HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben echt heel erg tevreden met deze website-provider. Zelf ben ik echt een leek in websitebeheer. En ondanks mijn amateuristische fouten en vragen wordt ik telkens weer met veel geduld goed, snel en op een voor mij begrijpelijke manier, geholpen. Dank aan de mensen van deze helpdesk.

2 januari 2014 21:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
2,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik wil mijn complimenten naar Hosting2Go maken voor het geduld wat jullie hebben om de mensen te helpen, ik vind dat echt geweldig. Soms vind ik het jammer dat ik niet even kan bellen, zeker als er snel iets geregeld moet worden, dat vind ik soms echt een gemis, maar jullie lossen het wel altijd heel snel en netjes op en dat is meteen ook jullie kracht.
Ik vind het prettig zaken doen met Hosting2Go.

24 december 2013 15:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Met sitebuilder een eerste site gemaakt. Het programma kent (natuurlijk) zijn beperkingen maar met de helpdesk van Hosting2go kom ik er uit. Snel een atwoord, soms te technisch ,maar met een nieuwe vraag kom ik eruit. Complimenten!

Peter

5 december 2013 12:24
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Onlangs ben ik een website begonnen. zonder enige kennis toch maar geprobeerd. Mijn domein was vrij snel geclaimd en alles was binnen een paar uurtje geregeld. Ik krijg zelf een hele handige handleiding erbij waar mee ik echt alles zelf kon doen.

Na een paar dagen viel het mij op dat het openen van mijn pagina zeer langzaam ging. Na wat heen en weer gemail met helpdesk was het probleem zeer snel en deskundig opgelost en ben ik zeer te vrede met de prijs incl de service die ze verlenen.

22 november 2013 19:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Al bijna 2 jaar ben ik klant bij Hosting2Go. In het begin toch een beetje huiverig ivm met de lage kosten. Maar niets blijkt minder waar, altijd binnen 2 uur reactie op mijn vragen en bereid om mee te denken. Super bedrijf!

14 november 2013 12:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik ben sinds oktober 2013 met Hosting2go in zee gegaan en ik kan alleen maar zeggen ik ben een zeer tevreden klant en ook erg tevreden zoals ze bij Hosting2go te werk gaan. Ze helpen je aan alle kanten waar het nodig is dat vind ik alleen maar een plus punt.De prijs daar ben ik ook zeer over tevreden. Dus al met al ben ik een zeer tevreden klant over Hosting2go

13 november 2013 06:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik zal niet gauw online een review schrijven. Dan moet ik echt tevreden zijn over een dienstverlener. Dat ben ik dan ook over Hosting2Go. Ik koos ooit voor Hosting2Go om het aantrekkelijke tarief en ben daarna alleen maar blij verrast. Hosting2Go bewijst dat een hosting provider door slimme keuzes en ondanks scherpe tarieven ook nog hele goede service en support kan leveren. Een regelrechte aanrader!

7 november 2013 07:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Super ervaring met die gasten. Altijd prima geholpen!

6 november 2013 18:48
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Alleen maar goede ervaring met Hosting2go. Ik heb meerdere website bij hun gehost en adviseer klanten ook altijd om bij hen een hostingpakket af te nemen. Ze werken snel, weten wat ze doen, altijd hulpvaardig en resultaat, maar zeker ook klantgericht! Kortom, toppers!

6 november 2013 15:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik kan niet anders zeggen dan dat de helpdesk mij zeer snel en adequaat geholpen heeft.

4 november 2013 12:08
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb alleen maar goede ervaringen met hosting2go, in de jaren dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten die zij aanbieden, heb ik altijd kunnen genieten van de goede kwaliteit.

De klantenservice die hosting2go aanbiedt is tevens zeer prettig, je krijgt altijd heel snel antwoord op je vragen en je staat snel in contact met een medewerker.

29 oktober 2013 15:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Hele vriendelijke mensen die je snel en goed willen helpen, zelfs als je even niet de gegevens kunt vinden die nodig is.

The place to be als je goede vriendelijke hosting wilt hebben.

Puntje van lichtelijke kritiek (dan zeker een 10); telefonische support zou ik een pré vinden en zelfs meer voor willen betalen.

22 oktober 2013 16:18
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Dikke dikke dikke prima! Wat zeg ik? Uitstekend zelfs! Zowel qua kwaliteit, snelheid en support!

22 oktober 2013 11:33
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Altijd tevreden geweest over Hosting2Go, helpdesk reageert vaak binnen de paar minuten met een antwoord en prijs is ok.

21 oktober 2013 16:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben meer dan tevreden over de wijze waarop Hosting2Go alle vragen en verzoeken behandeld en afhandelt. Ze reageren vlot en bieden oplossingen of het is al opgelost door ze als het antwoord komt. De prijzen van hun producten zijn erg redelijk en het product is goed, duidelijk en gebruikersvriendelijk. De klantvriendelijkheid die ze hanteren is iets waar vele organisaties een voorbeeld aan kunnen nemen. Ook al is het niet mogelijk telefonisch contact met ze te hebben, mis je dit niet door de manier waarop ze zaken correct afhandelen.

Een dikke pluim voor Hosting2Go!

21 oktober 2013 14:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0