HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 899 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Jaren klant geweest
Diverse pakketten gehad van server naar vps.
Eigenlijk nooit echt grote probleem
Laatste 2jaar Wel regelmatig door de schijfruimte heen op de vps door backups.
De prijs is eigenlijk altijd een dingetje geweest.

Ik heb ook niet het gevoel dat er echt gekeken wordt naar wat een klant nodig heeft Aan resources.
En mij is nooit echt duidelijk geworden wat een managed vps aan meerwaarde heeft op een vps
Dit jaar overgestapt naar een andere hosting provider

13 januari 2016 01:17
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

heb de support via de chat box nu diverse malen moeten gebruiken.
uitstekende kundige service.
was hier al bekend mee, en was ook een van de redenen dat we bij een andere host partij weg gegaan zijn.

12 januari 2016 16:17
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Je support was weer fantastisch Jerry! Ook de anderen overigens. Ben pas begonnen met Hostnet en super blij dat ik het heb gevonden!


12 januari 2016 16:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Geweldig bedrijf ik ben nooit echt van het achterlaten van een recensie, maar nu moest het even.

Ben vaak laat met betalen e.d. me service is nog nooit geblokkeerd geweest zoals dat hoort in deze business.

Elke keer als ik belde of er was iets, ook al hoefde ze me niet te helpen omdat het niet van hun afgenomen word (serverproblemen) kreeg ik toch de hulp die ik nodig had.

Domeinnamen omzetten deblokkeren etc.. etc... nergens deinzen ze voor terug en pakken alles aan.

Ik zal nooit maar dan ook nooit bij een andere hostingbedrijf wat afnemen alleen al voor de extreem goede klantenservice. mochten ze in de toekomst eindelijk is goedkope servers gaan aanbieden (deticated) dan neem ik alles van ze af!

12 januari 2016 15:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

TOp Service Badankt Jasper

12 januari 2016 14:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben zojuist gehlpen via de chat en ben zeer verrast soor de snelle services zonder moeilijk telefonisch gedoe@ TOP

12 januari 2016 13:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

handig chatcontact met Jasper, Klantenservice

12 januari 2016 12:32
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik had een probleem met de mailserver. Maar ik ben snel geholpen!

12 januari 2016 11:38
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb mijn eigen site gebouwd zonder enige kennis. Dat is natuurlijk al een uitdaging op zich. De medewerkers van Hostnet wijzen je wat betreft de instellingen en hoe die te volgen uitermate vriendelijk de weg door de vele stappen. Behalve dat fixen ze ook nog eens de boel als je het zelf verknoeid of als je instellingen op je gebouwde site niet goed hebt staan. Toppers en wat mij betreft een aanrader. Zonder hen was mijn site niet gelanceerd.

11 januari 2016 16:05
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb mijn domein hier nu 2 jaar en ik ben erg tevreden met de service die mij geleverd word. Ik had laatst een rits en overvloed van DNS wijzigingen maar hun hebben dit aangepast op het moment waneer dat nodig was als ik erom vroeg! Top service ga zo door HostNet!

8 januari 2016 15:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Duidelijk en snel antwoord.

7 januari 2016 11:48
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Inmiddels heb ik al verschillende keren en op diverse manieren contact gehad met klantenservice- & supportmedewerkers. Voor mij is opvallend hoe vriendelijk, geduldig en bovenal hoe ter zake kundig zij zijn. Elke vraag wordt snel en adequaat beantwoord en wat voor ons soms een behoorlijk probleem lijkt, wordt door hen meestal per direct opgelost. Wij zijn super tevreden..!

5 januari 2016 12:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ben zelf niet zo handig als het aankomt op het digitale, en de heldere informatie, toegankelijkheid en goede service van Hostnet maakt het prettig mijn domeinnamen en websites hier onder te brengen. Ga zo door!

31 december 2015 13:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik had een probleempje met de weergave van mijn verzonden emailberichten. Na mijn vraag te hebben gesteld via de chat ben ik snel en adequaat geholpen.

30 december 2015 14:42
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Tim heeft me super super super goed geholpen! Dank je!

29 december 2015 15:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0