HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 874 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer professioneel, flexibel en kwalitatief goede dienstverlening levert Hostnet. Ik heb niks te klagen, support is geweldig, Abdel van support en zijn collega Maarten specifiek wil ook ook complimenteren. Meerdere malen op 1 dag gebeld en elke keer razendsnel geholpen en ook elke keer super vriendelijk en meedenkend. Top bedrijf gewoon, ga zo door!

6 december 2018 20:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

prima support

6 december 2018 09:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Met name de support is super. Ik ben een echte N00b qua Wordpress en hosting, maar ik wil veel. Zelfs met ingewikkelde kwesties als het exporteren van databases kwamen we er vrij snel uit via een heldere chat.

Binnen enkele seconden heb ik vaak al een reactie via de chat.

6 december 2018 09:08
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Mijn vraag is niet beantwoord. Zeer slechte helpdesk

5 december 2018 16:52
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Wordt altijd goed, snel en naar tevredenheid geholpen.

5 december 2018 14:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super super geholpen, het megaprobleem waar ik uren aan gewerkt heb binnen no time opgelost door medewerker Marvin!!!
Wat een service!

1 december 2018 13:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Vandaag met groot geduld en deskundigheid geholpen (door Gino) bij het koppelen van een PHP account aan mijn via Hostnet gehoste website & MySQL database. Diverse (aan mijn kant veroorzaakte) problemen tijdens dit proces tegen gekomen die stuk voor stuk met veel doorzettingsvermogen en professioneel inzicht door Gino werden opgelost. Daarbij zorgde de hostnetmedewerker ook 'sociaal' voor een goed gesprek. Perfecte service!

30 november 2018 16:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Gewoon de beste !
Geweldige service van de medewerkers

30 november 2018 15:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Slechte service, Online opzeg/verleng datum blijkt niet te kloppen en als je wil opzeggen krijg je de dag erna alsnog een factuur van een verlenging wat niet meer terug te draaien is. Ik raad Hostnet af!

30 november 2018 09:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Voor een faire prijs krijg je een goed product. De support via de chat was uitstekend.

21 november 2018 21:26
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Support - Zeer slechte support. Ondanks het feit dat je de support medewerker alles 2 maal uitlegt en ze toch alle informatie over der gebruikte services zouden moeten kunnen zien, komt de vraag vaak nog niet door

Email : Zeer slechte email hosting. Vermoedelijk veroorzaakt door het onhandig omgaan met spamfilters die gewoon over ieder email pakket heen geknalt worden. Wij hebben al maande problemen en zijn begonnen allerlei websites en domeinen bij hostnet weg te bewegen

20 november 2018 11:19
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Erg goede en snelle hulp!

17 november 2018 17:04
Support
5,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb zelf geen ervaring met website`s maken, maar met de online chat kom ik hier heel makkelijk aan uit.

17 november 2018 15:38
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start


Professoinele en snelle support respons.

Nette afwikkeling ook bij opzegging/verhuizing naar andere provider.

15 november 2018 13:56
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

zeer snelle reactie en goed geholpen.

14 november 2018 16:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0