HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Hosting2go: way to go!!

Ik wilde een complete WordPress website verhuizen naar een andere map in mijn domein. Een ingewikkeld karwei, maar de medewerkers van de helpdesk van Hosting2go hebben me prima geadviseerd, en het werk aan de database voor me verricht!

Grote klasse.

Ik maak websites voor allerlei non-profit verenigingen, en heb er intussen meer dan 10 bij hosting2go gehost. Ik ga alle volgende sites ook bij hen plaatsen.

Kees Koopman

14 januari 2013 13:11
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

ik ben al jaren met meerdere websites actief via hosting2go.nl en ben er zeer tevreden over, lage prijs, goede support en ook zeer snel geholpen met alles, de adviezen worden kort maar goed uitgemeten en er wordt meegdacht over meerdere mogelijkheden en die worden ook vermeld, met andere woorden een zeer goede provider die ik bij iedereen wil aanraden!

12 januari 2013 13:51
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik host mijn websites al weer enige jaren bij Hosting2Go.
Heb verschillende andere SP's gehad maar niet een verdient het predicaat "GEWELDIG"
Dat vind ik van Hosting2Go wel. Prijs/kwaliteit is ook een 10. Ik kan geen enkel punt in hun nadeel bedenken.

11 januari 2013 16:49
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Probleem met de eerste keer inloggen wordt door de helpdesk in heel korte tijd verholpen. Geweldig, zo'n service elders nog nooit meegemaakt!!

11 januari 2013 12:15
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik had zelf een beetje zitten rommelen met een wordpress installatie en dat lipe naturrlijk niet zoals ik dat wilde. Maar de heren van de supportdesk waren niet te beroerd om me uit de brand te helpen. Top! Nogmaals bedankt!

8 januari 2013 17:12
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Weken zat ik met een pakket die een beetje stoer deed. Van de ene naar de andere map verplaatsen, het kon maar niet lukken totdat ik Guido Hoogsteder van Hosting2GO Helpdesk erbij kwam: Minder dan een half uur was het probleem opgelost zonder al te veel moeite. Nogmaals geweldig jongens, ga zo door.

7 januari 2013 13:17
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Hosting2Go gekozen omdat MobileMe ermee ophield. Dat was een schot in de roos, want ik ben zeer tevreden met Hosting2Go! De overstap problemen die ik had zijn keurig opgelost en wil deze provider van harte aanbevelen. Go for Hosting two Go!
BenOpTexel.

4 januari 2013 21:53
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb een erg goeie ervaring met hosting2go,
bij problemen word je direct geholpen en als het probleem niet goed word begrepen word dat netjes van u gevraagt.

ze lossen het op binnen no-time en houden u daarme niet op van uw werk!
daarnaast een volledige uitleg wat het probleem was en hoe u dit de volgende kan voorkommen.

daarnaast zijn de servers snel, de prijs is goedkoop en de services zijn perfect.

Ik ben een tevreden hosting2go klant en zal dit nog lang blijven!

8 december 2012 12:05
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Erg goede ervaring met dit bedrijf.
Ik had een probleem met mijn site en na een berichtje op supportpagina was het probleem binnen een uur opgelost!
Superbedrijf.
Zeker een aanrader!

7 december 2012 15:03
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Melding gedaan over een probleem.
Koffie gezet en had toen al de oplossing.
Super snel.

26 november 2012 21:17
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb diverse webhosting pakketen bij hosting2go als ik een vraag heb dien ik die in en die wordt zo snel mogelijk beantwoordt. Je krijgt een antwoordt hoe je het probleem moet aanpakken dat is handig als je het de volgende keer moet uitvoeren want ze lossen je probleem ook gelijk op.

21 november 2012 22:23
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ook ik heb niet veel met webhosting te maken gehad maar uit mijn ervaring wordt ik goed geholpen door Hosting2go. Ik had een issue waarbij mijn lokale ontwikkelomgeving (xampp) anders geconfigureerd stond dan de server. Lokaal werkte het natuurlijk en op de server niet. Ik had echter geen enkel idee welke instelling het zou moeten zijn.

Ticket ingeschoten en de jongens van de helpdesk hebben op mijn domeinnaam/website gekeken wat er precies fout ging. Dit hebben ze toen vriendelijk en keurig opgelost.

10 november 2012 13:22
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben een amateur op dit gebied. Ik heb mijn website zelf opgebouwd en over hosting had ik helemaal geen kennis. Daarom heb ik wat problemen gehad maar Eerlijk is Eerlijk dankzij helder, snel en oplossingsgericht hulp van Hosting2GO heb ik alle problemen opgelost. Alles doet prima. Nog mals bedankt jongens...

7 november 2012 16:23
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Als ik vragen heb wordt ik goed / snel geholpen. Deze week een mobiele website gemaakt. Het plaatsen van de site lukte mij niet maar met de hulp van hosting2go was de site snel online. Echt een aanrader.

3 november 2012 11:42
Algemeen
7,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
10,0
Support
7,0
0 10 7,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Allemaal negens, want een tien lijkt hélemaal volmaakt en dat is niemand. Dat durf ik niet aan, maar mijn jarenlange ervaring met dit programma maakt mij wel gelukkig en zorgenvrij. Want hulp is de hele dag nabij en haast dadelijk bij de hand. Topklasse dus!

27 oktober 2012 10:19
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0