HostingWijzer

HostingDiscounter hosting reviews vergelijken

Er zijn 25 ervaringen achtergelaten door klanten van HostingDiscounter. De gemiddelde, algemene beoordeling die HostingDiscounter heeft gekregen is 4,9.

0 10
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

heel goed, snelle adequate service

2 oktober 2018 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Hosting hoeft geen vrachtwagen te zijn met een Groot Rijbewijs. Het kan ook snel & goed, op maat voor een vriendelijke prijs. En toch een vlotte support!

15 september 2018 12:03
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Ik heb ruim voor de termijn opgezegd, maar Hostingdiscounter doet net of ze niet hebben ontvangen. Je komt niet meer van ze af als je er mee in zee gaat. het loopt nu zelfs bij de rechter. Doe met dit bedrijf GEEN zaken. Pas op!!!!

24 augustus 2018 12:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Over het algemeen tevreden

16 juli 2018 15:59
Support
9,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

ze regelen al mijn online techniek. Al meer dan 10 jaar lang. Top.

13 juli 2018 11:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Zeer goed geholpen door Helpdesk. Ervaren adviseurs met geduld en heldere adviezen.

11 juli 2018 11:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Vriendelijke en vakkundige helpdesk. Uitstekend geholpen bij de installatie van Wordpress.

10 juli 2018 16:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Onwaarschijnlijk slechte service. Facturen worden niet verstuurd, verrekening op tegoed. Betaalverzoeken bevatten onduidelijkheid over de kosten waar ze betrekking op hebben. Opgezegde diensten worden toch afgeschreven. Als je dan belt geven ze geen inzage in welke verrekeningen er gedaan zijn. Ze sluiten je email zonder pardon af. Heractiveren kost een vermogen. Een code afgeven om naar een andere provider over te stappen werd me geweigerd. Onvoorstelbaar dat een service zo slecht verzorgd wordt.

14 mei 2018 12:10
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Waardeloze tok, hier kun je geen kant mee op!

23 april 2018 13:07
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Slecht!

9 maart 2018 17:53
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter Super Discount Extra

Ooit was het een goede (en goedkope) hoster, tegenwoordig alleen maar ergernissen, Support reageert niet opzegging worden niet verwerkt, en gewoon door gefaktureerd, en redelijkheid als je al eens contact hebt is er niet bij. Geen standaard SSL, partij is hopeloos verouderd.

15 november 2017 11:14
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Ook hier slechte ervaringen helaas. Support reageert snel maar met standaard antwoorden waar je weinig aan hebt. Site is niet vooruit te branden nadat hostingdiscounter deze van server had gewisseld.Site ergens anders gehost en draait prima zonder aanpassingen. Goedkoop is duidelijk duurkoop bij deze partij.

8 november 2017 17:50
Support
3,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter Business Discount

Ik heb gisteren mijn laatste 2 websites opgezegd. Was 10 jaar klant maar ik ben er nu klaar mee. Het ging mij niet om de kwaliteit van de hosting maar om de prijsstelling.

We hadden al die jaren meerdere Business Discount abo's met nooit aangepaste 500Mb webruimte en 500Mb bandbreedte voor 60 Euro per jaar.

De produkten die sinds vorig jaar worden aangeboden hebben in het kleinste pakket 20x zoveel webruimte en maarliefst 100Gb bandbreedte voor een lagere prijs dan wij voor het business discount pakket betalen.

Waar ik vooral boos door ben is dat Hostingdiscounter bestaande klanten niet heeft omgezet naar een pakket van vergelijkbare prijs. Of op z'n minst haar bestaande klanten daarover informeert en dit aanbiedt.

Daarom heb ik besloten om te zien naar een andere provider.

9 januari 2017 14:40
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
2,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Erg goed geholpen

22 november 2016 18:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter Super Discount

Zonder enige reden wordt mijn website andermaal geblokkeerd vanwege een plugin, zie hier de melding:

- Dit is een automatisch gegenereerd bericht -

Geachte heer Massimi,

Bij deze delen wij u mee dat de webhosting op uw domeinnaam '***.nl' vanaf heden geblokkeerd is.

Blokkering houdt in dat uw website niet meer te benaderen is. U kunt zelf nog wel de website bezoeken (om bijvoorbeeld onderhoud te plegen via een CMS) door in te loggen met uw FTP gebruikersnaam en wachtwoord.

Reden van de blokkering:

Website veroorzaakt overlast op de webserver doordat de wp-cron.php te vaak in te korte tijd aangeroepen/uitgevoerd wordt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

HostingDiscounter bv

- Dit is een automatisch gegenereerd bericht -

Ik kan niet eens de desbetreffende plugin uitschakelen OMDAT ZE DE WEBSITE HEBBEN GEBLOKKEERD!

Wat een idioten!

Vermijd HOSTINGDISCOUNTER ze willen kennelijk niet meer.

16 november 2016 07:07
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0