HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 858 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik zat eerst bij Hostnet, maar ben met mijn domme kop naar Strato gegaan omdat die goedkoper was. Dit was de grootste fout die ik op domein gebied heb gemaakt!
Wat ben ik blij dat ik weer terug ben bij Hostnet. En de topservice die ik van ze kende is er gelukkig nog steeds, want ze hebben me super netjes geholpen! Ik hoop dat ze nog lang zo goed blijven.

10 juni 2016 00:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Uitstekende support en services. Account managers werken mee en denken voor de klant.

5 juni 2016 22:48
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Onbeschofte medewerker helpdesk, ene Jorit. Een persoon die je de les graag leest. Komt niet met oplossingen, licht niet aan Hostnet blablabla. Zeer slechte server, traag.....kortom...zo een andere provider nemen. Geen Hostnet

31 mei 2016 21:25
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Aantal domeinen gekocht bij hun en zij hadden de verkeerde prijs gedaan en toen waren mijn domeinen ineens vedwenen, net als me geld.

Zonder bericht dagen later nog steeds niks van ze gehoord ik moet zelf elke keer met Support contact opnemen zo waardeloos.

31 mei 2016 16:29
Support
8,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben ontzettend blij met de chatservice. Ik ben al meerdere malen goed en vriendelijk geholpen. Dat maakt mijn dag weer goed :)

Dikke 10 plus voor de chatservice medewerkers :)

25 mei 2016 10:57
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Snelle service! Altijd snel en goed geholpen door dit bedrijf.

Een blijvertje voor ons...

23 mei 2016 10:47
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Wij zijn al lang tevreden klant van Hostnet en moesten vandaag voor een administratieve wijziging contact met de helpdesk opnemen. De helpdesk heeft snel, vriendelijk en competent de zaken direct opgelost. Dus geen verwijzing naar de website of naar een e-mail die ik moet sturen maar gewoon direct de zaken geregeld. Perfect zo.

19 mei 2016 15:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Mede dankzij de hulp en de service van Hostnet elke keer weer een betere website.

Bedankt!

13 mei 2016 16:07
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Goed en duidelijk!

9 mei 2016 11:37
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Bij Hostnet kun je niet anders dan tevreden zijn!

9 mei 2016 10:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Veel contact via de chat. Altijd vriendelijk, snel, heel beleefd en super behulpzaam.

Blij mee

9 mei 2016 09:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben altijd meer dan tevreden over hostnet. Het maakt niet welk tijdstip het is, als ik hulp nodig heb met mijn websites of mailadressen, staat er altijd iemand klaar.

5 mei 2016 11:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Altijd positieve ervaringen met Hostnet. Vooral erg blij met de support, ook al heb ik een kleiner hosting-pakket.

4 mei 2016 13:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet Website Maker is zo eenvoudig en overzichtelijk dat ik ( 82 jaar ) kans zag om binnen een week een mooie website te maken. Ik heb niet eens om support hoeven vragen maar ben er van overtuigd dat ik het gekregen zou hebben. Chapeau !

2 mei 2016 11:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hostnet werkt fijn en is niet duur. De online support door chat vind ik erg handig.

30 april 2016 19:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0