HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Zeer goed
En een heel snel reactie
Ik ben zeer tevreden

18 oktober 2013 12:50
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Had problemen met het inloggen van mijn nieuwe website.
Door de ondersteuning ben ik eruit gekomen.
Ik kreeg snel antwoord.
Ben toch wel trots dat ik zelf mijn website gebouwd hebt en het zelf op het internet heb kunnen zetten.
Team bedankt.

17 oktober 2013 16:40
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Als digibeet zijnde had ik deze site nooit helemaal draaiend gekregen. Met hulp van de helpdesk van Hosting2go en hun engelen geduld, door mijn reageren, op al mijn vragen telkens een antwoord te geven, soms zelf de oplossing voor mij te bewerken, zodat o.a. mijn gastenboek (een niet van Hosting2go) voor mij draaiend maakte.

Hartelijk dank voor jullie inzet. Hosting2go team dankjewl!

16 oktober 2013 19:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Geweldige hosting!!
Je wordt keurig en snel geholpen !!

16 oktober 2013 18:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Geweldige hoster, dit is één van de vele domeinnamen die ik Hosting2GO heb geadviseerd.

Helpdesk reageert heel vaak binnen de minuut .... Super

15 oktober 2013 15:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

's Morgens een stomme fout begaan.
De hele database, inclusief andere zeer belangrijke tabellen, van mijn website gewist.
Ticket geplaatst met het verzoek om een kopie terug te zetten.
's Middags de voor mij zeer belangrijke tabellen weer terug.
TOP !!!!

15 oktober 2013 09:19
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Veel en snelle hulp geboden bij het verhuizen van onze website.
Hopelijk blijft dat zo.

14 oktober 2013 19:22
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

duur, tegenover wat ze leveren ben er daarom ook weggegaan

14 september 2013 11:24
Algemeen
6,0
Prijs
2,0
Kwaliteit
7,0
Support
7,0
0 10 6,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Al een paar jaar pakket bij Hosting2go. Nooit geen problemen gehad en als je dan n probleem hebt wordt je snel geholpen via een ticket systeem. Binnen t uur eerste antwoord en vervolg vragen werd ook binnen korte tijd opgelost. Prima ...zo houden

10 september 2013 19:38
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Sinds 2010 heb ik een webhosting pakket van Hosting2Go, all die tijd geen problemen gehad met storing of zo.
De helpdesk en het ticket systeem werken perfect meestal heb je binnen een uur hulp.
Afgelopen week was mijn webruimte verbruikt door de groei van mijn internationale koi forum themtherekoyas.com en binnen een halve dag werd het pakket aangepast en kunnen we weer jaren vooruit.
Super service en super kwaliteit vooral zo blijven door gaan.

29 augustus 2013 09:06
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Al een aantal jaren maak ik gebruik van de diensten van Hosting2go en moet zeggen tot grote tevredenheid. Op dit moment heb ik 3 hostingpakketen draaien zonder enige storing. Ook de service is subliem, ook als je eens vraagje hebt wat niet direct te maken heeft met het hostingpakket dan is het geen probleem. Voor mij niets anders dan Hosting2go.

27 augustus 2013 20:59
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Sinds 2007 maak ik gebruik van Hosting2GO, (getipt door een kennis) Ik ben zeer tevreden. Verschillende keren gebruik gemaakt van de ticketservice. Dat werkt prima.
Vorige week had ik een wachtwoordinlogprobleem bij de admin van een van mijn Joomlasites.
Geweldig hoe dat voor mij vlot en helder werd opgelost. Helemaal blij toen ik weer in de admin van mijn Joomlawebsite zat.

5 augustus 2013 14:05
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Wat een verschil, de ene of de andere provider.
Die ene: Geen ControlPanel, Aan de telefoon een behandeling alsof het verboden is een vraag te stellen, een tip / suggestie geven: Niet nodig wij denken wel voor u.
En dan Hosting2go. De verhuizing en inrichting verlipe vlot en soepel. een probleem ten gevolge van de verhuizing met de e-mail in combinatie met Exganche Server werd voor ons uiteindelijk heel vlot opgelost.
En de prijs bij die ene en bij Hosting2Go: meer dan 50% duurder en slechts 3 databases.
Wij beheren, op vrijwillige basis, 3 sites en hebben deze onlangs ondergebracht bij Hosting2Go

3 augustus 2013 17:03
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Pas overgestapt naar Hosting2GO nadat ik bij mijn vorige provider 6 weken niet kon inloggen, en door de helpdesk niet geholpen werd. Na 30 nietszeggende mails heen en weer werd het probleem simpelweg niet opgelost terwijl het duidelijk bij de provider lag. Nu dus overgestapt naar Hosting2GO. Wat een luxe! Inloggen kan ik altijd en als ik een vraag stel krijg ik daar snel en vooral duidelijk antwoord op. Ik ben nu niet bepaald een whizzkid, maar met de antwoorden die ik krijg van de Hosting2GO helpdesk kan zelfs ik uit de voeten! Mijn complimenten. Wat mij betreft is Hosting2GO een aanrader! Mvrgr. Martin.

10 juli 2013 13:47
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Mijn hostingpakket (webspace + domeinnaam) draait nu al enkele jaren bij Hosting2Go en dat loopt helemaal prima! Perfect support ontvangen bij het plaatsen van verschillende records en ook toen ik mijn pakket wilde aanpassen, was dit binnen een flits gebeurd! Kan niet meer zeggen dan: Hosting2Go = top! :-)

4 juli 2013 13:09
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0