HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1076 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Met hostnet lopen we ten eerste nooit tegen problemen aan die door hen zijn ontstaan. Als we onszelf een keertje in de nesten werken (omdat we eigenlijk niet zoveel weten van hosting en e-mailaccounts enzo) dan staan ze heel goed voor ons klaar. Hun service is snel en vriendelijk en de problemen worden altijd goed opgelost!

30 september 2019 14:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Altijd snelle oplossingen en vriendelijke service! Zeer goed bereikbaar!

30 september 2019 12:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb zelf de site met wordpress gemaakt. Dat ging vrij makkelijk, ook met hulp van tuturials. Daarna stuitte ik af en toe nog tegen problemen, maar met hulp van support kon ik het zelf oplossen! Echte toppers!

28 september 2019 19:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

- Heel toegankelijk voor vragen of onduidelijkheden via de klantenservice (snel een reactie, vriendelijk, behulpzaam)
- Goede prijs/kwaliteit verhouding

27 september 2019 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prima bedrijf met goede produkten voor een hele goede (concurerende) prijs

27 september 2019 08:16
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

professionele partij

26 september 2019 10:43
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Website al 2 dagen offline. Hostnet weigert hun server probleem op te lossen.

17 september 2019 20:24
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Vandaag enorm goed geholpen via de chat door Tim. Ik had een probleem met mijn mail en hij heeft mij stap voor stap begeleid met de aanpassingen die ik moest doen.Echt helemaal top

17 september 2019 18:52
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Erg goede en snelle service!

17 september 2019 12:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super snelle service!

2 september 2019 20:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Na het bestellen van de VPS kwam ik er snachts al snel achter dat er geen IPv6 adres bij de server zat. Na contact te hebben gehad met Hostnet werd mij verteld dat dat ook nog niet ging gebeuren en dat ik mijn geld gewoon kwijt was. Ik kon wel een klacht indienen. Dit laatste heb ik dan ook gedaan want er staat nergens op de site van Hostnet dat zij geen IPv6 ondersteunen.

Anders had ik nooit een VPS besteld. Slecht. Support was prima. Nu afwachten of ik mijn geld terug krijg. annulering binnen 24 uur.

29 augustus 2019 17:01
Support
8,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een vriendelijk en frisse hosting, als je het al zo zou kunnen uitdrukken. Uiterst vriendelijke klantenservice. Stabiel systeem, professioneel dashboard. Echter de Website Maker is soms wat 'primitief'. De drag and drop elementen werken goed, maar het redigeren van teksten, de opmaak etc laat soms te wensen over. De website templates om uit te kiezen lijken ook niet geheel kneedbaar. Mag wat minder rigide. Daarentegen, keus te over, en allemaal ontzettend mooi. Het kan ook zijn dat ik dingen over het hoofd zie wat betreffende het redigeren van tekst, en wellicht heeft het ook te maken met mijn besturingssysteem. Dus de alghele kwaliteit een 9!

28 augustus 2019 16:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Een no-nosense mentaliteit en goede chat support. Thanks Chris voor je snelle hulp !

17 juli 2019 12:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Het afgelopen jaar op zoek geweest naar een lokatie voor het hosten en het beheer van de domeinen van mijn klanten.
Ik had uit het verleden, via mijn toenmalige werkgever, al een goede ervaring met Hostnet.
Bij het zoeken naar een oplossing voor mij heb ik, op aanraden van anderen, een aantal omzwervingen gemaakt. Ze zijn mij echter allemaal niet helemaal goed bevallen. De ene had een op het oog lage prijs maar een totaal onbereikbare support, de ander had een goed product, maar daar kon en mocht je zelf niets doen en werd voor elke handeling een factuur gestuurd, zelfs voor een DNS aanpassing.

Uiteindelijk ben ik weer geland bij Hostnet.
De prijs lijkt over de hele linie iets hoger als bij andere, misschien vergelijkbare, providers, maar dat maakt voor mij op jaarbasis maar een paar tientjes uit.

Ik zocht een VPS voor het onderbrengen en beheren van een aantal omgevingen De omgevingen die ik moet plaatsen zijn allemaal verschillend, van alleen DNS tot volledige met websites en (pop)mailboxen.
Aangezien ik nog nooit een VPS had ingericht was het dus een spannende exercitie.

Ik had vooraf een keuze uit 3 (Nederlandse) partijen gemaakt die qua prijs, mogelijkheden en support-beloften overeen kwamen.
Hostnet kwam al snel bovendrijven op het moment dat er support vragen gesteld werden. Bij Hostnet maakte het niet uit of ik belde of via de chat een vraag stelde, ik had altijd binnen 15 tot 20 seconden een medewerker aan de lijn, ook in de avond en het weekend.
Bij de andere partijen was telefonische ondersteuning niet mogelijk of niet gewenst. Er werd bij een hostingpartij letterlijk gezegd dat het telefoonnummer er allen maar was voor de verkoop en niet voor het aan de lijn krijgen van een engineer. Het stond toch anders op hun site. Ook kwam het bij een andere hosting provider erg vaak voor dat de chat gewoon uit stond, je kon dan alleen maar mailen.
Bij Hostnet is dat net even anders, op ieder moment, binnen de aangegeven tijden, altijd contact, altijd een antwoord en altijd de tijd.

Het enige wat ik op dit moment mis is dat ik geen extra IP adressen kan aanvragen voor mijn VPS en ik zou willen dat de spam-filtering wat beter geïntegreerd zou mogen worden binnen de mailoplossing die je voor je klanten kan aanbieden.
Maar verder ...., ik mis (nog) niets behalve mijn eigen kennis en die wordt op mijn verzoek aangevuld door de experts bij Hostnet.

Ik ben tevreden.

17 juli 2019 11:39
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Shervin hielp snel en succesvol via de Chat! Chapeau!

16 juli 2019 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0