HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1038 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Chat is fast, good tips.
https://glorysmile.nl

18 juni 2019 03:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Chat is fast, good tips.

18 juni 2019 03:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

altijd snel hulp bij vragen.. absolute aanrader als bedrijf. Kan veel ontzorgen als je dat wenst

14 juni 2019 10:39
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zojuist goed geholpen door Friso. Fijn om goede support te hebben!

4 juni 2019 10:50
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Slechte ervaring.
Voor Hostnet kies ik nooit meer.
Sowieso aan de dure kant, hun website en "Mijn Hostnet" is vervelend traag, onduidelijke instructies.

Maar het ergste van alles is dat ik na lang testen eindelijk erachter kwam dat Hostnet gebruikers niet toestaan om vanaf de via SMTP te versturen!

https://www.hostnet.nl/veelgestelde-vragen/hoe-kan-het-dat-e-mail-die-wordt-verzonden-vanaf-het-contact-of-registratieformulier-op-mijn-website-niet-wordt-afgeleverd

Dit is een onoverbrugbaar probleem, want herschrijven van onze programmatuur is geen optie. Dit zit er dus niet in:

https://www.hostnet.nl/helpdesk/webhosting/e-mail-versturen-vanaf-je-website

Mensen die WordPress gebruiken of wat dan ook, ook jullie krijgen hiermee te maken.

https://www.hostnet.nl/helpdesk/applicaties/e-mail-versturen-via-wordpress

28 mei 2019 22:12
Support
7,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Al jarenlang klant.Soms contact met helpdesk - altijd supergoed: vriendelijk, deskundig, snel geholpen!
Wat mij betreft, ik zou niet weten hoe ze het beter kunnen doen daar. Hoop dat het nog lang zo blijft! Aanrader dus!

28 mei 2019 10:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De hosting werkt perfect en de klantenservice is snel en kundig.

23 mei 2019 16:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima CS.

14 mei 2019 15:20
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super hulpzame en deskundige support. Bedankt voor de hulp.

13 mei 2019 17:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een aantal jaren al klant bij Hostnet en ik ben altijd goed geholpen.

11 mei 2019 14:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Had een undelivered mail bij mijn nieuwe webwinkel. Bleek dat ik nog het een en ander in moest stellen. Met de support chat van hostnet was het binnen een aantal minuten opgelost en had de klant op tijd zijn factuur.

Super bedankt

6 mei 2019 20:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Goede service en vriendelijke helpdesk.

6 mei 2019 16:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Michiel heeft me super goed geholpen! heel klantvriendelijk!

6 mei 2019 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd snelle en geode hulp via de chat! Vriendelijk :)

6 mei 2019 10:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik was altijd super tevreden over jullie dienstverlening. Maar vanwege een misverstand moet ik nu een factuur betalen van EUR 40,95 die mijns inziens onterecht is.

Ik vind dit niet netjes en jammer dat ik op deze manier bij jullie wegga.

MvrGr,
mandy strobbe
0681788393

5 mei 2019 15:05
Support
2,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0