HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1049 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super vriendelijke support vestand van zaken super blij mee bedankt.

16 april 2019 21:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snel en nette klantenservice

16 april 2019 20:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

snel, helder en correct

16 april 2019 10:37
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super service, prijs en snelle support. Absolute aanrader

16 april 2019 08:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede prijzen en een uitstekende klantenservice die altijd klaar staat bij vragen of hulp!

15 april 2019 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Top services! Fijn dat ze je probleem meteen oplossen terwijl je met ze aan het chatten bent.

15 april 2019 09:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Snelle reactie via de chat.

14 april 2019 12:39
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik had problemen met mijn SSL certificaat. Geweldig geholpen door Joost van de klantenservice. Helemaal prima, erg tevreden.

13 april 2019 21:01
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ben zeer tevreden over de Hosting en het account bij Hostnet.
Ieder probleem wordt direct opgelost, ik ben nu een paar jaar klant bij Hostnet en ze hebben me niet 1x laten zitten met een probleem. Ook al ligt het probleem soms bij de eigen ict omgeving. Gewoon een goede service, ga zo door TOP
Solide Wonen, SW van Steinvoorn

13 april 2019 11:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle service en zeer klantvriendelijk!

13 april 2019 10:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

De Hostnet.nl medewerker adviseerde om een bepaalde wordpress plugin te installeren ivm SSL. Na installatie ging het finaal mis met mijn website: wit scherm. Zowel in admin als front-end. De medewerker probeerde zijn handen van het probleem af te trekken, door te suggereren dat het niet aan de installatie van de plugin heeft gelegen, maar dat het iets anders moest zijn. Na korte tijd beantwoorde hij mijn reacties ook niet meer. Ik heb nog meer dan 1 UUR tevergeefs (nette) berichten gestuurd, waarna het me te gortig werd en ik een klacht heb neergelegd. Zeer onprofessioneel. Puur slecht.

12 april 2019 19:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Supervriendelijk en vlot geholpen!

12 april 2019 19:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ben zeer te spreken over Hostnet. Heb als webdesigner veel met verschillende partijen te maken, het aanbod is goed, de service is echt super!

12 april 2019 18:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Beste klantenservice, zonder twijfel!! Regelmatig contact opgenomen via de chat of telefoon, maar ie-de-re jongeman is even vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben geduld en zijn oprecht. Een voorbeeld voor de klantenservice wereld, of het nou gaat om webhosting of het verkopen van schoenen. Petje af!

11 april 2019 19:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Eens je geboekt hebt en jarenlang klant bent, wordt enkel en alleen nog naar het geldgewin gekeken en wordt je via sluwe verkoopsvoorwaarden in de tang gehouden

11 april 2019 18:28
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0