HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Zeer goed en vakbekwame mensen die hun klanten nog echt helpen. Ik zou zeggen verander dat niet want jullie zijn heel goed bezig......

25 juni 2013 15:13
Algemeen
10,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Een website bouwen was nieuw voor mij.
Begonnen met de update van MySQL en WordPress liep ik direct tegen problemen op. Door de fantastische ondersteuning met bijna chat-snelheid waren die snel opgelost.
Daardoor is het ontbreken van telefonische support geen groot nadeel.

18 juni 2013 22:21
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Al vele jaren heb ik een hosting pakket bij Hosting2Go. Het is helder, compleet, alles werkt en nooit uit de lucht. De mensen achter de helpdesk zijn kundig en snel.

14 juni 2013 21:12
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik heb verschillende websites ondergebracht op de servers van Hosting2Go sinds 6 jaar. Er is nog nooit een website offline geweest. De sercide van de Helpdesk is fantastisch.
Ik beveel Hosting2Go dan ook van harte aan.

14 juni 2013 15:21
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik wil Hosting2Go bedanken voor hun snelle service en support. Zo hebben zij mijn domeinnaam www.bettereyes.nl keurig doorgeschakeld naar mijn domeinnaam www.lifeissweet.nl
Zo beheer ik 2 webwinkels in één. Ook de email adressen hebben zij doorgeschakeld. Ik ben hier erg blij mee en dank hen voor hun snelle medewerking. Ik ben "technisch" gezien maar een leek en heb daardoor al meerdere keren gebruik moeten maken van hun support en kan alleen maar zeggen, ga zo door!

30 mei 2013 12:29
Algemeen
8,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ongelofelijk om voor zo'n lage prijs een zeer goed product met goede en snelle service te kunnen bieden. Heb sinds ong 6-7 jaar verschillende sites daar en altijd snel/betrouwbaar nooit enig probleem gehad en bij vragen/verzoeken etc direct geregeld. Top!

29 mei 2013 21:35
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

hoi luitjes
ik wil even dit kwijt over Hosting2go
super super super
Ik vind deze mensen die hier achter de schermen de mensen helpen gewoon super goed
ze weten van alles je hoeft maar iets te zeggen en ze weten het
zo ook weer met onze website de hulp was super goed ik ben daarom de mensen achter de schermen zeer dankbaar
nogmaals bedankt voor alles

met vriendelijke groet Steven

28 mei 2013 19:54
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Heb er geen verstand van maar ze hebben me zo goed geholpen dat het nu werkt.
Ik wilde dat de mensen mijn site konden vinden onder de naam:
www.taoistische-academie.nl
En dat werkt nu.
Mijn site heb ik gemaakt onder googlesites
https://sites.google.com/site/taoistischeacademie/

Hosting2go heeft voor mij de mapping/cname enz enz of hoe dat ook heeft gedaan

Klaar is klara!!

28 mei 2013 13:55
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ben al jaren klant van Hosting2Go. Nooit problemen en als je vragen hebt krijg snel en deskundig antwoord. Echt een aanrader voor iedereen die een hostingpartij zoekt! Ik neem dit altijd mee in mijn klantencontacten.

26 april 2013 17:31
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Altijd zeer snel en uitgebreid antwoord!

23 april 2013 13:27
Algemeen
7,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 7,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Al sinds 2006 klant.
Vandaag voor het eerst gebruik moeten maken van de support.
Zelfs om half 11 's avonds had ik binnen 5 minuten een reactie.
Alles gelijk netjes en snel afgehandeld.
Een aanrader dus!

10 april 2013 00:11
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

we wilde een extra domeinnaam gekoppeld aan onze die we al jaren hebben bij Hosting2go...1 berichtje naar de helpdesk..binnen 30 min was alles geregeld incl de koppeling naar onze vertrouwde website....das pas superservice

www.boefiescake.nl word doorgelinkt naar www.deboever.nl

4 april 2013 16:23
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Beste Lezer,
Wij hebben een aantal domeinen bij Hosting2go, waaronder een webwinkel http://www.schoonheidonline.nl. Deze online beauty shop is gemaakt in Magento. Door het toevoegen van onze huidverzorging producten en dag en nacht cremes, was onze database in het honderd gelopen. Dus snel een bericht naar Hosting2go>>Ondanks dat hosting2go niet telefonisch bereikbaar was, is de support optimaal en snel! De credits gaan naar Patrick van der Linden, Jeroen Franken,Felix de Winter en Richard Hannink. Zoek je hosting voor een magento/wordpress site of meer vergelijk dan eens met Hosting2go! Echt een aanrader!

2 april 2013 14:12
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Als ik ergens tegen aan loop, dan mail ik en ik krijg supersnel antwoord en het is of wordt opgelost. Top! En voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

28 maart 2013 21:05
Algemeen
6,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 6,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Je wordt altijd heel vriendelijk én nuttig te woord gestaan. Problemen worden snel opgelost, hulp wordt uitgebreid en geduldig gegeven. Echt heel fijn. Soms vervelend dat er niet altijd iemand 'aanwezig' is maar dat wordt ruim gecompenseerd door de uitstekende dienstverlening. Als ik ooit weer een site nodig heb, ga ik weer bij Hosting2Go.

15 maart 2013 12:10
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0