HostingWijzer

HostingDiscounter hosting reviews vergelijken

Er zijn 36 ervaringen achtergelaten door klanten van HostingDiscounter. De gemiddelde, algemene beoordeling die HostingDiscounter heeft gekregen is 6,1.

0 10
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Ik ben al jaren een tevreden klant. Goede prijs/kwaliteit en bij vragen staat de helpdesk altijd klaar. Zeer aan te bevelen!

17 juli 2019 15:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Erg snelle en kundige service! Mijn "oude" website binnen korte tijd en zonder problemen overgezet naar een nieuwe hosting site.

5 juni 2019 19:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Prima snelle accurate service. Goede bereikbaarheid telefonisch en stabiele server voor o.a. Wordpress websites. Wij zijn al meer als 10 jaar klant bij de Hostingdiscounter. Jullie zijn van een klein bedrijf echt gegroeid tot een professionele en betrouwbare partij!

21 mei 2019 09:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Na mijn mailtje volgt direct actie. Het probleem is snel opgelost, heerlijk!

20 mei 2019 08:20
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Ik heb zelden zo'n goede helpdesk gezien als die van Hosting Discounter. Snel, zakelijk, goed. Zo hoort het! Een voorbeeld voor veel anderen.

11 mei 2019 14:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter Super Discount Extra

Al jaren zeer tevreden.

10 mei 2019 18:09
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Clear website, friendly (Dutch), helpfull and quickly reachable helpdesk. Quick response and solutions

8 maart 2019 11:32
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Ik had ze nog nooit nodig gehad de mensen achter deze site, maar toen dat eenmaal wel het geval was hebben ze me uitstekend geholpen!!

8 maart 2019 11:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Ik werk aan een WordPress site voor een klant van hostingdiscounter. Er moeten o.a. een aantal updates gedaan worden, maar plugins (o.a. WooCommerce) geven een error en ook een nieuwe versie van het thema installeren gaat fout.

Gelukkig een backup gemaakt, dus die teruggezet en hostingdiscounter gebeld om te vragen of zij in hun error logs kunnen achterhalen waar het fout gaat.

Nou, die error logs hoefden er niet eens bij gehaald te worden, want toen ik de domeinnaam noemde wist de dame van de support me te vertellen dat de server nog op PHP versie 5.3 draaide... die versie wordt al sinds augustus 2014 niet meer ondersteund.

Dus ik vroeg de support dame of ze dan de PHP versie even wilde aanpassen naar 7.2, maar dat bleek niet mogelijk te zijn op het huidige pakket... daarvoor moet de site verhuisd worden naar een ander pakket / server. Niet automatisch of door hun uitgevoerd natuurlijk, nee dat mogen we handmatig zelf gaan doen...

13 december 2018 12:31
Support
5,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

De website vind ik een doolhof, maar onlangs heeft de helpdesk mij zo duidelijk en helder uitgelegd wat ik moest doen, dat het me gelukt is om het probleem op te lossen. In tegenstelling tot een jaar of wat geleden, was de hulp nu heel open, duidelijk en steunend. Dank je wel.

26 november 2018 12:52
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

In een woord, geweldige service! Ik raad iedereen die dit leest naar HostingDiscounter te gaan of over te stappen naar HostingDiscounter!!

29 oktober 2018 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

heel goed, snelle adequate service

2 oktober 2018 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Hosting hoeft geen vrachtwagen te zijn met een Groot Rijbewijs. Het kan ook snel & goed, op maat voor een vriendelijke prijs. En toch een vlotte support!

15 september 2018 12:03
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Ik heb ruim voor de termijn opgezegd, maar Hostingdiscounter doet net of ze niet hebben ontvangen. Je komt niet meer van ze af als je er mee in zee gaat. het loopt nu zelfs bij de rechter. Doe met dit bedrijf GEEN zaken. Pas op!!!!

24 augustus 2018 12:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
HostingDiscounter

HostingDiscounter review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingDiscounter anders

Over het algemeen tevreden

16 juli 2018 15:59
Support
9,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0