HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1071 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De service en hulp is altijd heel fijn.

18 februari 2019 15:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Great Service

18 februari 2019 13:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik zit nog steeds te wachten op antwoord op mijn vraag dus zelfs 1 ster is te veel

18 februari 2019 12:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

fijn snel adequaat op zondagmiddag geholpen

17 februari 2019 17:31
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Prettige, zinvolle, en snelle support.

14 februari 2019 12:09
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Overall helemaal top!

12 februari 2019 11:06
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik snap t niet. Ik weet dat ik wegga, maar zonder antwoord te krijgen "weggedrukt". Niet zo goed

12 februari 2019 09:27
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik had deze domeinnaam achter de hand gehouden, heb er nooit gebruik v gemaakt en zal het ook niet gebruiken. Bij het opzeggen goede support gehad.

11 februari 2019 16:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Het oplossen van problemen via chat en/of telefoon/teamviewer verloopt perfect. Zelfs op Zaterdag ;- )

9 februari 2019 11:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Bij mijn laatste chat met Joost moest ik lang wachten uiteindelijk heb ik de verbinding verbroken. Ook vond ik het vreemd dat ik zelf moest vragen of hij ermee bezig was.Helaas deze keer een slecht cijfer.
Dit is mijn eerste keer deze bevinding te hebben moeten constateren.

8 februari 2019 17:25
Support
2,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

ben zeer ontevreden, geef als waarde nog geen 1

8 februari 2019 11:01
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heel fijne chatfunctie, behulpzame medewerkers. Ook de verhuizing van onze website naar Hostnet ging lekker soepel. In tegenstelling tot een andere host waar het allemaal niet lukte was dit een verademing om alles uit handen te kunnen geven.

8 februari 2019 10:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima via de chat te woord gestaan. Snel, vakkundig, etc.. Goede reclame voor het bedrijf.

7 februari 2019 14:33
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Uiterst correct, snel antwoord op vragen en perfecte begeleiding. Dank hiervoor.
Hartelijke groeten,
Michiel Hoes

7 februari 2019 12:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prima

6 februari 2019 17:24
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0