HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 339 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Naast het feit dat ik nooit problemen heb met mijn websites bij Hosting2Go vind ik de support die ze bieden echt top. In de online Helpdesk vind je al veel informatie die je zou kunnen helpen, maar kom je er echt niet uit, dan staan ze gelijk voor je klaar. Gisteravond zijn ze nog tot laat bezig geweest om mijn site weer in de lucht te krijgen. Ik ben zeer tevreden.

5 augustus 2014 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben bezig met mijn webwinkel via Magento en hij was erg traag. Binnen een mum van tijd werd er gereageerd nadat ik een vraag hierover had gesteld en er werd voor me gekeken in de server. Bleek dat ik iets niet helemaal goed had gedaan maar het werd mij zo verteld dat ik me er helemaal niet dom onder voelde (want ik ben nu eenmaal geen expert, maar een beginner). Helemaal top! Het was dus zo opgelost en nu is mijn webwinkel weer erg snel!

4 augustus 2014 16:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Uiterst tevreden met Hosting2Go! Ik host onderhand 6 websites bij ze en heb niets dan positieve ervaringen.

De prijs is fantastisch voor wat er geleverd wordt: ruime opslag, snelle servers, veilige hosting, goede support. Niets dan lof.

De enige reden dat ik bij support een 9/10 geef, is omdat er geen telefonische helpdesk is en men alleen door de weeks bereikbaar is. Maar een echt probleem mag dat niet zijn, er wordt middels het ticketsysteem zeer snel en efficiënt geantwoord. Vaak is het probleem bij het eerste antwoord al verholpen en dat antwoord komt veelal binnen een kwartier.

Ik heb menig provider ervaren in mijn 15 jaar als webmaster van diverse sites. Er is er niet één die ook maar in de buurt komt van de kwaliteit (zeker gezien de prijs) die Hosting2Go levert. Hulde!

17 juli 2014 22:20
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Laatst had ik een fout gemaakt en lag m'n website uit de lucht.
Ik werd goed en snel geholpen door de helpdesk. Via de hulpdesk backups terug gezet en de site was weer online.

17 juni 2014 09:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb al langere tijd meerdere pakketten bij Hosting2go, waarvan 1 al bijna 7 jaar. De server configuratie is uiterst stabiel te noemen en daarom bewust een aantal sites bij Hosting2go ondergebracht waar deze stabiliteit een vereiste is.
Mocht je toch problemen ondervinden of vragen hebben, reageert de klantenservice over het algemeen vlot.

Gisteren was er een update gedaan op een aantal servers waar o.a. mijn pakketten zich bevinden. hieruit bleek na de update éen van mijn scripts niet volledig compatible te zijn met de nieuwe update (wat kan gebeuren na een update)
Dit hebben we met de know-how en goede support van Patrick van de helpdesk kunnen oplossen.
Allround gezien is Hosting2go wat mij betreft 1 van de betere van NL te noemen.

13 juni 2014 08:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Fantastisch geholpen door de helpdesk.
Dit is de 2e keer dat ik ze nodig had en beide keren zeer snel geholpen. Geven niet alleen een schriftelijke oplossing maar lossen het tussentijds ook even voor je op.
Bedankt Helpdesk!!

12 juni 2014 11:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Een goeie webhoster. Een goeie support !
zeker het aanraden waard om een website daar te hosten.
( ik heb daar inmiddels 5 sites actief )

5 juni 2014 08:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

slechte helpdesk, niet te bereiken, je kan niet geen email sturen naar de helpdesk.

duur service andere hostings hebben nieuwer versie van software en zijn goedkoper, en tenminste hebben een helpdesk.

ze gaan zomaar contracten verlengen, zonder een notificatie, geen email geen brief.
je krijg ook geen email als je heb een nieuwe factuur.

29 mei 2014 09:01
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Beste mensen.
Dit is top-hosting!
Al jaren tevreden klant en helemaal geen problemen.
Als er al iets is (door mezelf veroorzaakt) wordt ik prima geholpen. Zo ook recent met een Wordpress probleem. Site niet toegankelijk... Via de hulpdesk backups terug gezet en prima support, echt top. Geen verwijzing naar anderen of vage handleiding, maar gewoon (samen) doen. Snel weer in de licht. Chapeau!!!

16 mei 2014 15:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Erg ouderwets bedrijf. Overschrijven domeinnaam moet via een met de handgeschreven formulier, opzegtermijn van een hele maand voor geparkeerde domeinnamen. Waar hebben ze die maand voor nodig? Behoorlijk middeleeuws. Hoewel de support snel is, is het supportsysteem zelf niet erg gebruiksvriendelijk.

Prijs ligt vrij hoog. Al met al niet meer dan matig. Beter naar een andere modernere hoster gaan!

2 mei 2014 15:31
Support
5,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
4,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb ook een website bij deze provider en ben er zeer tevreden mee. Èèn keer slechts een probleempje gehad die zeer snel en vakkundig werd opgelost. Kortom wat mij betreft een aanrader.

2 mei 2014 14:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Uitstekende ervaring opgedaan bij het openen van een ticket op hun helpdesk. Binnen het half uur was het opgelost. Correcte en persoonlijke benadering. Zeer tevreden.

2 mei 2014 14:19
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Aantal keren ervaring gehad met de support van Hosting2Go. Varierend van domeinkoppelen tot hulp met het bouwen van een websit (tot op de javascript aan toe). Kan niks anders zeggen dan dat je altijd keurig en correct geholpen wordt.

Wanneer je een ticket aanmaakt om support te krijgen, wordt het niet eerder gesloten tot het probleem is opgelost. Zelfs laat in de avond zijn ze bereid om je te woord te staan. Kortom; dikke aanrader dus!

29 april 2014 11:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Het is mij eerlijk gezegd ontschoten hoelang ik bij Hosting2go klant ben. Ik denk dat hett 5 jaar onafgebroken moet zijn.

Natuurlijk ben ik bekend wat andere providers bieden.

Sommigen bieden zelfs meer. Anderen zijn mij te gecompliceerd of zijn zelf wazig in hun presentatie naar de buitenwereld.

Ik maak zelden of nauwelijks gebruik van de helpdesk. Ik ben eerder iemand die zelf alles uitzoekt. Maar, als ik hen nodig heb .... ze reageren snel, beantwoorden accuraat en, wat voor mij belangrijk is: ze weten wie er aan het andere eind van de internetkabel zit.

Ik heb twee domeinnamen bij Hosting2go laten registeren, beide voorzien van een volledig pakket.

Voor zover ik mij kan herinneren: in de ruim 7 zeven jaar zijn er hoogstens drie uitvallen van de servers geweest.

Echter, ik ga er niet zo mee om zoals ik dat in reviews van derden hierover heb kunnen lezen. Gewoon even wat anders doen. Ergeren of boos naar de helpdesk grijpen is zonde van de tijd.

Ik kan mij dan ook in het geheel niet vinden in de kritiek die over Hosting2Go bekend zijn.

Als ik naar de schrijfvorm van de gepubliceerde kritieken kijk, ik heb eerder het gevoel dat men een manier van communiceren heeft gekozen die tot allerlei vormen van grieven hebben geleid.

Natuurlijk, ook ik heb ooit een meningsverschil met hen gehad, die zelfs tot het mededelen van opzeggingen hebben geleid. Het is echter nooit tot een daadwerkelijke uitvoering van de opzeggingen gekomen. Waarom?

Hosting2Go zie ik als een stukje veiligheid. Ik weet wat zij bieden; ik weet hoe e.e.a. he werkt EN er zijn in de laatste twee jaren (2012 en 2013) bij mij geen uitvallen bekend..

Waarom het wiel alweer opnieuw uitvinden als het huidige wiel gewoon lekker draait.

26 maart 2014 22:09
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

In aanvulling op onze vorige reactie kan worden gemeld dat hosting2go toch in de loop van zaterdagmiddag onze beide websites weer heeft geactiveerd. Dat de helpdesk ook klachten verwerkt na 14:00 uur (ook al is de website gesloten) was niet bekend. Hopelijk trekt hosting2go lering hieruit en worden klanten niet meer op zaterdag geblokkeerd en volgt er ook beter overleg in dit soort zaken met trouwe klanten.
Een energiebedrijf sluit ook haar klanten niet na 5 dagen niet betalen af....! Internet is tegenwoordig net zo zeer een primaire levensbehoefte als gas, licht en water.

24 maart 2014 18:01
Support
6,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0