HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 340 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik had zelf een beetje zitten rommelen met een wordpress installatie en dat lipe naturrlijk niet zoals ik dat wilde. Maar de heren van de supportdesk waren niet te beroerd om me uit de brand te helpen. Top! Nogmaals bedankt!

8 januari 2013 17:12
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Weken zat ik met een pakket die een beetje stoer deed. Van de ene naar de andere map verplaatsen, het kon maar niet lukken totdat ik Guido Hoogsteder van Hosting2GO Helpdesk erbij kwam: Minder dan een half uur was het probleem opgelost zonder al te veel moeite. Nogmaals geweldig jongens, ga zo door.

7 januari 2013 13:17
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Hosting2Go gekozen omdat MobileMe ermee ophield. Dat was een schot in de roos, want ik ben zeer tevreden met Hosting2Go! De overstap problemen die ik had zijn keurig opgelost en wil deze provider van harte aanbevelen. Go for Hosting two Go!
BenOpTexel.

4 januari 2013 21:53
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb een erg goeie ervaring met hosting2go,
bij problemen word je direct geholpen en als het probleem niet goed word begrepen word dat netjes van u gevraagt.

ze lossen het op binnen no-time en houden u daarme niet op van uw werk!
daarnaast een volledige uitleg wat het probleem was en hoe u dit de volgende kan voorkommen.

daarnaast zijn de servers snel, de prijs is goedkoop en de services zijn perfect.

Ik ben een tevreden hosting2go klant en zal dit nog lang blijven!

8 december 2012 12:05
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Erg goede ervaring met dit bedrijf.
Ik had een probleem met mijn site en na een berichtje op supportpagina was het probleem binnen een uur opgelost!
Superbedrijf.
Zeker een aanrader!

7 december 2012 15:03
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Melding gedaan over een probleem.
Koffie gezet en had toen al de oplossing.
Super snel.

26 november 2012 21:17
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb diverse webhosting pakketen bij hosting2go als ik een vraag heb dien ik die in en die wordt zo snel mogelijk beantwoordt. Je krijgt een antwoordt hoe je het probleem moet aanpakken dat is handig als je het de volgende keer moet uitvoeren want ze lossen je probleem ook gelijk op.

21 november 2012 22:23
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ook ik heb niet veel met webhosting te maken gehad maar uit mijn ervaring wordt ik goed geholpen door Hosting2go. Ik had een issue waarbij mijn lokale ontwikkelomgeving (xampp) anders geconfigureerd stond dan de server. Lokaal werkte het natuurlijk en op de server niet. Ik had echter geen enkel idee welke instelling het zou moeten zijn.

Ticket ingeschoten en de jongens van de helpdesk hebben op mijn domeinnaam/website gekeken wat er precies fout ging. Dit hebben ze toen vriendelijk en keurig opgelost.

10 november 2012 13:22
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben een amateur op dit gebied. Ik heb mijn website zelf opgebouwd en over hosting had ik helemaal geen kennis. Daarom heb ik wat problemen gehad maar Eerlijk is Eerlijk dankzij helder, snel en oplossingsgericht hulp van Hosting2GO heb ik alle problemen opgelost. Alles doet prima. Nog mals bedankt jongens...

7 november 2012 16:23
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Als ik vragen heb wordt ik goed / snel geholpen. Deze week een mobiele website gemaakt. Het plaatsen van de site lukte mij niet maar met de hulp van hosting2go was de site snel online. Echt een aanrader.

3 november 2012 11:42
Algemeen
7,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
10,0
Support
7,0
0 10 7,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Allemaal negens, want een tien lijkt hélemaal volmaakt en dat is niemand. Dat durf ik niet aan, maar mijn jarenlange ervaring met dit programma maakt mij wel gelukkig en zorgenvrij. Want hulp is de hele dag nabij en haast dadelijk bij de hand. Topklasse dus!

27 oktober 2012 10:19
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

echt een top webhost die hosting2go.

als ik met een probleem zit wat regelmatig is...dan lossen hun het altijd voor mij op....

echt een aanbeveling

24 oktober 2012 13:43
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
9,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Zeer goede en meedenkende helpdesk. Niet te beroerd om verder te kijken dan de neus lang is.

24 oktober 2012 12:53
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben zeer tevreden over Hosting2Go, het pakket is prima, de afhandeling van mijn inschrijving verliep snel en toen ik eenmaal een paar vragen had werden die supersnel afgewerkt en naar tevredenheid. Bedankt.

20 oktober 2012 11:42
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
7,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Al sinds 2009 dik tevreden, en prima helpdesk. Zelfs toen ik een domeinnaam overdroeg aan een ander persoon (en dito provider) was het snel gepiept. Ik blijf bij Hosting2Go

12 oktober 2012 11:29
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0