HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb ook een website bij deze provider en ben er zeer tevreden mee. Èèn keer slechts een probleempje gehad die zeer snel en vakkundig werd opgelost. Kortom wat mij betreft een aanrader.

2 mei 2014 14:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Uitstekende ervaring opgedaan bij het openen van een ticket op hun helpdesk. Binnen het half uur was het opgelost. Correcte en persoonlijke benadering. Zeer tevreden.

2 mei 2014 14:19
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Aantal keren ervaring gehad met de support van Hosting2Go. Varierend van domeinkoppelen tot hulp met het bouwen van een websit (tot op de javascript aan toe). Kan niks anders zeggen dan dat je altijd keurig en correct geholpen wordt.

Wanneer je een ticket aanmaakt om support te krijgen, wordt het niet eerder gesloten tot het probleem is opgelost. Zelfs laat in de avond zijn ze bereid om je te woord te staan. Kortom; dikke aanrader dus!

29 april 2014 11:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Het is mij eerlijk gezegd ontschoten hoelang ik bij Hosting2go klant ben. Ik denk dat hett 5 jaar onafgebroken moet zijn.

Natuurlijk ben ik bekend wat andere providers bieden.

Sommigen bieden zelfs meer. Anderen zijn mij te gecompliceerd of zijn zelf wazig in hun presentatie naar de buitenwereld.

Ik maak zelden of nauwelijks gebruik van de helpdesk. Ik ben eerder iemand die zelf alles uitzoekt. Maar, als ik hen nodig heb .... ze reageren snel, beantwoorden accuraat en, wat voor mij belangrijk is: ze weten wie er aan het andere eind van de internetkabel zit.

Ik heb twee domeinnamen bij Hosting2go laten registeren, beide voorzien van een volledig pakket.

Voor zover ik mij kan herinneren: in de ruim 7 zeven jaar zijn er hoogstens drie uitvallen van de servers geweest.

Echter, ik ga er niet zo mee om zoals ik dat in reviews van derden hierover heb kunnen lezen. Gewoon even wat anders doen. Ergeren of boos naar de helpdesk grijpen is zonde van de tijd.

Ik kan mij dan ook in het geheel niet vinden in de kritiek die over Hosting2Go bekend zijn.

Als ik naar de schrijfvorm van de gepubliceerde kritieken kijk, ik heb eerder het gevoel dat men een manier van communiceren heeft gekozen die tot allerlei vormen van grieven hebben geleid.

Natuurlijk, ook ik heb ooit een meningsverschil met hen gehad, die zelfs tot het mededelen van opzeggingen hebben geleid. Het is echter nooit tot een daadwerkelijke uitvoering van de opzeggingen gekomen. Waarom?

Hosting2Go zie ik als een stukje veiligheid. Ik weet wat zij bieden; ik weet hoe e.e.a. he werkt EN er zijn in de laatste twee jaren (2012 en 2013) bij mij geen uitvallen bekend..

Waarom het wiel alweer opnieuw uitvinden als het huidige wiel gewoon lekker draait.

26 maart 2014 22:09
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

In aanvulling op onze vorige reactie kan worden gemeld dat hosting2go toch in de loop van zaterdagmiddag onze beide websites weer heeft geactiveerd. Dat de helpdesk ook klachten verwerkt na 14:00 uur (ook al is de website gesloten) was niet bekend. Hopelijk trekt hosting2go lering hieruit en worden klanten niet meer op zaterdag geblokkeerd en volgt er ook beter overleg in dit soort zaken met trouwe klanten.
Een energiebedrijf sluit ook haar klanten niet na 5 dagen niet betalen af....! Internet is tegenwoordig net zo zeer een primaire levensbehoefte als gas, licht en water.

24 maart 2014 18:01
Support
6,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Tot nu toe waren de ervaringen goed. Echter deze week heeft die tevredenheid een flinke deuk opgelopen. Wegens de dure bankentarieven hebben we 1 van onze bankrekeningen opgezegd. Daarbij is niet beseft dat ook de automatische incassering van Hosting2go via die rekening liep. Men heeft ons slechts 5 dagen gegeven om te betalen (waar we even geen tijd voor hadden) en ons zojuist doodleuk afgesloten. Twee webshops zijn daardoor uit de lucht. Dat doen ze notabene op zaterdagochtend, een uur voor hun helpdesk (om 14:00 uur) uit de lucht gaat. De betaling is inmiddels gedaan, maar denk maar niet dat ze de moeite nemen om een trouwe klant weer snel aan te sluiten. We hadden toch wel een veel klantvriendelijker aanpak van hosting2go verwacht.

22 maart 2014 14:20
Support
3,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

De supportafdeling van Hosting2Go is zeer deskundig en helpen zelfs zonder daartoe verplicht te zijn mijn eigen php scripts te ontdoen van bugs.

4 maart 2014 14:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Na lang zoeken gekozen voor hosting2go mijn 1e provider. Bij het plaatsen van de site de helpdesk niet nodig gehad. Info op hun site hoe en wat is duidelijk en geeft voldoende handvaten om site online te krijgen. Dat is ook support! Verder voldoet het hostingspakket ruim aan mijn behoefte. Al met al een aanrader. Tot nu toe niets anders dan lof.

28 februari 2014 00:54
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Migratie van mijn site van een andere provider verliep niet vlekkeloos. De backup, gemaakt bij de oude provider, wou ik terug zetten op de nieuwe site. Helaas het werkte niet.
Maar dankzij de snelle en kundige reactie van de helpdesk na melding van mijn probleem had ik razendsnel mijn site weer operationeel.
Petje af helpdesk !!

21 februari 2014 19:24
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

joomla site werkte opeens niet meer na weggooien van inactieve plugin. uiteindelijk was de helpdesk de reddende engel. Man man ik zag het al voor me dat ik de hele site weer opnieuw moest maken. Complimenten aan de support van Hosting2Go, superrrrr!!!

20 februari 2014 15:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Na jaren bij tophoster yourhosting te hebben gezeten gekeken naar goedkopere hosting.na veel internetreviews uitgekomen bij hosting2go en tot nu toe(een jaar) geen problemen.geen downtime,vraag snel en netjes beantwoord. Tot nu dus een prima keus met veel opties en goede service.ik denk erover een 2 e hostingpakket bij hun te nemen.

16 februari 2014 11:26
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ben stagair bij Hosting2GO en heb hier zelf ook een domein. Zeer tevreden over hoe de werknemers omgaan met elkaar en support bieden naar klanten.

28 januari 2014 14:32
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Snelle, kundige reacties via de helpdesk.
Bij technische uitdagingen weten ze precies waar ze het over hebben.
Zojuist een mooie aanbieding kunnen verzilveren een extra domein ondanks dat deze aanbieding al maanden was verlopen!
Alle reden om te blijven!

22 januari 2014 14:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik ben zeer tevreden over de geboden hulp. Vragen worden snel en doelmatig beantwoord. Dit bedrijf is een echte aanrader!

16 januari 2014 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Sinds een aantal jaar ben ik klant bij hosting2go!
Mijn site is zeer stabiel, zeer weinig uitval!
En mochten er dan eens problemen zijn, dan is de helpdesk dikke prima!
Door een voor mij onbekende oorzaak was de gehele site verdwenen en had ik helaas geen recente update. Zonder problemen is dezelfde dag hun backup nog teruggeplaatst! Een hele dikke pluim! Bedankt!

4 januari 2014 11:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0