HostingWijzer

HostingDiscounter hosting reviews vergelijken

Er zijn 28 ervaringen achtergelaten door klanten van HostingDiscounter. De gemiddelde, algemene beoordeling die HostingDiscounter heeft gekregen is 5,2.

0 10
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Ik werk aan een WordPress site voor een klant van hostingdiscounter. Er moeten o.a. een aantal updates gedaan worden, maar plugins (o.a. WooCommerce) geven een error en ook een nieuwe versie van het thema installeren gaat fout.

Gelukkig een backup gemaakt, dus die teruggezet en hostingdiscounter gebeld om te vragen of zij in hun error logs kunnen achterhalen waar het fout gaat.

Nou, die error logs hoefden er niet eens bij gehaald te worden, want toen ik de domeinnaam noemde wist de dame van de support me te vertellen dat de server nog op PHP versie 5.3 draaide... die versie wordt al sinds augustus 2014 niet meer ondersteund.

Dus ik vroeg de support dame of ze dan de PHP versie even wilde aanpassen naar 7.2, maar dat bleek niet mogelijk te zijn op het huidige pakket... daarvoor moet de site verhuisd worden naar een ander pakket / server. Niet automatisch of door hun uitgevoerd natuurlijk, nee dat mogen we handmatig zelf gaan doen...

13 december 2018 12:31
Support
5,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

De website vind ik een doolhof, maar onlangs heeft de helpdesk mij zo duidelijk en helder uitgelegd wat ik moest doen, dat het me gelukt is om het probleem op te lossen. In tegenstelling tot een jaar of wat geleden, was de hulp nu heel open, duidelijk en steunend. Dank je wel.

26 november 2018 12:52
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

In een woord, geweldige service! Ik raad iedereen die dit leest naar HostingDiscounter te gaan of over te stappen naar HostingDiscounter!!

29 oktober 2018 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

heel goed, snelle adequate service

2 oktober 2018 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Hosting hoeft geen vrachtwagen te zijn met een Groot Rijbewijs. Het kan ook snel & goed, op maat voor een vriendelijke prijs. En toch een vlotte support!

15 september 2018 12:03
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Ik heb ruim voor de termijn opgezegd, maar Hostingdiscounter doet net of ze niet hebben ontvangen. Je komt niet meer van ze af als je er mee in zee gaat. het loopt nu zelfs bij de rechter. Doe met dit bedrijf GEEN zaken. Pas op!!!!

24 augustus 2018 12:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Over het algemeen tevreden

16 juli 2018 15:59
Support
9,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

ze regelen al mijn online techniek. Al meer dan 10 jaar lang. Top.

13 juli 2018 11:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Zeer goed geholpen door Helpdesk. Ervaren adviseurs met geduld en heldere adviezen.

11 juli 2018 11:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Vriendelijke en vakkundige helpdesk. Uitstekend geholpen bij de installatie van Wordpress.

10 juli 2018 16:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Onwaarschijnlijk slechte service. Facturen worden niet verstuurd, verrekening op tegoed. Betaalverzoeken bevatten onduidelijkheid over de kosten waar ze betrekking op hebben. Opgezegde diensten worden toch afgeschreven. Als je dan belt geven ze geen inzage in welke verrekeningen er gedaan zijn. Ze sluiten je email zonder pardon af. Heractiveren kost een vermogen. Een code afgeven om naar een andere provider over te stappen werd me geweigerd. Onvoorstelbaar dat een service zo slecht verzorgd wordt.

14 mei 2018 12:10
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Waardeloze tok, hier kun je geen kant mee op!

23 april 2018 13:07
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Slecht!

9 maart 2018 17:53
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter Super Discount Extra

Ooit was het een goede (en goedkope) hoster, tegenwoordig alleen maar ergernissen, Support reageert niet opzegging worden niet verwerkt, en gewoon door gefaktureerd, en redelijkheid als je al eens contact hebt is er niet bij. Geen standaard SSL, partij is hopeloos verouderd.

15 november 2017 11:14
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Ook hier slechte ervaringen helaas. Support reageert snel maar met standaard antwoorden waar je weinig aan hebt. Site is niet vooruit te branden nadat hostingdiscounter deze van server had gewisseld.Site ergens anders gehost en draait prima zonder aanpassingen. Goedkoop is duidelijk duurkoop bij deze partij.

8 november 2017 17:50
Support
3,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0