HostingWijzer

HostingDirect

Prijs
5,8
Kwaliteit
1,2
Support
1,2
Algemeen
1,8
Telefonische helpdesk
n.v.t
Support
support@hostingdirect.nl
Website
https://www.hostingdirect.nl/
Over HostingDirect

HostingDirect.nl is onderdeel van Today ISP B.V., een hostingbedrijf met meer dan 11 jaar ervaring op het gebied van kwaliteitswebhosting. Dankzij deze achtergrond heeft HostingDirect.nl de mogelijkheid om hoogwaardige webhosting aan te bieden tegen bodemprijzen. Onze werknemers zijn fulltime bezig met het up-to-date houden van onze systemen en met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor onze klanten.

Met HostingDirect.nl spelen wij in op de vraag naar betaalbare kwaliteitshosting met veel opslagruimte en dataverkeer. Een compromis is dan wel dat wij bij HostingDirect.nl geen telefonische support bieden. Ons doel is om eventuele vragen die wij per e-mail krijgen zo snel mogelijk op te nemen in het ondersteuningsgedeelte van onze website, zodat klanten zo veel mogelijk zelf het antwoord op hun vragen kunnen vinden.

HostingDirect heeft 3 hosting pakketten met prijzen van € 0,00 tot € 2,91 per maand en schijfruimte vanaf 100 mb tot 5.000 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 1,2 en het hoogste cijfer een 5,8, de gemiddelde score van HostingDirect is een 2,5.