HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1052 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Even 1 ster voor de klantenservice chat. Wordt er gewoon uit gegooid terwijl ik iets aan het uitzoeken ben. Kan ik dadelijk mijn verhaal weer helemaal opnieuw doen. Bedankt hoor.

17 januari 2019 15:01
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goed meegedacht!En prima oplossing

17 januari 2019 10:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
2,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De hosting zelf is prima! Het werkt, en je kan je ding doen. De support is werkeiljk geweldig. Als ik in de knoop zit met mijn website ("help ik heb een error, wat betekent dat?" of "Help, ik heb iets verkeerd gecodeerd en nu is mijn website weg. Help?!") hebben ze altijd mijn probleem opgelost. Ze zijn geduldig, geven heel veel tips en kunnen heel duidelijk het probleem/de oplossing aan je uitleggen. Helemaal als je allene maar een basiskennis hebt van coden is dit echt een redding. Al het lof voor het support team!

16 januari 2019 21:25
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Voor mij is het hosting verhaal nieuw. Had graag iemand gesproken. Gisteren en vandaag gebeld, maar krijg te horen dat het te druk is. Heb gechat met 2 medewerkers, maar de chat scrold niet door, de antwoorden die worden verstuurd, zijn niet zichtbaar in beeld. Ze worden pas zichtbaar als ik weer wat stuur. Heb niet helemaal een goed gevoel hierover…

9 januari 2019 12:34
Support
1,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

In het algemeen ben ik erg tevreden met Hostnet. Vooral de uitstekende service heeft tot mijn tevredenheid geleid.

9 januari 2019 09:02
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Altijd goede ervaring gehad met Hostnet. Maar de website maker sucks en opzeggen moet via een link die 1x werkt. als je daar de kleine lettertjes niet leest, hang je en moet je toch betalen. De schatmedewerkers zijn getraind om klanten op de regels te wijzen. Echt zeer klantonvriendelijk en jammer!. Lijkt de belastingdienst wel. Helaas lukt het dit bedrijf niet om met de tijd mee te gaan. Jammer! Was altijd heel tevreden.

8 januari 2019 15:19
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Keurige vlotte service!

7 januari 2019 13:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De chat hulp is echt top! Elke keer als ik even kwam vast te zitten of ergens niet uitkwam is het direct opgelost.

6 januari 2019 15:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

De prijzen liggen misschien iets hoger dan gemiddeld maar je krijgt hier wel uitstekende service voor terug.

5 januari 2019 11:03
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tot nu toe heel goed!!

3 januari 2019 20:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Met diverse sites al jaren klant. Nooit een site uit de lucht gehad.
Met de chat support op de site heb ik direct snel en kundig antwoord. Zou niet weten wat ik meer zou kunnen vragen van een hosting provider op dit moment.

2 januari 2019 17:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

De helpdesk ik zowel via de telefoon als via een chat versie bereikbaar en hebben enkele malen toch voor een oplossing gezorgd.

Ik werd toen Prima geholpen.

31 december 2018 10:09
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Heb nog geen ervaring met jullie service.
Moet het allemaal gaan ontdekken, best spannend ...
Kan nog niet beoordelen, hou de waardes in het midden

24 december 2018 16:10
Support
4,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Al 3 jaar klant, maar ik ga m'n diensten overzetten. Normaal krijg ik ruim van tevoren een mailtje als er een dienst verloopt. Nu krijg ik een mailtje toegestuurd nadat ik niet meer kan beslissen om m'n domeinnamen te annuleren en betaal ik twee keer een jaar extra.

24 december 2018 14:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

up

20 december 2018 15:26
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0