HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1083 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Prima en correcte afhandeling

13 november 2018 10:14
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zojuist voor de zoveelste keer op rij een zeer verwarrende chat gehad met een van de klantenservice medewerkers. Het is overduidelijk dat er tegenwoordig mensen zitten die het topje van de ijsberg kennen als het om info gaat maar als je doorvraagt, gaat het nogal snel fout. Iets met klok en klepel. Reden voor ons om toch op zoek te gaan naar een nieuwe partij. Ons advies: als je oppervlakkig support nodig heb, prima. Heb je iets meer kennis en kunde nodig hebt: doe het niet!

12 november 2018 10:57
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

vandaag even chat met Roy. Ik gebruik app suite voor mail en wil nu ook agenda in gebruik gaan nemen, maar dat krijg ik niet ingesteld. Even vragen bij klantenservice dus. Krijg ik van medewerker Roy een link waar ik er niet mee uit kom. Dus leg ik uit dat ik een gebruiker ben en geen ICT specialist. Antwoord van Roy: als u de stappen in de link volgt dan lukt t wel.
Super bedankt Roy, kan ik echt wat mee!

12 november 2018 09:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Indrukwekkend hoe klantgericht deze partij is.
Bijna 2 uur aan de lijn gehangen met de helpdesk ivm een 'vreemde' mail-certificaat error.
Via een remote sessie werd er meegekeken, en geduldig stap voor stap getest, inclusief begrijpbare uitleg wat ze deden.

Uiteindelijk is niet alleen het probleem opgelost, maar ben ik ook weer kennis rijker.
TOP!

9 november 2018 12:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben zeer goed en uitgebreid geholpen door Remco! Hij legde mij het principe van wordpress hosten uit en hoe ik dit zou moeten aanpakken met de diensten die zij leveren. Zeer goed uitgelegd!

9 november 2018 11:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Misschien niet de meest goedkope hostservice die er is maar met name de support was heel goed. Snel antwoord. vriendelijke tone-of-voice en flexibel!

8 november 2018 13:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik had vandaag een chat met een helpdesk medewerker. Vriendelijke en adequatt.

8 november 2018 11:30
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik vond de antwoorden erg verwarrend en onprofi overkomen. Ik werd verwezen naar Google voor een antwoord.

Mijn vraag ging over de nieuwe php, die ik geacht werd te updaten. Dit was niet verstandig werd verteld, omdat hierdoor mijn pagina niet meer goed zou werken?? Vreemd, gezien Hostnet hier zelf over gemaild heeft.
Na doorvragen werd me geadviseerd het toch maar te doen, maar eerst een backup te maken.
Toen ik hiermee aan de slag wilde, bleek dat ik dit helemaal niet kon doen, omdat ik van de websitemaker gebruik maak.
Weer terug naar de chat.
Antwoord: oh je hebt de websitemaker, dan kun je gewoon update...
Hmmm… dit had hij ook eerder kunnen vragen toch?

7 november 2018 16:54
Support
4,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
10,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hostnet heeft me in de drie jaar dat ik nu een eigen website heb, nog niet een dag offline gehad. Hun nieuwsbrieven zijn altijd informatief en zodra er een aanpassing nodig is, zijn ze alert. De support afdeling heeft me al een paar keer uit de brand geholpen, met vragen waarvan zij waarschijnlijk denken "weet je dat niet?", maar altijd beleefd, snel en to the point.

6 november 2018 20:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Helder duidelijk prima.

6 november 2018 10:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

zeer fijne ervaring met chatsupport van hostnet gehad. Gebruiksvriendelijke website en zeer vriendelijke hulp gekregen

5 november 2018 19:12
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Ben ontzettend tevreden over Hostnet. De Livechat is echt ongelooflijk goed en snel! Hulde!

5 november 2018 15:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Die toppers zitten zelfs zaterdagavond laat nog achter de chat te werken! Wat een helden en wat een service.

3 november 2018 19:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Rajiv heeft mij heel goed geholpen bij een zeer lastig probleem.
Er was blijkbaar in de installatie van de Joomla! site iets fout gegaan en met behulp van Rajiv heb ik alles kunnen herstellen.
Super service. Deskundig en voor mij als leek zeer toegankelijk!
Complimenten

1 november 2018 21:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ontzettend chaotisch bedrijf waarbij accounts niet goed worden aangepast n.a.v. gewijzigde adres -en bedrijfsgegevens. Hierdoor krijg ik wel berichtgeving van het incasso bureau maar geen facturen van Hostnet terwijl die dezelfde gegevens hebben als het incasso bureau. Tot overmaat van ramp willen ze mijn gegevens niet aanpassen. Er valt niets goeds te zeggen over dit bedrijf.

30 oktober 2018 12:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0