HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

echt een top webhost die hosting2go.

als ik met een probleem zit wat regelmatig is...dan lossen hun het altijd voor mij op....

echt een aanbeveling

24 oktober 2012 13:43
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
9,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Zeer goede en meedenkende helpdesk. Niet te beroerd om verder te kijken dan de neus lang is.

24 oktober 2012 12:53
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben zeer tevreden over Hosting2Go, het pakket is prima, de afhandeling van mijn inschrijving verliep snel en toen ik eenmaal een paar vragen had werden die supersnel afgewerkt en naar tevredenheid. Bedankt.

20 oktober 2012 11:42
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
7,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Al sinds 2009 dik tevreden, en prima helpdesk. Zelfs toen ik een domeinnaam overdroeg aan een ander persoon (en dito provider) was het snel gepiept. Ik blijf bij Hosting2Go

12 oktober 2012 11:29
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben al klant bij Hosting2Go vanaf Feb 2006!
Nog nooit heb ik echt mega problemen gehad, en de online helpdesk helpt je prima verder mocht je vragen hebben.
Mijn complimenten voor de goede service en de snelle helpdesk.
Inmiddels heb ik dan ook al meerdere domeinen bij hun ondergebracht.
Prijs kwaliteit is prima!

10 oktober 2012 10:11
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
8,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Al enkele jaren maak ik voor een aantal van mijn sites gebruik van het hostingspakket dat Hosting2go aanbiedt. Bij eventuele problemen altijd volledige ondersteuning gehad van de zeer behulpzame en klantvriendelijke helpdesk. De laatste keer was nadat een van mijn websites gehackt was en ik het behoorlijk benauwd had gekregen. Snelle antwoorden op mijn vragen, bijzonder klantvriendelijk en wat ik het meest waardeerde, was dat zij zaken regelden, die eigenlijk niet tot het hostingspakket behoorden. Ik heb dan ook grote waardering voor de helpdesk van Hosting2go. Top! Top! Top!

8 oktober 2012 21:45
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Nooit problemen met de hosting, draait altijd goed. Ook word je door de helpdesk snel geholpen en zijn ze best coulant. Raad iedereen dan ook Hosting2go aan.

5 oktober 2012 17:19
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ook vandaag weer te maken gehad met Hosting2go en weer zeer goed opgelost. Zelfs met hulp bij een bepaald script wat helemaal niet hun verantwoordelijkheid is ben ik top geholpen. Chapeau.................

2 oktober 2012 17:50
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
8,0
Support
7,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Fantastische host, goede uptime, vriendelijke klantenservice.
In de 4 jaar dat ik er klant ben heb ik nog nooit een klacht gehad.

2 oktober 2012 11:30
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Op zaterdag 'lid' geworden en gelijk over een probleem gestruikeld.
Aan de helpdesk een oplossing gevraagd en binnen no-time niet alleen een oplossing aangedragen, maar gelijk ook even toegepast.
Dat noem ik service!

2 oktober 2012 09:28
Algemeen
8,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
5,0
Support
4,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

3 pakketten bij hosting2go. Zeer tevreden klant. Zeer goede respons op hulpvraag. Meestal is het probleem al verholpen bij het beantwoorden van de vraag. Nooit storingen o.i.d. Kortom prima hoster.

30 september 2012 10:21
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Gedurende anderhalf jaar prima ervaringen opgedaan met de webhosting, zowel bij het opstarten en vragen aan de helpdesk. Recent is een update probleem rond Akeeba in Joomla door medewerkers van de helpdesk snel en deskundig opgelost. Het is voor mij als webmaster een prettig idee om geruggesteund te worden door een deskundig- en actief helpdeskteam en dit alles voor een prima prijs!

29 september 2012 11:01
Algemeen
4,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 4,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ook ik heb vele domeinen in beheer bij Hosting2Go.
De service is, bij mijn vragen en problemen, uitstekend! Het ticketsysteem werkt goed.

25 september 2012 11:08
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb al enige tijd met goede ervaringen mijn domeinen bij Hosting2Go. Ze reageren snel en zijn zeer hulpvaardig. Nadat ik door een eigen fout mijn database had gewist, hebben ze dezelfde dag nog een backup terug kunnen zetten waardoor ik niet mijn site opnieuw hoefde te maken. Slordige fout van mij. Super service van het team van Hosting2Go.

13 september 2012 20:40
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

bij problemen met subdomeinen prima geholpen door het werken met tickets. Beter dan minutenlang in de wachtrij staan als je telefonisch contact zou hebben. Binnen een uur worden de meeste vragen beantwoord.
De prijs per jaar is ook dik in orde!

29 augustus 2012 17:31
Algemeen
8,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0