HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

De bestanden en database van een website die al opgezegd was en een paar maanden uit 'de lucht' was heeft hosting2go voor me terug kunnen halen. Hiermee heb ik een oude klant van mee helemaal gelukkig gemaakt. Super!

9 oktober 2014 11:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb al jaren een abonnement bij Hosting2go. Het bevalt mij prima. Ze zijn via een ticket die je kunt plaatsen altijd bereid je te helpen. En bij hen komt er altijd een oplossing. Een echte aanrader!

8 oktober 2014 23:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Hoewel de DNS editor van Hositing2Go in eerste instantie niet volledig was toegerust om een koppeling te maken met mijn office365 abonnement is dit binnen notime opgelost door de helpdesk van Hosting2Go. Er is zelfs op zondag gereageerd en een aanpassing aan de DNS editor gemaakt zodat te koppeling wel mogelijk was. De support en mijn beoordeling is daarom super!

15 september 2014 15:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Prima service na een slechte afwikkeling door mijn vorige hostingprovider die gewoon mijn website en e-mail gelijk delete nadat ik kenbaar maakte weg te willen. Hosting2Go gaf mij zelfs hulp in het weekend!

24 augustus 2014 11:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Hosting 2GO biedt ons al jaren betrouwbare hosting voor een zeer betaalbare prijs. Tot op heden hebben wij geen problemen gehad en staat het hostingbedrijf altijd snel garant voor vragen!

19 augustus 2014 21:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Naast het feit dat ik nooit problemen heb met mijn websites bij Hosting2Go vind ik de support die ze bieden echt top. In de online Helpdesk vind je al veel informatie die je zou kunnen helpen, maar kom je er echt niet uit, dan staan ze gelijk voor je klaar. Gisteravond zijn ze nog tot laat bezig geweest om mijn site weer in de lucht te krijgen. Ik ben zeer tevreden.

5 augustus 2014 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben bezig met mijn webwinkel via Magento en hij was erg traag. Binnen een mum van tijd werd er gereageerd nadat ik een vraag hierover had gesteld en er werd voor me gekeken in de server. Bleek dat ik iets niet helemaal goed had gedaan maar het werd mij zo verteld dat ik me er helemaal niet dom onder voelde (want ik ben nu eenmaal geen expert, maar een beginner). Helemaal top! Het was dus zo opgelost en nu is mijn webwinkel weer erg snel!

4 augustus 2014 16:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Uiterst tevreden met Hosting2Go! Ik host onderhand 6 websites bij ze en heb niets dan positieve ervaringen.

De prijs is fantastisch voor wat er geleverd wordt: ruime opslag, snelle servers, veilige hosting, goede support. Niets dan lof.

De enige reden dat ik bij support een 9/10 geef, is omdat er geen telefonische helpdesk is en men alleen door de weeks bereikbaar is. Maar een echt probleem mag dat niet zijn, er wordt middels het ticketsysteem zeer snel en efficiënt geantwoord. Vaak is het probleem bij het eerste antwoord al verholpen en dat antwoord komt veelal binnen een kwartier.

Ik heb menig provider ervaren in mijn 15 jaar als webmaster van diverse sites. Er is er niet één die ook maar in de buurt komt van de kwaliteit (zeker gezien de prijs) die Hosting2Go levert. Hulde!

17 juli 2014 22:20
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Laatst had ik een fout gemaakt en lag m'n website uit de lucht.
Ik werd goed en snel geholpen door de helpdesk. Via de hulpdesk backups terug gezet en de site was weer online.

17 juni 2014 09:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb al langere tijd meerdere pakketten bij Hosting2go, waarvan 1 al bijna 7 jaar. De server configuratie is uiterst stabiel te noemen en daarom bewust een aantal sites bij Hosting2go ondergebracht waar deze stabiliteit een vereiste is.
Mocht je toch problemen ondervinden of vragen hebben, reageert de klantenservice over het algemeen vlot.

Gisteren was er een update gedaan op een aantal servers waar o.a. mijn pakketten zich bevinden. hieruit bleek na de update éen van mijn scripts niet volledig compatible te zijn met de nieuwe update (wat kan gebeuren na een update)
Dit hebben we met de know-how en goede support van Patrick van de helpdesk kunnen oplossen.
Allround gezien is Hosting2go wat mij betreft 1 van de betere van NL te noemen.

13 juni 2014 08:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Fantastisch geholpen door de helpdesk.
Dit is de 2e keer dat ik ze nodig had en beide keren zeer snel geholpen. Geven niet alleen een schriftelijke oplossing maar lossen het tussentijds ook even voor je op.
Bedankt Helpdesk!!

12 juni 2014 11:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Een goeie webhoster. Een goeie support !
zeker het aanraden waard om een website daar te hosten.
( ik heb daar inmiddels 5 sites actief )

5 juni 2014 08:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

slechte helpdesk, niet te bereiken, je kan niet geen email sturen naar de helpdesk.

duur service andere hostings hebben nieuwer versie van software en zijn goedkoper, en tenminste hebben een helpdesk.

ze gaan zomaar contracten verlengen, zonder een notificatie, geen email geen brief.
je krijg ook geen email als je heb een nieuwe factuur.

29 mei 2014 09:01
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Beste mensen.
Dit is top-hosting!
Al jaren tevreden klant en helemaal geen problemen.
Als er al iets is (door mezelf veroorzaakt) wordt ik prima geholpen. Zo ook recent met een Wordpress probleem. Site niet toegankelijk... Via de hulpdesk backups terug gezet en prima support, echt top. Geen verwijzing naar anderen of vage handleiding, maar gewoon (samen) doen. Snel weer in de licht. Chapeau!!!

16 mei 2014 15:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Erg ouderwets bedrijf. Overschrijven domeinnaam moet via een met de handgeschreven formulier, opzegtermijn van een hele maand voor geparkeerde domeinnamen. Waar hebben ze die maand voor nodig? Behoorlijk middeleeuws. Hoewel de support snel is, is het supportsysteem zelf niet erg gebruiksvriendelijk.

Prijs ligt vrij hoog. Al met al niet meer dan matig. Beter naar een andere modernere hoster gaan!

2 mei 2014 15:31
Support
5,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
4,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0