HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1052 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super snelle service!

2 september 2019 20:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Na het bestellen van de VPS kwam ik er snachts al snel achter dat er geen IPv6 adres bij de server zat. Na contact te hebben gehad met Hostnet werd mij verteld dat dat ook nog niet ging gebeuren en dat ik mijn geld gewoon kwijt was. Ik kon wel een klacht indienen. Dit laatste heb ik dan ook gedaan want er staat nergens op de site van Hostnet dat zij geen IPv6 ondersteunen.

Anders had ik nooit een VPS besteld. Slecht. Support was prima. Nu afwachten of ik mijn geld terug krijg. annulering binnen 24 uur.

29 augustus 2019 17:01
Support
8,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een vriendelijk en frisse hosting, als je het al zo zou kunnen uitdrukken. Uiterst vriendelijke klantenservice. Stabiel systeem, professioneel dashboard. Echter de Website Maker is soms wat 'primitief'. De drag and drop elementen werken goed, maar het redigeren van teksten, de opmaak etc laat soms te wensen over. De website templates om uit te kiezen lijken ook niet geheel kneedbaar. Mag wat minder rigide. Daarentegen, keus te over, en allemaal ontzettend mooi. Het kan ook zijn dat ik dingen over het hoofd zie wat betreffende het redigeren van tekst, en wellicht heeft het ook te maken met mijn besturingssysteem. Dus de alghele kwaliteit een 9!

28 augustus 2019 16:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Een no-nosense mentaliteit en goede chat support. Thanks Chris voor je snelle hulp !

17 juli 2019 12:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Het afgelopen jaar op zoek geweest naar een lokatie voor het hosten en het beheer van de domeinen van mijn klanten.
Ik had uit het verleden, via mijn toenmalige werkgever, al een goede ervaring met Hostnet.
Bij het zoeken naar een oplossing voor mij heb ik, op aanraden van anderen, een aantal omzwervingen gemaakt. Ze zijn mij echter allemaal niet helemaal goed bevallen. De ene had een op het oog lage prijs maar een totaal onbereikbare support, de ander had een goed product, maar daar kon en mocht je zelf niets doen en werd voor elke handeling een factuur gestuurd, zelfs voor een DNS aanpassing.

Uiteindelijk ben ik weer geland bij Hostnet.
De prijs lijkt over de hele linie iets hoger als bij andere, misschien vergelijkbare, providers, maar dat maakt voor mij op jaarbasis maar een paar tientjes uit.

Ik zocht een VPS voor het onderbrengen en beheren van een aantal omgevingen De omgevingen die ik moet plaatsen zijn allemaal verschillend, van alleen DNS tot volledige met websites en (pop)mailboxen.
Aangezien ik nog nooit een VPS had ingericht was het dus een spannende exercitie.

Ik had vooraf een keuze uit 3 (Nederlandse) partijen gemaakt die qua prijs, mogelijkheden en support-beloften overeen kwamen.
Hostnet kwam al snel bovendrijven op het moment dat er support vragen gesteld werden. Bij Hostnet maakte het niet uit of ik belde of via de chat een vraag stelde, ik had altijd binnen 15 tot 20 seconden een medewerker aan de lijn, ook in de avond en het weekend.
Bij de andere partijen was telefonische ondersteuning niet mogelijk of niet gewenst. Er werd bij een hostingpartij letterlijk gezegd dat het telefoonnummer er allen maar was voor de verkoop en niet voor het aan de lijn krijgen van een engineer. Het stond toch anders op hun site. Ook kwam het bij een andere hosting provider erg vaak voor dat de chat gewoon uit stond, je kon dan alleen maar mailen.
Bij Hostnet is dat net even anders, op ieder moment, binnen de aangegeven tijden, altijd contact, altijd een antwoord en altijd de tijd.

Het enige wat ik op dit moment mis is dat ik geen extra IP adressen kan aanvragen voor mijn VPS en ik zou willen dat de spam-filtering wat beter geïntegreerd zou mogen worden binnen de mailoplossing die je voor je klanten kan aanbieden.
Maar verder ...., ik mis (nog) niets behalve mijn eigen kennis en die wordt op mijn verzoek aangevuld door de experts bij Hostnet.

Ik ben tevreden.

17 juli 2019 11:39
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Shervin hielp snel en succesvol via de Chat! Chapeau!

16 juli 2019 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Heel vriendelijk

16 juli 2019 12:15
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Uitstekende hulp bij installatie gehad van Rik van Hostnet

13 juli 2019 15:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Werd met mijn vraag over het aanmaken van een webmail-adres snel en duidelijk geholpen.

12 juli 2019 17:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tot nu toe is het binnen enkele minuten opgelost.
eerste support call

11 juli 2019 22:02
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Graag wilde ik mededelen dat ik zeer te spreken ben over de Support van HostNet. Ik heb telefonisch contact gehad met Bouke Lourens! Super vriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht. Bedankt.

9 juli 2019 14:00
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Vandaag weer super geholpen door ene Angelo. Groot compliment aan Angelo en Hostnet! Ik weet niet hoe jullie het doen maar elke keer als ik met jullie bel krijg ik uitermate vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon die echt bereid zijn om dat stapje extra te doen waar je niet eens om gevraagd heb. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen! Ga zo door! groetjes, Claire

7 juli 2019 14:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostnet is echt een service gericht bedrijf en dat merk je aan alles. Een ZEER professionele en goed bereikbare helpdesk. De kennis strek veel verder dan hun diensten en dat maakt Hostnet voor mij de ideale partner!

3 juli 2019 08:52
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Heerlijk, een bedrijf, waar ik niet persoonlijk over de vloer kom, maar dat mij wel persoonlijk helpt.

De service is iedere cent waard en meer.

26 juni 2019 10:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Chat is fast, good tips.
https://glorysmile.nl

18 juni 2019 03:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0