HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 726 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Top service, zondag om 20:00 via chat snel geholpen Michel.

15 januari 2017 20:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zeer goede service, snel, vriendelijk en accuraat. Als leek op het gebied van sites bouwen, ben ik overal met succes doorheen geloodst. Super!

15 januari 2017 13:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Ik heb een minpuntje en dat is het advies met betrekking welk pakket dat past bij iemand met weinig ervaring voor het maken van een wibsite

15 januari 2017 11:57
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super ervaringen met Hostnet. Heb hier meerdere VPSen en ben erg tevreden over de klantenservice. Zeer vriendelijke en behulpzaam. Daarnaast een zeer goede prijs kwaliteits verhouding!

14 januari 2017 22:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Had voor één maand even hosting nodig, dus betaal netjes voor een halfjaar hosting.
Blijkt in de kleine lettertjes te staan dat ze automatisch verlengen

Erg jammer dat als een website al 4 maanden niet actief is je na een half jaar weer wekelijkst nieuwe rekeningen naar je hoofd krijgt geslingerd

Bedankt hé!

Enorm ontevreden

12 januari 2017 11:25
Support
1,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima ervaring met de HOSTNET helpdesk.
Vraag over ssl certificaten werd snel en deskundig opgepakt en afgehandeld.

12 januari 2017 10:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goede ervaring.

8 januari 2017 11:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Mijn ervaring met de hulpvaardigheid en helpdesk van hostnet is zeer goed. Ik heb altijd zaken die net buiten het normale gebied vallen, en zelfs dan wordt ik zeer snel en accuraat geholpen. Ik ben zeer tevreden met de professionele helpdesk. Niks is te gek en ze kijken altijd naar oplossingen ipv problemen. Top

6 januari 2017 19:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima hosting zeker een aanrader ik host mijn domeinen nu 2 jaar eenkeer een vergissing geweest aangezien iemand met mijn ID toegang probeerde te krijgen dit is door hostnet zelf gelijk opgelost!

4 januari 2017 18:30
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ahmed heeft mij alweer goed geholpen.

29 december 2016 15:58
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Verkeerde bestelling gedaan, via de chat om een oplossing gevraagd. Direct intern opgelost. Perfect.

29 december 2016 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

De support is excellent en supersnel. Michel en Dennie hebben mij goed geholpen en in een mum van tijd was ik verder. Hosnet is zeker betrouwbaar en goed bezig!

20 december 2016 20:43
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Goede ervaring, snelle reacties, goede hulp op de chat.

19 december 2016 13:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Fantastische dienstverlening. Flexibel en snel.

19 december 2016 13:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik zat met een vraag en heb deze gesteld via Live chatten. Tijdstip was zondag ca. 20:30 en werd zowaar direct te woord gestaan en was ook meteen geholpen.

Meer dan prima!!

18 december 2016 20:49
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0