HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 864 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Voor mij een groot probleem voor de klantenservice van hostnet een klein probleem. Snel en vriendelijk geholpen!!

Klasse

15 november 2016 21:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Via de chat wordt ik altijd goed en snel geholpen. Tot nu toe al een paar jaar een tevreden klant!

13 november 2016 19:57
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zeer positieve ervaring voor meer dan 10 jaar met provider Hostnet, De klantservice is zeer behulpzaam, geduldig en vakkundig. Vandaag wederom goed geholpen door Mo en zijn collega's.

13 november 2016 10:35
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Erg goede ervaring met Hostnet. Zelf wist ik niets van hosting af maar de zelfservice pagina's maken het zelfs voor een leek makkelijk om een wordpress site op te zetten en in te stellen. Daarbij is de klantenservice erg behulpzaam en zelfs (via chat) op zondag te bereiken waar je vriendelijk geholpen wordt. Met zulke service vind ik het niet erg om iets meer kwijt te zijn voor hosting+domeinnaam dan bij een andere partij.

6 november 2016 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Iets duurder als menig concurent, maar top hosting en top support! Mijn vast plek voor hosting

6 november 2016 14:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Een prima websitemaker. Gemakkelijk in gebruik en een geweldige 24/4 support via live chat.

1 november 2016 11:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Enkel en alleen topervaring mee!
Met name de afhandeling naar de klant toe. Super service ook dat ze tot 22.00 uur bereikbaar zijn. De Chat werk snel, makkelijk handig en overzichtelijk!
Ik ben er zeer tevreden mee!

31 oktober 2016 21:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hele fijne support, super bereikbaar telefonisch en een snelle chat respons bedankt voor de hulp

31 oktober 2016 21:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Was vergeten domeinnaam op te zeggen; kreeg factuur binnen. Ik direct naar Mijn Hostnet.nl > chat > ze regelen het alsnog a la minute, doen niet moeilijk, "Sven" regelt alles en meldt was ik moet doen op website > bevestiging is al in mijn mailbox. Topservice!!

31 oktober 2016 21:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heel fijn dat ze tot 22.00uur aanwezig zijn, telefonisch en een hele snelle chat respons, thanx voor de hulp

31 oktober 2016 21:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Over het algemeen erg goede hosting! Menig keer met de chat support gepraat en ze hebben me altijd in de goede richting gewezen. Ga zo door!

29 oktober 2016 18:29
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

In verband met perikelen rondom website hosting (subdomeinen) goed geholpen door de CHAT helpdesk! Kan nu weer verder!

29 oktober 2016 17:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik werd zeer goed geholpen op de chat van Hostnet door Jerry! Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord!

28 oktober 2016 15:51
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Erg goede ervaring met support, ik heb er al diverse keren gebruik van gemaakt en mijn vragen zijn altijd beantwoord met bruikbaar advies.

25 oktober 2016 21:38
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Via de chat geholpen door Ruben en die heeft mij heel snel geholpen met het verhelpen van mijn probleem. Dank!

24 oktober 2016 12:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0