HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1084 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

zelfs savond op de chat tot 22:00!

18 september 2016 21:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ahmed heeft mij super goed geholpen met allerlei problemen met betrekking tot het SSL certificaat. Hartstikke bedankt hiervoor!!

18 september 2016 13:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De diensten van Hostnet bevallen mij heel erg goed, en de support is geweldig. Alle support medewerkers helpen waar ze kunnen, zojuist ben ik door Ruben geholpen en deze heeft echt met alles geholpen en ook alle problemen opgelost. Ik ben super tevreden met Hostnet en wil het aan iedereen aanbevelen!!!!

17 september 2016 20:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Best geacht de heer/mebrouw
Ik contact gehad een van juli Technical Support, zijn naam
Barthold. Hij heel goed met technische gebied en goed communicatie en goed uitleg. Ten tweede hij heeft een goed kwaliteit van dienst. wij zijn zeer tevreden met Technical suport voor HostNet.
Met Vriendelijk groet
Abdul Barre
ICT Manager van Talentoen

13 september 2016 21:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Betrouwbaar bedrijf en altijd professioneel support. Thanks:)

7 september 2016 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De support van Hostnet is uitstekend. Heb nu 2x contact opgenomen met de live chat en ben 2x bijzonder goed geholpen. Ook gewoon 's avonds na 21:00 uur nog. Mijn dank daarvoor.

5 september 2016 21:43
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Klantenservice is echt super. Bedankt Mo El Moussati!

5 september 2016 14:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Supersnelle en goede oplossing en begeleiding!

2 september 2016 09:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Ben bijzonder tevreden over de support "Jasper" via het chat programma, binnen no-time wist hij een moeilijk probleem met VPN, SSL en Poortblokkering op te lossen!

2 september 2016 09:30
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Top

31 augustus 2016 17:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Prima en erg snelle support bij een vraag. Ben duidelijk geholpen, ook als er een handmatige aanpassing vanuit support nodig was.

24 augustus 2016 21:31
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Slechte ervaring met support. Medewerker heeft bijna geen technische kennis en beantwoord alle technische vragen met: 'Dit valt niet onder onze support' terwijl mijn vragen gewoon gingen over provider instellingen zoals: is php pear library geinstalleerd? wat zijn de default paden, etc. Kreeg telkens weer dezelfde medewerker in de chat die bleef zeggen dat hij niets voor me kan doen. Er werd tevens geen poging gedaan om met me mee te kijken naar mijn probleem. Het bleek uiteindelijk een simpel configuratie issue te zijn met default paden (voor open cart store). Ze konden alleen maar zeggen dat de foutmelding die ik kreeg namelijk dat startup.php niet kon worden geladen kwam doordat die file niet bestond. Echt een antwoord van iemand die er niets vanaf weet.

24 augustus 2016 18:52
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goede service als je ergens tegen aan loopt! A+

24 augustus 2016 14:11
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super ervaring met de service van Hostnet!
Sinds een paar weken werkte mijn mail niet meer en ik had geen idee waarom niet. Door een medewerker van de Hostnet klantenservice is mij haarfijn uitgelegd hoe ik mijn mail weer kon laten werken. Toen ik het nog steeds niet snapte heeft hij het zelf ingesteld en daarna kon ik dit kopiëren om al mijn andere apparaten weer te laten functioneren. Kortom perfecte service!

23 augustus 2016 16:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Duidelijke handleidingen online,, en goede support. Ook in het weekend. Prima dus!

21 augustus 2016 13:56
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0