HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Een half jaar lang hebben we met diverse mensen gewerkt aan een nieuwe site, opgebouwd in WordPress. We zouden een week voor de opening van het buurtfeest de nieuwe site online gaan zetten. Van te voren alles goed doorgelezen wat we moesten doen. Op D-Day hebben we zoals beschreven was door Hosting2Go alle stappen doorlopen, die beschreven zijn op hun site. En toen ging het fout. Site was niet online. We konden niet meer inloggen. Paniek in de tent. Een half jaar werk door het toilet gespoeld?? Nee gelukkig niet. Nadat we contact hadden opgenomen met de helpdesk, hebben zij de fouten opgespoord en de site online gezet. PFFF wat was dat een opluchting. Complimenten voor de helpdesk en voor de snelle reactie met de goede oplossingen.
Bedankt namens Orthen, Wim van Hassel

30 november 2016 14:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Wilde mijn wix website aan de domein koppelen, kreeg dezelfde dag reactie en het is dezelfde dag gratis voor me geregeld!
Super goede service.

30 november 2016 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Na jaren de site in de ruststand gehad. De boel weer opgepakt.
Dus paswoorden en inlog codes niet meer voorhanden.
Even op de site van Hosting2go gekeken en alles was daar te lezen en via de video alles te bekijken.
Nu nog een beetje mijn site bijwerken ende nieuwste versie er op zetten en ik kan weer jaren vooruit.
Hartelijk dank dat jullie het zo goed voor elkaar hebben.
Geweldige support.
Duidelijk en efficiënt.

Bedankt !!!

29 november 2016 12:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Al jaren ben ik klant bij Hosting2go.
Ik heb hier verschillende sites.
Ik ben nu gestart met Primium, uitermate tevreden over de prijs/kwaliteit/support verhouding.
Ik snap het niet waroom sommige mensen hier zitten klagen, maar ik heb in 10 jaren tijd nooit een probleem gehad.

29 november 2016 11:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Al jaren klant bij Hosting2Go
No nonsens, geen kleine lettertjes of dat soort onzin.
De laatste jaren is de FAQ zo goed dat als je een probleem hebt je er zelf uitkomt.
De helpdesk??? Geweldig, snelle reactie en uitgebreide hulp op je vragen en zelfs meer.

Ben blij dat ik Hosting2Go als team heb

24 november 2016 12:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Al jaren klant bij Hosting2Go met meerdere domeinnamen en hostingpakketten. Contact gaat altijd goed, ticketsysteem werkt soepel en snel.

14 november 2016 15:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ik zeer tevreden over Hosting2GO zowel hostingpakketten als ondersteuning, men is snel met antwoorden op je vragen en helpen je echt met oplossen van zaken waarvan ik minder of geen idee heb. En ze lossen het voor je op als het me zelf niet lukt.Ik ben al een aantal jaren klant en heb 2 bedrijven die van hun hosting gebruik maken en durf ook met gerust hart Hosting2GO aan te bevelen.

13 november 2016 16:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben al jaren klant. Snelle, uitstekende helpdesk d.m.v. een ticket-systeem.
Hosting2GO is gewoon één van de betere hosting providers is mijn ervaring.

12 november 2016 13:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Inmiddels al jaren klant bij Hosting2go.
Een bedrijf met een uitmuntende service!
Altijd betrouwbaar en bereid je te helpen.
Top top top! ga zo door!!!

11 november 2016 22:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Goed support. (ticket systeem, geen telefonisch)
Snel antwoord op vragen.
Goede backend bewaking op mijn websites. (advies en hulp bij hacken.)
Ik heb een 3-tal websites op Primium, uitermate tevreden over de kwaliteit/prijs verhouding
Bij de gewone sites (ook 3) eveneens prima prijs klwaliteit verhouding.



28 oktober 2016 17:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

omdat ik al sinds 2007 klant ben van hosting2go.en altijd snel een antwoord op mijn tickets kreeg.wat wat ik persoonlijk als een goede service noem.ik heb 4 websites bij hosting2go.en ik ben een zeer tevreden.

2 oktober 2016 20:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Hele slechte customerservice bij dit bedrijf, opzeggen wordt je zo moeilijk mogelijk gemaakt en pas nadat je dreigt met juridische stappen wordt uitgelegd wat ze willen weten om op te kunnen zeggen.

29 september 2016 17:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Hosting2go heb ik ervaren als een écht professionele hosting met een topservice. Het supportteam denk altijd met je mee en gaat in mijn geval voor betere oplossingen dan ik zelf had kunnen bedenken. Zijn geld meer dan waard!

27 september 2016 11:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Gewoon goed. De paar problemen die er waren zijn altijd vlot opgelost en nee, je kunt ze niet bellen (ze werken met een ticket systeem) maar het is nooit een probleem geweest: mijn tickets werden altijd binnen een paar uur (en soms een dag) beantwoord en problemen werden altijd verrassend snel verholpen.

26 september 2016 09:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Onlangs advies nodig gehad over het doorschakelen van mijn website. Keurig en vlot geholpen.

24 september 2016 11:01
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0