HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Hallo,

ik heb verschillende webpagina's ondergebracht bij Hosting2go.

Ik heb helaas de ervaring dat mijn website / webshop software compleet de weg kwijt was na een update. Na een paar dagen gestoeid te met eigen back-up heb ik contact opgenomen met de support afdeling. Hun hebben een backup terug gezet voor mij in een map op de server en ik heb daarna alles weer aan de praat gekregen. Verder hoef je maar een vraag te stellen en je krijgt antwoord.

Top !!!!

8 maart 2013 11:36
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Over de kwaliteit kan ik weinig zeggen omdat mijn digibetisme enorm groot is. Maar ik neem aan dat het wel snor zit.
De prijs is prima.
Over *support* ben ik enorm te spreken. Het ticket systeem is fantastisch. Je zit je niet op te vreten vanwege telefoon kosten die met elke seconde omhoog schieten, de beantwoording geschiedt snel en vakkundig en het team van Hosting2Go is bereidwillig en geduldig.
Ga zo door mensen.

Mabel Amber

7 maart 2013 19:10
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Al jaren een ontzettend tevreden gebruiker. Het enige waar verbetering in zou kunnen zitten zijn de beveiligings-eisen die nu mijns inziens te streng staan ingesteld. Verder een support die altijd bereikbaar is voor je vragen en bereidwillig is.

4 maart 2013 15:10
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Prima en snelle helpdesk !!
Duidelijke uitleg en vragen snel beantwoord. TOP!
In februari dit jaar overgestapt.
Site overgezet en later nieuwe site ge-upload
en 'oude' site alleen de domeinnaam met forwarding
laten staan. Probleemloos !! Super.

1 maart 2013 19:59
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Support is top!

Wijziging doorgegeven, binnen een paar minuten afgehandeld!

27 februari 2013 21:30
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Hosting2Go krijgt van mij overal dik 10 sterren voor! Over het algemeen zijn ze duidelijk in hun diensten met daarnaast nog een beetje extra.

De hosting + domeinnaam is zeker niet duur en de prijzen worden overal duidelijk vermeldt (incl/excl BTW). Je komt nooit voor rare factuurtjes te staan.

De kwaliteit is ook uitmuntend. De uptime van je website is zeker hoog! Zelf heb ik nog nooit gemerkt dat mijn website(s) eruit lagen door de hosting.

Over de support blijf ik me steeds maar weer verbazen. Ze reageren altijd snel en daarbij met een goede uitleg. Ook hebben ze eigenlijk altijd een oplossing op al je vragen en problemen. Echt een super hosting!

27 februari 2013 18:28
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Wij van MidnightPower.nl draaien nu al een aantal jaar bij Hosting2Go.

Wij willen ook graag ons verhaal doen over Hosting2Go.
Hun service is nog beter dan perfect, binnen no time heb je reactie, ze weten waar ze het over hebben, en altijd bereid om je op afstand te kunnen helpen. Mensen waar je dus ook daadwerkelijk wat aan heb.
Ook hun producten zijn duidelijk, geen rare frasten... What u see is what u get.

Dat is de kracht van Hosting2Go.

Namens MidnightPower.nl:
Bedankt Hosting2Go en wij hopen op nog jaren lange samenwerking.

20 februari 2013 10:14
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
9,0
Support
8,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Super host. Heb al een aantal jaar lesther-photo.com bij ze draaien en door de goede ervaringen nu ook mijn nieuwe website euserconsultancy.nl
Bij vragen wordt je snel, efficiënt, vriendelijk en goed geholpen. Erg prettig en sneller dan alle bedrijven waar je minutenlang telefonisch in de wacht wordt gezet! TOP!

ene....ik begrijp de onderstaande reviews niet met de cijfers. Een 5 voor service terwijl er juist wordt geschreven hoe goed ze geholpen hebben???

6 februari 2013 15:35
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Eenvoudig procedure voor het aanvragen van zowel hosting als domein registratie.
Makkelijke set-up en hele duidelijke instructies.
Het support (HelpDesk) is een geweldige Team. Snel in het antwoorden, met "to-the-point" advies en oplossingen... en ik mag het best weten, want ik werk als Senior Engineer in een IT second-level Global HelpDesk Team (dus ik ben de HelpDesk van de HelpDesk... zo te zeggen).
Al met al een zeer goede prijs-qualiteit verhouding en ditto HelpDesk. Een ware aanrader!

5 februari 2013 14:51
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik zou niet weten waar ik hier over zou moeten klagen. Al vele jaren tevreden klant met 9 websites lekker probleemloos hosten Al meer dan 10 jaar!
Kom je tegenwoordig niet zo veel meer tegen.
http://www.NLSites.nl
http://www.OnlineShoppingTips.nl
http://www.WorldWideTravelers.nl
http://www.ArtsEnZorgGids.nl
http://www.DigitaleBieb.nl
http://www.operatieadvies.nl
http://www.operatieervaring.nl
http://www.behandelervaringen.nl
http://www.behandelingservaring.nl

30 januari 2013 16:43
Algemeen
8,0
Prijs
5,0
Kwaliteit
4,0
Support
5,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Hun helpdesk is geweldig, je wordt snel en efficiënt geholpen. Bij een probleem wat ik zelf had veroorzaakt en dat is binnen een uurtje door hun verholpen. Super! Ik kan ze zeer zeker aanraden.

28 januari 2013 16:42
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
2,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Echt super, twee dagen geleden wat problemen gehad met een oud email adres. Gisteren al opgelost!

Wat wil je nog meer?

super service!

26 januari 2013 17:35
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik ben erg goed geholpen door Hosting2go met een Wordpress gedeelte dat ze overigens gratis bieden bij het hostingpakket. Ik wist niet wat me overkwam toen de medewerker meldde het probleem te hebben opgelost in het gedeelte van de codes, waar ik me zelf liever niet waag. Dat scheelde me weer een hoop tijd, en ik vond het echt een prima service. Ik zit al jaren bij ze, maar had ze gelukkig niet vaak nodig. Ga zo door Hosting2go!

24 januari 2013 15:20
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

De afgelopen week moest ik regelmatig een beroep doen op de helpdesk van Hosting2Go. Ik werd geplaagd door malware en(Javascript-)virussen waarna mijn ftp-gegevens zijn gestolen en misbruikt. Gevolg: hele domein gecompromitteerd en het stond ineens als Gerapporteerde Aanvalsite vermeld!

Met engelengeduld heeft Hosting2go mij geholpen om het probleem op te lossen. Een deel kon ik zelf doen maar waar het te technisch werd, hebben de verschillende medewerkers meegeholpen. Ik kreeg soms 's avonds laat nog reacties op het ticket! Uiteindelijk ook MySQL en Wordpress geüpgraded (nadat schadelijke code uit de html was verwijderd).

De uitleg in Support/faq is ook duidelijk al is het voor leken (ondergetekende) soms gewoon te moeilijk, zeker als zoiets voor het eerst gebeurt.

Al met al goed opgelost, net als alle voorgaande tickets overigens.

24 januari 2013 12:12
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Super ondersteuning gekregen nadat ik mijn mail niet goed ingesteld kreeg bij eigen provider in combinatie met een nieuwe laptop. Hebben stap voor stap zaken opgepakt met een snelle response tijd, dus niet eeuwig wachten maar gelijk actie.
Zeer aan te bevelen!

15 januari 2013 11:50
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0