HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 864 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Als beginnende onderneming ben je vaak even de weg kwijt wat betreft hosting, wordpress, het creëren van een website en het technische kant! Hostnet heeft mij enorm geholpen met al mijn vragen, na de velen keren dat ik heb gebeld en gechat ha! Zeker een aanrader!

27 augustus 2015 19:11
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Klantenservice is erg fijn, snelle reactie. hier kan je met al je vragen terecht!

26 augustus 2015 20:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Uitstekende bereikbaarheid en een fantastische klantenservice!

18 augustus 2015 13:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een groot compliment voor de support-chat van Hostnet. Altijd vriendelijk en geduldig met onhandige types als ikzelf. Ze hebben mij al heel vaak goed geholpen.

18 augustus 2015 11:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Prima support door René

18 augustus 2015 10:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Vandaag geholpen door een erg vriendelijke en behulpzame helpdeskmedewerker via Chat. Korte wachttijd en concreet naar een oplossing werken. Het gehele schatbericht duurde nog geen kwartier. Hostnet neemt mijn probleem serieus en pakt het op. Helemaal geweldig

13 augustus 2015 19:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ietwat onduidelijke website (door enorme hoeveelheid mogelijkheden), maar altijd top-support bij vragen, en gewoonweg een goede prijs/kwaliteit verhouding.

12 augustus 2015 21:24
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Service! Daarvoor moet je bij Hostnet zijn. Hun chat werkt prima en de collega's zijn vriendelijk en behulpzaam... waar vind je dit tegenwoordig nog?!

11 augustus 2015 15:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle en duidelijke service van de helpdesk. Informatie op de website is goed vindbaar en te gebruiken. Ook voor een leek.

11 augustus 2015 14:52
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Via Hostnet mijn eigen website gemaakt! Het is echt mogelijk zonder ervaring. Ook bij vragen een duidelijk antwoord. Bedankt!

10 augustus 2015 12:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Alles werkt 'als vanzelf'. Met een klein probleempje met een nieuw email-adres supersnel geholpen via de chat.
Top!

8 augustus 2015 14:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De site deed ineens niets meer....even chatten met een medewerker en 'live' werd alles weer hersteld. Super service en vriendelijke bekwame mensen. Heel fijn !!!

7 augustus 2015 11:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

ik zit al een aantal jaren bij hotsten ook met me andere domein.
en heb ook alleen maar positieve ervaringen en problemen worden snel opgelost, afgelopen 2 dagen heb ik de service via de chat gehad en ook daar werd ik netjes geholpen en werd het duidelijk uitgelegd en ook zeer snel opgelost vandaar dat jullie ook een dikke 10 van mij krijgen.

6 augustus 2015 14:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb nu een paar keer contact gehad met de helpdesk en met alle geduld en kennis ben ik telkens weer goed geholpen.
Bedankt en fijn dat er zo goede helpdesk achter Hostnet zit.

6 augustus 2015 13:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik wil een compliment aan Jasper van de Hostnet Helpdesk, voor zijn uitstekende hulp en zijn goede gedult, verder was hij ook nog heel duidelijk, en hebben we iets moeilijks, makkelijk opgelost!

6 augustus 2015 10:55
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0