HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 858 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Inmiddels heb ik al verschillende keren en op diverse manieren contact gehad met klantenservice- & supportmedewerkers. Voor mij is opvallend hoe vriendelijk, geduldig en bovenal hoe ter zake kundig zij zijn. Elke vraag wordt snel en adequaat beantwoord en wat voor ons soms een behoorlijk probleem lijkt, wordt door hen meestal per direct opgelost. Wij zijn super tevreden..!

5 januari 2016 12:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ben zelf niet zo handig als het aankomt op het digitale, en de heldere informatie, toegankelijkheid en goede service van Hostnet maakt het prettig mijn domeinnamen en websites hier onder te brengen. Ga zo door!

31 december 2015 13:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik had een probleempje met de weergave van mijn verzonden emailberichten. Na mijn vraag te hebben gesteld via de chat ben ik snel en adequaat geholpen.

30 december 2015 14:42
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Tim heeft me super super super goed geholpen! Dank je!

29 december 2015 15:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

vakkundig en snel geholpen

23 december 2015 20:22
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik ben zelf niet zo'n computerfreak omdat mijn interesse daar niet ligt.
Toch had ik een website nodig, het pakket van Hostnet leek mij eenvoudig dus direct mee aan de slag gegaan.
In het begin heb ik veel contact gehad met de medewerkers van Hostnet 's ochtends , 's avonds, of in het weekend en niet ene keer hebben zij hun ongeduld getoond iedere keer bleven ze vriendelijk en ondersteunend.
Door hun enthousiasme bleef ik volhouden met resultaat!
Het team was pas tevreden nadat ik tevreden was, waar vind je dat nog,anno nu?
Dank jullie wel team Hostnet!
warme groet Helen.

23 december 2015 17:39
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Erg fijne website maker en eenvoudig te bedienen zeker voor mensen die weinig op hebben met de computertaal. Altijd een snelle hulp dankzij de live chat mocht je ergens niet aan uitkomen. Kan tot nu toe alleen maar positieve dingen bedenken over Hostnet. Het is in ieder geval geen gezeur zoals bij vele andere website aanbieders. Je site werkt altijd dankzij Hostnet.

23 december 2015 14:17
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

wordt goed geholpen via de online chat. ben niet goed in het besturen van de computer, dus erg moeilijk voor mijn!

22 december 2015 09:03
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

goed

19 december 2015 11:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Tijdens het bewerken van de tekst op mijn website ging er iets mis. Hierna stond te tekst van alle tabbladen van mijn website door elkaar. Gelukkig heeft Hostnet een chatfunctie. Via deze functie kwam ik in contact met operator Tim. Hij heeft er heel snel voor gezorgd dat de teksten niet meer door elkaar liepen. Heel fijn deze chatservice en zo`n handige medewerkers natuurlijk. Hartelijk dank voor de geboden hulp.

16 december 2015 21:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Probleem met e-mail snel en middels prettig chatgesprek verholpen.

16 december 2015 20:23
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

had een probleem met mijn dns, fijn geholpen door barthold op de chat. ik wist nieteens dat ze tot 10 uur open zijn! :)

16 december 2015 18:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Erg prettig geholpen door Jerry op de chat. Snelle duidelijke hulp! Een echte aanrader!

16 december 2015 17:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Top service en pakket! Jongens leveren goede service!

16 december 2015 13:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle en heldere antwoorden op mijn vragen mbt verhuizen email domein van provoder A naar provider B

16 december 2015 11:08
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0