HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 339 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Tot nu toe waren de ervaringen goed. Echter deze week heeft die tevredenheid een flinke deuk opgelopen. Wegens de dure bankentarieven hebben we 1 van onze bankrekeningen opgezegd. Daarbij is niet beseft dat ook de automatische incassering van Hosting2go via die rekening liep. Men heeft ons slechts 5 dagen gegeven om te betalen (waar we even geen tijd voor hadden) en ons zojuist doodleuk afgesloten. Twee webshops zijn daardoor uit de lucht. Dat doen ze notabene op zaterdagochtend, een uur voor hun helpdesk (om 14:00 uur) uit de lucht gaat. De betaling is inmiddels gedaan, maar denk maar niet dat ze de moeite nemen om een trouwe klant weer snel aan te sluiten. We hadden toch wel een veel klantvriendelijker aanpak van hosting2go verwacht.

22 maart 2014 14:20
Support
3,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

De supportafdeling van Hosting2Go is zeer deskundig en helpen zelfs zonder daartoe verplicht te zijn mijn eigen php scripts te ontdoen van bugs.

4 maart 2014 14:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Na lang zoeken gekozen voor hosting2go mijn 1e provider. Bij het plaatsen van de site de helpdesk niet nodig gehad. Info op hun site hoe en wat is duidelijk en geeft voldoende handvaten om site online te krijgen. Dat is ook support! Verder voldoet het hostingspakket ruim aan mijn behoefte. Al met al een aanrader. Tot nu toe niets anders dan lof.

28 februari 2014 00:54
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Migratie van mijn site van een andere provider verliep niet vlekkeloos. De backup, gemaakt bij de oude provider, wou ik terug zetten op de nieuwe site. Helaas het werkte niet.
Maar dankzij de snelle en kundige reactie van de helpdesk na melding van mijn probleem had ik razendsnel mijn site weer operationeel.
Petje af helpdesk !!

21 februari 2014 19:24
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

joomla site werkte opeens niet meer na weggooien van inactieve plugin. uiteindelijk was de helpdesk de reddende engel. Man man ik zag het al voor me dat ik de hele site weer opnieuw moest maken. Complimenten aan de support van Hosting2Go, superrrrr!!!

20 februari 2014 15:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Na jaren bij tophoster yourhosting te hebben gezeten gekeken naar goedkopere hosting.na veel internetreviews uitgekomen bij hosting2go en tot nu toe(een jaar) geen problemen.geen downtime,vraag snel en netjes beantwoord. Tot nu dus een prima keus met veel opties en goede service.ik denk erover een 2 e hostingpakket bij hun te nemen.

16 februari 2014 11:26
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ben stagair bij Hosting2GO en heb hier zelf ook een domein. Zeer tevreden over hoe de werknemers omgaan met elkaar en support bieden naar klanten.

28 januari 2014 14:32
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Snelle, kundige reacties via de helpdesk.
Bij technische uitdagingen weten ze precies waar ze het over hebben.
Zojuist een mooie aanbieding kunnen verzilveren een extra domein ondanks dat deze aanbieding al maanden was verlopen!
Alle reden om te blijven!

22 januari 2014 14:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik ben zeer tevreden over de geboden hulp. Vragen worden snel en doelmatig beantwoord. Dit bedrijf is een echte aanrader!

16 januari 2014 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Sinds een aantal jaar ben ik klant bij hosting2go!
Mijn site is zeer stabiel, zeer weinig uitval!
En mochten er dan eens problemen zijn, dan is de helpdesk dikke prima!
Door een voor mij onbekende oorzaak was de gehele site verdwenen en had ik helaas geen recente update. Zonder problemen is dezelfde dag hun backup nog teruggeplaatst! Een hele dikke pluim! Bedankt!

4 januari 2014 11:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben echt heel erg tevreden met deze website-provider. Zelf ben ik echt een leek in websitebeheer. En ondanks mijn amateuristische fouten en vragen wordt ik telkens weer met veel geduld goed, snel en op een voor mij begrijpelijke manier, geholpen. Dank aan de mensen van deze helpdesk.

2 januari 2014 21:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
2,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik wil mijn complimenten naar Hosting2Go maken voor het geduld wat jullie hebben om de mensen te helpen, ik vind dat echt geweldig. Soms vind ik het jammer dat ik niet even kan bellen, zeker als er snel iets geregeld moet worden, dat vind ik soms echt een gemis, maar jullie lossen het wel altijd heel snel en netjes op en dat is meteen ook jullie kracht.
Ik vind het prettig zaken doen met Hosting2Go.

24 december 2013 15:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Met sitebuilder een eerste site gemaakt. Het programma kent (natuurlijk) zijn beperkingen maar met de helpdesk van Hosting2go kom ik er uit. Snel een atwoord, soms te technisch ,maar met een nieuwe vraag kom ik eruit. Complimenten!

Peter

5 december 2013 12:24
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Onlangs ben ik een website begonnen. zonder enige kennis toch maar geprobeerd. Mijn domein was vrij snel geclaimd en alles was binnen een paar uurtje geregeld. Ik krijg zelf een hele handige handleiding erbij waar mee ik echt alles zelf kon doen.

Na een paar dagen viel het mij op dat het openen van mijn pagina zeer langzaam ging. Na wat heen en weer gemail met helpdesk was het probleem zeer snel en deskundig opgelost en ben ik zeer te vrede met de prijs incl de service die ze verlenen.

22 november 2013 19:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Al bijna 2 jaar ben ik klant bij Hosting2Go. In het begin toch een beetje huiverig ivm met de lage kosten. Maar niets blijkt minder waar, altijd binnen 2 uur reactie op mijn vragen en bereid om mee te denken. Super bedrijf!

14 november 2013 12:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0