HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,7.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Prima webhosting bedrijf. Ik heb al sinds 2009 een abonnement en word altijd uitstekend geholpen.

5 juli 2016 18:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Diverse website's onder verschillende domeinnamen draaien en zeer tevreden. Wel wat technische problemen gehad die altijd op korte termijn verholpen zijn.

30 juni 2016 11:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Na veel problemen met het activeren van een nieuwe verkoopwebsite voor foto's. www.hetfotoarchief.nl Kreeg ik bij Hosting2Go zelfs persoonlijke telefonische ondersteuning. En werden problemen die niet direct door hun veroorzaakt opgelost.

29 juni 2016 16:27
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Zelden heb ik een probleem met de hosting. Laatst kreeg ik een internal server error waardoor de website niet te bereiken was. Ik een ticket aangemaakt en weldra was de website weer online. Netjes uitleg gekregen wat het probleem was en advies om dit in de toekomst te vermijden. Het lag niet aan de hosting!

27 juni 2016 14:28
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik had moeite om mediabestanden op mijn site te zetten, en ben hierbij erg goed geholpen door hosting2go. Ze maakte tijd voor me vrij, ondanks dat de vraag niet direct hosting gerelateerd was.
Erg fijn.

20 juni 2016 18:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Complimenten voor de hekpdesk van Hosting2Go !!

Bezoekers van mijn site tuinvankapiteinrommel.nl kregen een hinderlijke melding van hun virusscanner, en konden daardoor mijn site niet bezoeken. Ik heb dit probleem voorgelegd aan de helpdesk van Hosting2Go, en zij ontdekten dat er een onschuldig, maar toch heel vervelend, stukje malware in mijn database zat. Dat was daar waarschijnlijk gekomen doordat de computer van één van de webmasters met een virus besmet was.

De helpdesk heeft toen snel en deskundig die malware code uit mijn database verwijderd, en mijn site draait weer als een zonnetje!

9 juni 2016 18:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Goede service en snelle reactie en hulp bij mijn vragen.

Vr. Groet!

5 juni 2016 21:05
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Geweldige hosting, zijn zeer vakbekwaam, bereid om te helpen, mee te kijken en oplossingen te zoeken. Petje af voor dit geweldige team.
Ga zo door!!!

2 juni 2016 10:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Omdat ik al mijn websites na een aantal nare ervaringen nu allemaal bij Hosting2Go heb ondergebracht, wil ik jullie bedanken voor de adequate Helpdesk en goede kwaliteit van jullie diensten, ik kan iedereen aanbevelen om jullie als ISP te nemen, op de server zijn zeer veel instelmogelijkheden en de up en down time is zeer goed, de Helpdesk is snel, To the point, en zeer gebruikersvriendelijk ingesteld.

Perfect, petje af en ga zo door.

20 mei 2016 15:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Geregeld contact met de support gehad omdat ik meerdere klanten heb die hosting2go als webhost hebben en altijd een plezierig ervaring gehad.

17 mei 2016 15:03
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Zeer snel en vriendelijk geholpen door de support desk na het aanmaken van een ticket, er werd fijn meegedacht en een goede oplossing geboden.

17 mei 2016 13:09
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

We werken nu zo'n jaar samen en dit bevalt ons heel erg goed! Als er vragen zijn of hulp nodig is, dan staan ze direct paraat (reageren zelfs 's avonds nog op vragen!). Super service en aardige mensen! Ga zo door!

13 mei 2016 15:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Met nu 6 domains bij Hosting2Go heb ik in de laatste 7 jaar weinig tot geen problemen gehad. Afgelopen week leek ik tegen een probleem aan te lopen. IK kreeg netjes een vakkundig antwoord en ben daarmee aan de slag gegaan. Ik was nog niet overtuigd en stelde voor 2 van mijn domains te willen verhuizen naar een andere server binnen Hosting2go (Al was het alleen maar om uit te sluiten). Ook dat was geen probleem en binnen een paar uurtjes was het geregeld, zonder dat ik alles opnieuw hoefde te installeren.
Telefonisch contact zou fijn, maar ik zie hier wel de besparing in terug komen wat weer ten goede komt aan de lage prijs voor een hostingpakket. Het ticketsysteem werkt eigenlijk goed genoeg. Dit is overigens niet de eerste keer dat ik zo TOP geholpen ben, complimenten voor allen !!

12 mei 2016 20:45
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Onze vereniging neemt al een aantal jaar naar grote tevredenheid een pakket af bij Hosting2Go. Op het moment dat er een probleempje is met onze website, en dat gebeurt nog wel eens, dan kunnen we altijd terecht bij Hosting2Go en binnen een mum van tijd is onze site weer up en running. Hosting2Go als webhost kunnen we dan ook meer dan aanraden. Wij zijn in elk geval zeer tevreden.

7 mei 2016 19:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben al jaren (bijna 10 jaar!) klant bij Hosting2Go en al die jaren onwijs tevreden. Als er een probleem is, duiken ze er altijd gelijk in en krijg ik altijd een uitgebreid en vriendelijk bericht terug.

Voor mij geen andere partij dan Hosting2Go!

3 mei 2016 13:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0