HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

gewoon geweldig!!!!
zeer professioneel snel en aardig ze hebben me al meerdere keren uit de brand geholpen vooral Guido heeft ons enorm geholpen.

8 september 2016 22:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ik kan Hosting2Go echt aanbevelen. Na 3 weken werken aan mijn website heb ik wat instellingen gewijzigd en dit opgeslagen. Toen ik de volgende dag weer wilde inloggen, lukte dit niet. De site was ook niet meer in de lucht. Paniek sloeg toe en direct een ticket aangemaakt voor support. Het was even zoeken waar het aanlag, maar uiteindelijk gevonden. Ik heb een ticket voor support aanvraag in de avond gedaan en in het weekend. Binnen een uur kreeg ik antwoord, zelfs op zondag. Daarnaast had ik sitebuilder+ afgesloten welke ik uiteindelijk niet bleek te gebruiken. Vanuit Hosting2Go is dit pakket verwijderd en wordt niet meer in rekening gebracht. Ik vind het erg netjes dat zij dit zelf hebben aangekaart. (als je niets zegt, kan je cashen, en dit hebben zij niet gedaan). TOP DUS, Hosting2Go gewoon doen!

1 september 2016 14:56
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Als webdeveloper moet je hier zeker niet zitten met je klanten !!!! bellen kan niet zelfs geen 0900 waar andere gewoon gratis te bereiken zijn.

je moet vragen stellen via de klant zijn naam met een ticket systeem. op emails reageren ze niet.

hosting is echt waardeloos ingesteld. waar andere partijen gewoon een standaard hebben ingesteld moet je hier rotzooien.

tevens is het kwa prijs echt niet goedkoper dan andere betere partijen.

voortaan ga ik extra rekenen als ze bij deze partij gaan hosten.

23 augustus 2016 17:16
Support
1,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Dag, jaren lang bij deze club gezeten met zo'n 20 websites. Ze startten als prijsvechter heel goedkoop, als je dan met al je sites daar bent gevestigd en lekker afhankelijk bent (email, traffic, wordpress, databases allemaal daar) dan gaan ineens de prijzen resoluut omhoog. Daarbij werkt email niet, het syncht niet met imap, werkt voor geen meter, vaak spammers op mijn site gehad en opzeggen doen ze op een of andere vreemde wijze nooit goed.... je betaalt altijd te lang te veel. en de support is verschrikkelijk, een heel stug hoogdrempelig en onoverzichtelijk ticket systeem, bellen kan niet. Ik raad deze partij ernstig af, zoek verder.

20 augustus 2016 16:24
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ruim 20 jaar ervaring met hosting bedrijven, maar hosting2go steekt er ver boven uit. Prima uitleg op hun site en kom je er dan nog niet uit dan helpen de jongens je graag verder tot het probleem is verholpen. Top jongens ga zo door.

12 augustus 2016 17:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik wil graag mijn e-mailadres r.h.polak@versatel.nl gewijzigd krijgen in: alljazz4you@gmail.com

10 augustus 2016 02:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

In 20 jaar tijd diverse hostingproviders ontmoet en ieder had haar eigen wijze van werken. Ik hou van een goede prijs/kwaliteit verhouding en dat heb ik gevonden bij Hosting2Go. Een meer dan uitstekende webhoster, die kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan, de reactietijd via het ticketsysteem (online support) snel, vakkundig en persoonlijk is en waarbij de hostingpakketten (basis of premium) ook nog eens betaalbaar zijn. Kortom een aanrader als je door de bomen het bos niet meer ziet.

27 juli 2016 16:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Net mijn eerste WordPress site gehost. Had veel problemen met het uploaden en andere dingen.
Door de geweldige helpdesk is alles snel opgelost.
Ik ben heel erg tevreden over Hosting2go.

26 juli 2016 21:17
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Recent werden wij door Hostig2go van een extern probleem. Hiervoor moesten maatregelen genomen worden. Als beheerder van onze website (extern gebouwd) niet zo thuis in de diepste geheimen van de website, gevraagd aan Hosting2go mij te helpen bij de oplossing.
Er ontstond, na aanmaak van een ticket, een zeer snel en actief verlopende communicatie, met als resultaat dat de problemen werden opgelost, en ik weer een hoop geleerd heb.
Chapeau Hosting2go

16 juli 2016 15:15
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Zeer ontevreden.
Na jaren klant te zijn kreeg ik ineens een brief van een incasso bureau Ultimoo. Daarin stond vermeld dat ik nog een bedrag moest overmaken naar Hosting2go incl. incasso kosten. De factuur voor mijn hosting pakket heb ik al 3 maanden eerder dan de brief voldaan! Hosting2go is alleen via een E ticket bereikbaar en dus gevraagd wat er fout is gegaan. Helaas hebben zij hier nooit op gereageerd! Na 3 weken werd ik gebeld door een medewerker die vertelde dat hij voor incasso bureau Ultimoo werkte en mij vertelde dat er een vordering open stond. Ook dreigde hij met een rechtszaak. Ik heb de man uitgelegd dat ik allang heb betaald en als ik kan een bewijs hiervan door mailen. Toen ik dit had gedaan heb ik van Ultimoo keurig een mail ontvangen dat zij de opdracht terug koppelde naar Hosting2go. Toen ik weer Hosting2go om opheldering vroeg gaven ze weer geen antwoord. Toen ik daarna mijn hosting pakketten (3 stuks) wilde beëindigen kreeg ik dezelfde dag antwoord dat mijn pakketten worden beëindigd. Ben stom verbaast na al die jaren zomaar aan de kant gezet te worden en helemaal geen excuses!

15 juli 2016 13:02
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ik maak al jaren gebruik van Hosting2GO en ik vind 't een fantastisch bedrijf. Ik heb voor 1 domein nu ook 't Premium pakket van Hosting2GO met SSL certificaat op SSD.
Super! Als ik 't bedrijf vergelijk met andere Hosting providers dan raad ik zeker Hosting2GO aan.

14 juli 2016 18:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

zaterdag er achter gekomen dat mail niet meer binnen kwam. Op zondag was dit al opgelost! Bleek zelfds mijn eigen schuld te zijn door aanpassen dns instelling

11 juli 2016 08:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Al jaren klant bij Hosting2Go en zeer tevreden!
Ik ben blij met de stabiliteit, de snelheid, de prijs, de klantenservice en de klantvriendelijkheid.
Top!

8 juli 2016 22:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben sinds enkele jaren een tevreden klant van Hosting2Go. Ik heb nooit problemen gehad met mijn website en wanneer ik hulp nodig had werd ik snel geholpen.

Afgelopen week bleek mijn website gehackt te zijn. Hier heeft Hosting2Go mij uitstekend bij begeleidt waardoor mijn website snel weer online was.

Door mijn beperkte kennis van zaken had ik zelf geen back-up gemaakt waardoor ik letterlijk met mijn handen in het haar zat. Dit is super goed opgepakt door de mannen van Hosting2Go.

Met andere woorden, ik blijf ook in de toekomst zeker klant bij deze betrouwbare en behulpzame hostingprovider!

6 juli 2016 21:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Zeer betrouwbaar en stabiel. Ook anderen met website op Hosting2Go geholpen. Naar volle tevredenheid.

5 juli 2016 20:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0