HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 839 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

PAS OP!
Ongeveer 5 jaar klant geweest bij deze toko.
Na anderhalf jaar kwamen wij erachter dat de Dedicated VPS'en die zij verhuren helemaal niet dedicated zijn. Ze worden gebundled in clusters, en als je de managed contract neemt, dan is het onmogelijk om je data via SSH weg te verhuizen. Ze eisen dat je handmatig zelf via FTP alle data overzet. Idioot als je een server hebt gehuurd met 100+ GB.
dit merk je ook als je via je server wilt kunnen mailen. Het is onmogelijk om je server volgens alle e-mail standaarden te configureren. De reverse DNS check bijvoorbeeld kan al niet, omdat je VPS altijd aan het een Hostnet.nl domein gekoppeld is. Je mail komt dus regelmatig in de spambox van anderen aan, of kan bijvoorbeeld bij GMX.de /.net helemaal niet bezorgd worden. Wel hebben zij hier oplossingen voor, uiteraard tegen extra betaling, waar je achter komt als je het eerste contract al hebt afgesloten.

Daarnaast moet je voor álle PHP versies betalen, ook voor de versies die je niet gebruikt en domeinnamen hebben bij hen een andere looptijd dan dat ze naar de klanten toe communiceren. Daardoor ben ik bij het overstappen naar mijn nieuwe provider enkele domeinnamen kwijtgeraakt - wat volgens hen natuurlijk mijn eigen schuld is. Ondanks dat ik me heb gehouden aan de data die zij communiceren via mail over verlenging van de domeinen.

Ook hebben zij de toplaag van het MT de opvatting dat zij de klanten moeten opvoeden. Hostnet staat op plaats 1, de klant komt op plaats 2.

Ze halen klanten binnen met lage prijzen, maar ze zijn gewoon een doorgeefluik van andere providers. Een virtuele pannenkoek zonder vulling. Slechts een sterke marketing machine, waarbij een deel van het marketingbudget wordt gebruikt om diensten onder kostprijs aan te bieden.

Ik had goede banden met het MT. Waarbij ook werd opgebiecht in de wandelgangen dat hun systeem ooit door een stagiair is ontwikkeld, waardoor zij enorm veel limitaties hebben, als je een speciale behoefte hebt als klant. Er is geen kennis in huis om dit systeem om te bouwen, en het hele marketing apparaat leunt hierop.

Trap er dus niet in, en ik raad je aan om even verder te kijken.

23 oktober 2018 13:35
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Verkopen domeinnamen die al bezet zijn! Daarna lang moeten wachten voor je geld terug krijgt! Na een hoop gezeur.

26 september 2018 13:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Drama.
Laatste jaar heel veel foutieve facturen, teveel betaalde facturen. Heel veel aanmaningen, terwijl de automatische overschrijving prima werkte.
Foutieve betalingen worden niet teruggeboekt.
Kon heel lang niet inloggen op mijn eigen site.
Op mails wordt niet/nauwelijks gereageerd.

Kortom, zij leveren niet de diensten/verwachtingen waar je wel voor betaalt.

21 augustus 2018 14:18
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede host met snelle tech support. Mijn joomla site moet ergens anders heen omdat Hostnet maar een domeinnaam per pakket aan kan. En in Joomla zijn ze niet zo thuis als (hopelijk) mijn nieuwe host. Correct bedrijf met snelle goede tech support. Aanbevolen

20 juli 2018 13:15
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

We zijn nog niet eens echt online en hostnet gooit gewoon zijn eigen ip over ons domein heen. een of andere reclame met een vent en een hond. nu moeten we dus wachten tot de DNS servers vernieuwd zijn en de website die we al klaar hadden staan eindelijk word geserveerd als je ons domein in typt. En dan te bedenken dat het juiste ip adres ook bij hostnet word gehost. kortom compleet achterlijk

3 juli 2018 15:14
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer teleurstellend. Een foutieve factuur verstuurd, die ze daarna niet meer willen herstellen omdat dat volgens hen niet mogelijk is. Ik zou mijn BTW nummer niet tijdig toegevoegd hebben. Dat is echter niet tijdig gevraagd. En daarna is het altijd mogelijk om een factuur te annuleren via een credit nota en een nieuwe uit te geven. Maar daar hebben de medewerkers geen zin in of het staat niet in hun instructieboekje...Snel verhuizen dus die domeinnamen,

20 juni 2018 21:02
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Onlangs veel problemen gehad met mijn Wordpress-site, die op een gegeven moment helemaal leeg was zelfs. Jasper van de klantenservice heeft er veel tijd voor uitgetrokken en me er stap voor stap doorheen geholpen, met als resultaat zelfs een verbeterde wpversie dan voorheen. Zeer tevreden met de support dus!

17 april 2018 11:50
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet biedt in vergelijking met branchegenoten niets meer, maar zijn wel veel duurder met domeinregistraties. Bijvoorbeeld Versio vraagt voor het eerste jaar slechts 0,99 cent en Hostnet rekent maar liefst 10 keer zoveel
Je moet wel uitkijken wanneer een domein in quarantaine raakt. Het overkwam mij dat ik een domein in handen viel van een domeinbroker. Toen ik Hostnet daarover aansprak krijg ik et maken met de bekende arrogantie waar velen over spreken wanneer Hostnet ergens de mist in gaat.
Tijdens de quarantaineperiode mag het domein niet verkocht worden aan derden en dat is wel gebeurd.
Op de voorlaatste dag van de expiratiedatum had ik Hostnet aangegeven dat ik het domein wilde activeren, maar een paar dagen later kreeg ik te horen dat ik mijn domein kwijt was.
Het was te kort dag gaven ze aan! De postduiven van Hostnet vlogen niet snel genoeg.
Ik mocht dit domein terugkopen via een domeinbroker voor enkele duizenden euro's.
Voor mijn schade wilde Hostnet slechts 2 jaar gratis een domein registreren.
Toen ik uiteindelijk het domein na maanden weer kon terugkopen voor 150 euro en Hostnet vroeg of we deze kosten konden delen kreeg ik te horen dat ze me niets vergoeden. Toppunt van arrogantie.
Ik vertrouw de werkwijze van Hosnet niet en daarom adviseer ik iedereen om domeinen te registreren bij bijvoorbeeld Versio of Strato. Daar verloopt alles geautomatiseerd en zijn je domeinen veilig.
Nee, voor mij geen Hostnet. Wanneer er wat misgaat dan bij je echt op het verkeerde adres..


.

15 april 2018 09:38
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben gehacked bij Hostnet. Mijn mail is niet veilig bij hostnet.. Mail instellingen worden gere-direct. voor eigen mega data.Zij zijn de enige host die mijn mail heeft laten hacken. Slechte ervaringen, doet overkomen alsof het professioneel is. Jammer voor dit bedrijf. Een grote naam met teveel old issues and tools..
Sorry mensen maar volgens sporen jullie niet!!

10 april 2018 12:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Werkt erg goed. Ik ben totaal niet bekend met websites en domeinnamen, dus de uitstekende klantenservice kwam erg goed van pas. Ook op de zondagavond staan ze voor je klaar. Super service. Ik ben een tevreden gebruiker van Hostnet.

8 april 2018 18:57
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super snelle service, behulpzame en vriendelijke support. Top.

19 maart 2018 17:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Worst company for domain names registration!
After registration they will send you a lot of spam!
If you ask them to hide your contact information in “whois”, they just will change the ownership of your domain name to their company!
And BE CAREFUL! They EXTEND your domain name AUTOMATICALLY WITHOUT even ASKING you!!!
And then they send you a bill with HIGER PRICE than previous year + 4.50 € ADMINISTRATION FEE.
If you don't pay in a month, they add extra 10 euros to the bill.
So be careful, don't buy domain names there. If you bought one and didn't whant to extend it, cancel it one month before the expiration date, if you don't do so they will charge you, and much more then in other companies!!!
17 € + 4.50 € for .com domain name!



16 maart 2018 00:24
Support
5,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Één woord, TOP!

Verder hoef ik niets bij te voegen!

14 maart 2018 12:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Zeer tevreden over Hostnet. Duidelijke eigen website en ook de tools werken heel erg goed. Heb een mooie eigen website gecreëerd mbv Websitemaker. Ook de support is erg goed en goed bereikbaar. Nog geen klachten tot nu toe!

6 maart 2018 17:53
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super snelle livechat service die de problemen altijd adequaat oplost. Aanrader!

6 maart 2018 15:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0