HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik zocht contact om een klant van os te helpen, maar kon niet vinden wat ik zocht. De chatfunctie was geweldig, meteen iemand aan de lijn.

Voor wat ik wilde moest ik een ticket inschieten wat wel wat vervelend is, maar toen de helpdesk even naar zijn collega liep om het direct de ticket te laten oplossen was ik erg te spreken over deze 'extra dienst'.

Ik ben zelf geen afnemer van de producten, maar de helpdesk krijgt van mij lieg een 10

5 januari 2015 13:18
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben blij met Hosting2Go. Vooral in support blinken ze uit. Ik krijg snel antwoord, en tot mijn verbazing helpen ze in ernstige gevallen (mijn website lag er laatst volledig uit) zelfs om 23:00 's avonds nog! Mijn dank is groot.

1 januari 2015 15:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Privacy schending! Men komt aan uw bestanden!

31 december 2014 16:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Werkelijk top service.
In het weekend dacht ik even snel een Joomla migratie te doen van 2.5 naar 3.3. Alles liep fout. Na 4 pogingen en database herstel heb ik de Service desk van H2G ingeschakeld. Op zaterdag en zondag is mij uitstekende hulp geboden. Uiteindelijk heeft de H2G zelf de migratie gedaan en mijn database en website op Joomla 3.3 gezet. Zonder deze bijzonder klantvriendelijke hulp had ik mijn website niet kunnen migreren. Nogmaals, H2G (Jeroen) hartelijk dank voor de uitstekende en professionele hulp.

31 december 2014 14:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Erg slechte support. Alleen bereikbaar via eigen helpdesksysteem of BRIEVENPOST !!!!! Meerdere domeinen intussen wegverhuisd.

31 december 2014 12:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Snelle reacties bij de helpdesk over allerlei vragen. Altijd de juiste oplossing bieden.

23 december 2014 11:22
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Na een grove aanval op onze site werd deze geblokkeerd. Met behulp van de helpdesk werd het kwaad bij de wortel aangepakt en was de site weer na een dag in de lucht. Hulde voor de medewerkers van de helpdesk!

17 december 2014 11:10
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Voor de leek is alles goed, maar het gaat mis zodra je serieuze technische ondersteuning nodig hebt. Alles wat je dan vraagt kan niet, of is onmogelijk. Echt een ongelofelijk kut bedrijf, dat ook nog eens telefonisch niet te bereiken is. Hosting is een vak en geen bijbaan.

12 december 2014 09:14
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Na jaren van hosting van zo'n 10 websites heb ik besloten e.e.a. gefaseerd over te zetten op een VPS. Dit kan helaas niet bij hosting2go, daarom met pijn in mijn hart de websites aan het overzetten. Een fantastische service ook bij het opzeggen: inloggen, gegevens invoeren en binnen een uur is alles per mail geregeld incl. de auth codes voor het overzetten van de domeinnamen. in één woord GEWELDIG! En de contacten met de helpdesk blijven alle op een prettige toon.

9 december 2014 17:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Helaas ben ik zeker niet te spreken over dit bedrijf. De prijsverhogingen bedragen ~20% per 2 jaar. De kwaliteit is ook niet hoog. De hosting is prima geschikt voor kleinere websites met veel verkeer, of grotere websites met weinig verkeer. De hosting is minder geschikt voor grotere websites met veel verkeer. Met name grotere databases worden een probleem. Voor een MKB bedrijfje is het prima, maar zodra je daadwerkelijk en goed bezochte en grotere website krijgt. Zul je merken, dat de server erg traag wordt. De toegezegde webruimte + bandbreedte is daarmee een beetje een farce.


De support is belabberd door het gebrek aan communicatie middelen. Het is onmogelijk eenvoudig weg een mail te sturen, te bellen of via wat voor directe contact mogelijkheid ook contact te hebben. Dat maakt de communicatie erg traag en dat zaken oplossen erg lastig is.

De kwaliteit, support en prijs een 4 maakt algemeen ook een 4.

27 november 2014 21:53
Support
4,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting


We hadden probleempje op onze Mysql Database waardoor ons klanten niks konden bestellen op onze webshop, in 10 minuten heeft het Kees opgelost - en hj doet het weer :-)

18 november 2014 16:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Bij de overgang van mijn site van Joomla 2.5 naar Joomla 3.3. liep ik tegen enkele problemen aan, die snel en efficiënt door de helpdesk van Hosting2Go werden opgelost. Ben daar zeer tevreden over.

6 november 2014 11:11
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Mijn ervaring met Hosting2Go is altijd goed.
Altijd snel een antwoord en altijd met een oplossing.
Mijn ervaring met de helpdesk van Hosting2Go is altijd SUPER!!!

30 oktober 2014 07:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik had problemen door een te overhaaste poging mijnerzijds van een upgrade joomla 2.5 naar 3.3. Daardoor was mijn site verdwenen en ook de backend niet beschikbaar. De support van Hosting2Go was correct, snel, deskundig en professioneel. Een groot compliment waard. Zo'n ervaring geeft hoop voor de verdere toekomst met Hosting2Go.

23 oktober 2014 15:57
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Goede hosting met snelle ervaren support.

23 oktober 2014 12:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0