plaats 1 bij mij.

5 februari 2015 15:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik kan niet anders dan 10-en geven. De kwaliteit is prima en ik word altijd goed geholpen als ik vragen en/of problemen heb. Zou op dit moment geen negatief puntje weten.

2 februari 2015 19:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

zeer goede provider

2 februari 2015 19:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Contracthouder laten wijzigen omdat website offline was gehaald, nu complete website weer online gezet. Top service!

21 januari 2015 13:45
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Heb tot nu toe super goed ervaring

20 januari 2015 16:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Net aangemeld en tot nu toe geen klachten en daarbij prima ondersteuning!!

18 januari 2015 11:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Werk ongeveer 1 jaar met Hosting2go en een paar keer beroep moeten doen op de support afdeling. Zeer tevreden geholpen, snelle afhandeling en in de antwoorden pro actief.

16 januari 2015 13:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Snel service, je word super geholpen door support direct antwoord op al je vragen.
Hebben diverse hostingen lopen en komen er zeker meer bij.

15 januari 2015 09:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Nu al 2 keer gebruik moeten maken van de kennis van de medewerkers omdat ik er zelf niet uit kwam.
snelle en vakkundige hulp is hier geen uitzondering merk ik.
zeer tevreden!!

13 januari 2015 11:16
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Mijn website is gesloten, ik wist niet hoe dat kan. Via de website van Hosting2Go en een live chat werd het probleem meteen duidelijk. Heel veel dank aan Renko, hij heeft me super geholpen.

9 januari 2015 14:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Heel posititef. Ik ben van beginaf aan heel snel, goed en uitgebreid geholpen door Renko via chatfunctie. Er wordt later ook nog even gevraagd of alles gelukt is.

9 januari 2015 12:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Een pluim voor de helpdesk. Als ik een probleem heb, wordt er echt aandacht aan besteed. Daarom heb ik op mijn website ook een link naar Hosting2GO.

6 januari 2015 08:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0