HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 858 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een partij die een reclame doet voor een domeinnaam tld die er binnenkort aankomt en voor een simpele controle of deze beschikbaar is om te registreren "reserveren" er geld voor vraagt.

17 oktober 2016 15:43
Support
6,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Mijn vragen zijn via de chat direct opgemaakt en prima uitgevoerd. Fijn dat je op deze manier 's avonds ook geholpen kan worden!

15 oktober 2016 20:59
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Fantastische Support ook op zondag via de hele handige chat! Zelfs screenshots kan je heel makkelijk delen! Top Service!

9 oktober 2016 15:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De keren dat ik contact gezocht heb met de klantenservice van hostnet werd ik snel en goed geholpen.
Zelfs via de chat, op zondag, en binnen een minuut was mijn probleem opgelost. Uitstekende service.

9 oktober 2016 14:38
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Al jaren klant bij Hostnet en sinds kort begonnen met Webhosting. Probeerde er zelf uit te komen, maar dat lukte niet helemaal. Hulp gevraagd aan een Klantenservice medewerker en die heeft me super geholpen. Nu kan ik weer verder!

6 oktober 2016 21:54
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Wat een geweldige ondersteuning!!! De prijs dubbel en dwars waard! Zeer professioneel geholpen!!!

5 oktober 2016 16:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prima geholpen door jerry

5 oktober 2016 13:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ongelofelijk slecht bedrijf. Niet bereid om een verzoek te verwerken ook als het een heel normale en noodzakelijke wens is. Reverse DNS instellen zodat ik kan mailen vanaf de VPS die ik bij hun huur. Zonder Reverse DNS wordt je tegenwoordig steeds vaker geweigerd door grote mailservers. Vaak komt mijn mail dus niet aan. Een verzoek om iemand te spreken die hier beslissingen over kan nemen werd geweigerd en de hoorn werd gewoon opgegooid toen ik zei dat ik wel aan de telefoon zou wachten totdat die persoon vrij kwam. Ik mocht niet weten hoe deze persoon heet. Ongelofelijk slecht en klantonvriendelijk. Een dienstverlening die dus obstructief is.

5 oktober 2016 10:59
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goede service, beetje jammer dat het beetje conflicteert met php, maar verder dan dat goed pakket!

2 oktober 2016 21:10
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zelfs op zondag word je via de helpdesk-chat snel en geweldig geholpen.

2 oktober 2016 20:49
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle, inhoudelijke hulp.

2 oktober 2016 14:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

UItleg bij installatie Wordpress en bij opzeggen van domein omdat het project ten einde was gelopen. Hier kom ik terug wanneer ik weer een website zou willen hosten.

30 september 2016 16:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Alleen maar positieve berichten over Hostnet! Meerdere hostingpartijen geprobeerd maar Hostnet steekt er met kop en schouders boven uit! Vooral op support krijgen ze van mij een 10!

27 september 2016 10:37
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goed product met bijzonder effectief en zeer behulpzame supportafdeling!

24 september 2016 16:09
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

zelfs savond op de chat tot 22:00!

18 september 2016 21:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0