HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 858 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Mijn ervaring met Hostnet is gewoon super. Snelle hosting voor een scherpe prijs, uptime gegarandeerd (is natuurlijk ook wel cruciaal voor ondernemingen, hetgeen waar Hostnet zich op richt), de Hostnet App Suite (webmail, adresboek, agenda, to do, cloudopslag) wat is inbegrepen is gigantisch fijn om mee te werken en de service is gewoon echt TOP. Via de LiveChat op de site heb je altijd binnen 2 min. iemand "aan de lijn" en je wordt gigantisch snel en professioneel geholpen. Een dikke pluim voor het team van Hostnet!

7 december 2016 20:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super hosting, goede services, snelle en zeer correcte chat/ helpdesk!

Inmiddels meerdere domeinnamen ondergebracht en nog nooit problemen ervaren. Echt een aanrader!

7 december 2016 19:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik doe inmiddels 12 jaar zaken met Hostnet.
En het wordt steeds belangrijker om altijd online te zijn met mijn website.
Als het mis gaat dan is het ongelofelijk fijn dat je meteen contact krijgt met deskundige mensen en dat er geholpen wordt om het probleem direct op te lossen.
Hostnet is een Top bedrijf en de medewerkers hebben alle kennis en doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen!
Ik ben heel blij dat ik voor Hostnet heb gekozen en ik raad iedereen aan om dat ook te doen, zeker als je niet heel veel verstand hebt van websites.
De service van Hostnet is goud waard, maar je krijgt het gratis!

6 december 2016 13:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super snelle en behulpzame support! :)

6 december 2016 11:47
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb een kleine dienst, maar ook daarmee wordt ik goed geholpen.
Het gaat hier ook om de kleine klanten. Prima service

1 december 2016 21:54
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Erg fijn om mee te werken en bij vragen, snel en duidelijk antwoord.

24 november 2016 13:22
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Tijdens het bouwen van de site had ik een aantal vragen, deze werden ook op zondag netjes in de chat uit gezocht en keurig beantwoord. Nogmaals bedankt mensen van de chat service.

20 november 2016 16:51
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

alles snel en vlot geregeld. Had een paar vragen bij het verhuizen van mijn hosting naar ander domein. Helpdesk geeft snel antwoord waardoor je direct weer door kunt. Voor een leek in de wereld van hosting en domeinen geeft hostnet duidelijke antwoorden waardoor je het begrijpt en in de toekomst zelf dingen kunt vinden en uitzoeken. Daarnaast is de uitleg op de site middels filmpjes ook erg verhelderend.

20 november 2016 13:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Bij het verhuizen van mijn website kwamen we wat problemen tegen. Erg fijn dat de support afdeling van Hostnet tot 22.00 uur 's avonds bereikbaar is. Ze hebben me erg goed en vriendelijk geholpen.

16 november 2016 10:20
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Voor mij een groot probleem voor de klantenservice van hostnet een klein probleem. Snel en vriendelijk geholpen!!

Klasse

15 november 2016 21:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Via de chat wordt ik altijd goed en snel geholpen. Tot nu toe al een paar jaar een tevreden klant!

13 november 2016 19:57
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zeer positieve ervaring voor meer dan 10 jaar met provider Hostnet, De klantservice is zeer behulpzaam, geduldig en vakkundig. Vandaag wederom goed geholpen door Mo en zijn collega's.

13 november 2016 10:35
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Erg goede ervaring met Hostnet. Zelf wist ik niets van hosting af maar de zelfservice pagina's maken het zelfs voor een leek makkelijk om een wordpress site op te zetten en in te stellen. Daarbij is de klantenservice erg behulpzaam en zelfs (via chat) op zondag te bereiken waar je vriendelijk geholpen wordt. Met zulke service vind ik het niet erg om iets meer kwijt te zijn voor hosting+domeinnaam dan bij een andere partij.

6 november 2016 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Iets duurder als menig concurent, maar top hosting en top support! Mijn vast plek voor hosting

6 november 2016 14:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Een prima websitemaker. Gemakkelijk in gebruik en een geweldige 24/4 support via live chat.

1 november 2016 11:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0