HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1072 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik had problemen met mijn website en was bijna in huilen uitgebarsten want ik dacht dat ik alles kwijt ben. maar de klanten service heeft mij ontzettend goed geholpen en alles opgelost !! <3 ly

13 november 2019 11:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Snel een werkmail opgezet, snel domeinnamen gekocht en kunnen koppelen aan mijn webwinkel. Telefonisch niet in de wacht gezeten en direct goed geholpen. Tot nu toe erg tevreden met de service en producten van Hostnet.

11 november 2019 12:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima geregeld en heel snel antwoord op je vragen!

8 november 2019 14:17
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Erg goed geholpen door Customer Service. Websiteverhuizing, altijd lastig en in dit geval zeker, maar Customer Service heeft me geweldig geholpen.

7 november 2019 10:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Inmiddels een aantal jaar klant van Hostnet. Ze bieden de juiste diensten voor mij, met een hoge uptime. Wat voor mij echt een pré is: de helpdesk! De medewerkers zijn vriendelijk, deskundig en denken mee. Problemen worden opgelost en ondersteuning om dingen voor je te doen is erg goed.

25 oktober 2019 15:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet is voor mij een perfecte partner om mijn zaken online te etaleren!

25 oktober 2019 07:20
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hostnet biedt een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Daarnaast is de support supersnel en kundig. Wat ook handig is is dat je makkelijk zelf je producten kunt beheren via het dashboard.

24 oktober 2019 17:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

heel goed en snel advies! Tot nu toe geen klachten over deze Hosting service.

24 oktober 2019 15:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle reactie

8 oktober 2019 14:59
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Zeer fijne partij om mee te werken. Hosting werkt altijd. Krijg altijd snel opvolging bij vragen. Hebben mij nu prima geholpen met verhuizing en migratie van een door mij ontworpen website van een klant. Zeer tevreden en heb ook extra tips gekregen!

7 oktober 2019 17:21
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Nooit problemen en goede service

7 oktober 2019 13:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Met hostnet lopen we ten eerste nooit tegen problemen aan die door hen zijn ontstaan. Als we onszelf een keertje in de nesten werken (omdat we eigenlijk niet zoveel weten van hosting en e-mailaccounts enzo) dan staan ze heel goed voor ons klaar. Hun service is snel en vriendelijk en de problemen worden altijd goed opgelost!

30 september 2019 14:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Altijd snelle oplossingen en vriendelijke service! Zeer goed bereikbaar!

30 september 2019 12:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb zelf de site met wordpress gemaakt. Dat ging vrij makkelijk, ook met hulp van tuturials. Daarna stuitte ik af en toe nog tegen problemen, maar met hulp van support kon ik het zelf oplossen! Echte toppers!

28 september 2019 19:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

- Heel toegankelijk voor vragen of onduidelijkheden via de klantenservice (snel een reactie, vriendelijk, behulpzaam)
- Goede prijs/kwaliteit verhouding

27 september 2019 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0