HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Zeer goede communicatie met de helpdesk middels tickets. Vragen en problemen worden zeer snel beantwoord en opgelost. Zeer hulpvaardige medewerkers.

28 augustus 2012 13:07
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Hosting2go geweldig, service perfect en op maat, voor de prijs hoef je het niet te laten.
fijn

27 augustus 2012 21:44
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Super snelle service. Ongelofelijk. Nu vragen is binnen een uur al reactie. En ze gaan verder dan je denkt. Helemaal top!

17 augustus 2012 12:24
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb echt zitten sukkelen met het uploaden van FormMail, maar dankzij de goed hulp van de helpdesk is het me gelukt. De service was uitstekend. Heel snel en goede uitleg. Ook te begrijpen voor een beginneling op dit gebied zoals ik. Dus ik ben vol respect voor de medewerker van de helpdesk.

1 augustus 2012 19:40
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb 2 sites zhenhuabikes en hotdogsuitlaatservice onder gebracht bij Hosting2go en ik ben meer dan tevreden over hosting2go. Prijs en kwaliteit is prima en de service uitstekend!

Zoek je een goede hosting partij is Hosting2go een goede keuze!

20 juli 2012 16:36
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Mijn internationale website jan-marque.com is al sinds 2006 ondergebracht bij Hosting2go. Sinds die tijd is mijn website non-stop in de lucht en heb ik nog geen enkel probleem ondervonden.
En mocht ik zo af en toe toch de helpdesk nodig hebben gehad, gewoon voor een vraag omdat ik iets niet snapte, iets niet lukte, of omdat ik bijvoorbeeld per ongeluk zelf iets gededelete had, dan werd ik altijd accuraat, vriendelijk en snel geholpen, inderdaad, via de online helpdesk (wat ik zelf, andere minder tevredenen ten spijt, geen probleem vind).

Kortom; een 100% tevreden klant. Ga zo door Hostin2go.

18 juli 2012 00:17
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Gisteren had ik het genoegen om de service van de Hosting2go helpdesk te ervaren. Binnen no-time was het databaseprobleem dat was ontstaan opgelost, m.b.v. een duidelijk vraag- en antwoordoverleg. Een bevestiging dat ik een goede keuze heb gemaakt om met deze provider in zee te gaan.

13 juli 2012 15:31
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben een zeer tevreden klant. Omdat ik niet zo veel kennis heb van veel zaken, nodig voor de website, val ik vaak terug op de mensen van de helpdesk van Hosting2Go.
Hun kennis is super en ben blij dat ik zo nu en dan op hun terug kan vallen.
Wat betreft de hosting, ook zeer tevreden.

7 juli 2012 08:03
Algemeen
8,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben een online game developer en host mijn website nu enige jaren bij Hosting2go en ben bijzonder tevreden over de kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en prijs. Een goed professioneel bedrijf en een aanrader voor iedereen.

2 juli 2012 11:19
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
8,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Als Apple gebruiker wil ik graag mooie dingen maken zonder al te veel technische knowhow. Toen het bericht kwam dat Apple's hosting service MobilMe eind juni 2012 zou ophouden te bestaan, ben ik op aanraden van deskundigen ruim op tijd overgestapt op Hosting2Go. Mij viel meteen op hoe betrokken en kundig de medewerkers van de helpdesk reageren op vragen van leken op html-gebied. Met zo'n tweehonderd websites 'in de lucht' ben ik ontzettend blij met deze vlotte service. Meestal heb je binnen een uur uitgebreid en ter zake doende advies. En dat voor een uiterst lage prijs, eenderde van wat ik gewend was. Chapeau!

26 juni 2012 16:22
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Nog niet lang client van hosting2go maar ben nu al uiterst tevreden vooral wat betreft hulp bij problemen.
Reageren snel en deskundig.
Heb dat bij andere providers wel anders ervaren.
Aan te bevelen!

20 juni 2012 09:08
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Prima hostingpartij. Ook helpdesk denkt mee bij minder technisch ingestelde gebruikers. Voor mij ideaal de applicatiekluis waar voor weinig geld heel veel softwarepakketten in staan. Dus met 1 druk op de knop Wordpress of Moodle actief.
Goede prijs/kwaliteit verhouding en ik heb nog nooit een site op zwart gehad!

6 juni 2012 09:32
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Zeer goede Hosting, met een snelle service en uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

24 mei 2012 10:58
Algemeen
8,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
7,0
Support
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Na 4 jaar hosting nog geen last gehad van downtime. Goede support van medewerkers. Helaas 1 minpunt: voor de gevorderde gebruiker die meerdere pakketten afsluit is het wat lastig beheren via het omslachtige plesk.

30 april 2012 11:28
Algemeen
7,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 7,0